Şimdi Ara

Dragon Nest EU [Open Beta] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
15.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan bende delay sorunu yok ping 30-50 arası oyuna girdiğim an 100e yakın kişi gördüm townda artık gerisini hesap edersin Yazı stili değişik görüntüsü yani comic sans gibi hoşuma gitti.

Dragon Nest EU [Open Beta]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 27 Şubat 2013; 11:24:20 >
  • closed beta demi bu arkadaşlar karakterler silinecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Şuan bende delay sorunu yok ping 30-50 arası oyuna girdiğim an 100e yakın kişi gördüm townda artık gerisini hesap edersin Yazı stili değişik görüntüsü yani comic sans gibi hoşuma gitti.

10 numara yaa akşami zor edicem.

@goldenmause evet ve evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Path Of Exile

quote:

Şuan bende delay sorunu yok ping 30-50 arası oyuna girdiğim an 100e yakın kişi gördüm townda artık gerisini hesap edersin Yazı stili değişik görüntüsü yani comic sans gibi hoşuma gitti.

closed beta kaç gün sürücek bilgin varmı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

quote:

Orijinalden alıntı: Path Of Exile

quote:

closed beta kaç gün sürücek bilgin varmı hocam

emin değilim martin ilk haftasi open beta acilacak iste. taş çatlasa martin ilk günlerine kadar

• bu kadar yoğunluk var 0 delay ve ping nazar değmesin valla.Oyun sırasında bir kere dc yedim başkada yok
  • Deneyelim bakalım nasılmış 10 dakikaya oyundayım.
  • To make the Closed Beta more efficient and valuable, eFusion MMOG is planning to give a special offer for players during the Closed Beta period. In case Dragon Nest Europe has more than 8,000 concurrent users in game, eFusion MMOG won’t reset the database even when its official open service starts on the 6th March 2013.
    http://forum.dragonnest.eu/default_en.aspx?g=posts&t=976

Closed beta da ki karekterler silinmeyecek mi ben mi yanlış anlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeXtrin

To make the Closed Beta more efficient and valuable, eFusion MMOG is planning to give a special offer for players during the Closed Beta period. In case Dragon Nest Europe has more than 8,000 concurrent users in game, eFusion MMOG won’t reset the database even when its official open service starts on the 6th March 2013.
    http://forum.dragonnest.eu/default_en.aspx?g=posts&t=976

Closed beta da ki karekterler silinmeyecek mi ben mi yanlış anlıyorum

aynen öyle closed beta oyuncularina bu güzelliği yaptik hiç bir şey silinmeyecek deniş

• Bak bu iyi haber işte :)
  • oh oh süper silinmicek. Arkadaşlar oyun için nick bırakın leveling için hızlı kasalım Feel ekleyin beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenmouse -- 27 Şubat 2013; 14:46:01 >
  • HayabusaTR beraber kasilmak isteyen PM atsın Feel sana attim pm ama cvp gelmedi.
  • Gatelerde sorun var şu an hiç bi yere gidemiyorum
  • ben oyuna gireniyom birtane kopek cıkıyor şürekli koşuyor başkada birsey olmuyor oyun ayarını en duşuk yaptım gene olmadı
  • Portal bug oldu sanırım herkezde düzelene kadar beklicez.
  • portaldan gecilmiyor
  • Beyler guild kurdum. Forumdan bir kaç kişi katıldı. Gelmek isteyenler Violtric pm atabilir. Guild adı -Supremacy-
  • betayı indirebileceğimiz alternatif linkler varmı
  • hocam alah razı olsun ben indiremiyıorum kufur edicem simdi gercekten 4 tarayıcı 2 pc denedim inmiyor arkadas beta keyimizde var adamlar banamı hıcık gitti ya yabancı sitelerinde 1 turk buldum onada sordum bende indiremiyorum dedi siz nasıl indirebiliyorsunuz hayretler icerisindeyim hala tskler partlar icin

arkadasın uploatını sabit yapin gercekten tsk ederim fıttıracaktım nerdeyse oyunu ben ilk dunya capında betasını oynadım baya oynadım hemde ama sıkıldım turk bulamıyordum artık turk bulur en kısa zamanda 5. karakterin gelmesini bekliyecem (KAli) o kadarkter cok guzel

https://www.youtube.com/watch?v=hEZEzrHEJ2Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casablancali -- 27 Şubat 2013; 21:48:16 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.