Şimdi Ara

Dragon Nest EU [Open Beta] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
15.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=FvXVKGwm9Ek ]

Video açılmazsa LiNK

v=FvXVKGwm9Ek

Dragon Nest Eu Trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 10 Şubat 2013; 17:07:06 >
  • keyim gelmiş onayladım bekliyorum bakalım
  • mana mail gelmiş bir şeyden dolayı özür diliyorlar ama tam olarak anlamadım 1000DNP yüklüceklermiş hesabıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

mana mail gelmiş bir şeyden dolayı özür diliyorlar ama tam olarak anlamadım 1000DNP yüklüceklermiş hesabıma

Beta için başvuruda bulunan bazı mailler yanlışıkla ifşa olmuş. Bunun için özür diliyorlar.
  • Bende oynamayı düşünüyorum beta key e başvurdum, parti kurulucaktır diye düşünüyorum biyerde toplanılldımı ?
  • Bende beta keyimi alıp koydum kenara, umarım oynayacak vakit bulabilirim. SEA de oynamaktan pek zevk alamadım zira 1 saniyelik geçmeyen bir gecikme vardı. Umarım burda gecikme olmaz da daha güzel olur
  • Keyi aldım bakalım da umarım vakit bulurum denemeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

mana mail gelmiş bir şeyden dolayı özür diliyorlar ama tam olarak anlamadım 1000DNP yüklüceklermiş hesabıma

Beta için başvuruda bulunan bazı mailler yanlışıkla ifşa olmuş. Bunun için özür diliyorlar.

Yahu tam rezillik tutmuslar bizim mail adreslerimizi not defterinin icinde attachlamislar ve herkese gondermisler. Resmen alin spam yollayin demisler. 1000dnp ile ne yapacaksinki oyunda, sayet yeni basliycaksaniz fazla bir onemi olmayan bi hediye oldugunu oyunda gorursunuz ama not defterinde benimki de dahil 7bin mail adresi filan var. Baslamadan rezilligi yaptilar ki zaten oynamayacaktim DN, neyse artik.

• Beta key bulamamış olan varsa 1 tane var gönderebilirim.
  • Keyi verdim arkadaşlar.
  • Avrupa şu online oyunlarda en arkadan gelmek zorunda mı arkadaş. İlk önce SEA sonra NA şimdi sonunda EU.

Key'imi aldım bekliyorum. Deneyelim bakalım

Bu arada gençler elimde fazla 1 beta key var. Isteyen olursa pm atsın yeter.

Key verilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madawac -- 22 Şubat 2013; 11:42:23 >
  • oyun yarin indirmeye açiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazladan keyi olan gönderebilirmi arkadaşlar
  • Closed beta keyinizi kaydettirdiysenizhttp://www.dragonnest.eu/event_cbt_newsletter.asp

buradan giriş yapıp oyunu indirmeye başlayabilirsiniz.
  • Oyun açıldığında başlayacaklar için guild falan kursun birisi yada ayrı bi başlık açın toplanalım.Tinker olmadığından Force userle yardırcam ben iyi bi guild ortamıda fene olmazdı.
  • Kurulum dosyasını çalıştırıyorum açılmıyor.
    Görev Yöneticisi>İşlemler kısmında 1 saniye durup kapanıyor.
  • quote:

Kurulum dosyasını çalıştırıyorum açılmıyor.

Kurulum dosyasını tekrar indirmeyi denedin mi? Ya da yönetici olarak çalıştırmayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Path Of Exile

quote:

Kurulum dosyasını çalıştırıyorum açılmıyor.

Kurulum dosyasını tekrar indirmeyi denedin mi? Ya da yönetici olarak çalıştırmayı?

Evet denedim ama işe yaramıyor. Bir çok kişide bu sorun var. Win7 kaynaklı.
    Olmadı arkadaşa indirttircem.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.