Şimdi Ara

Dragon Nest EU [Open Beta] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
15.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi bu apocalpys ne kadar zor -_- 22 k hp 2300 pschal 3500 magic def var yinede 2 atiyor adam 11 kere revive bastm zor kestik damagede yemiyo manticore basit apocalpys aşırı zor

class:elemental
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herakles.

abi bu apocalpys ne kadar zor -_- 22 k hp 2300 pschal 3500 magic def var yinede 2 atiyor adam 11 kere revive bastm zor kestik damagede yemiyo manticore basit apocalpys aşırı zor

class:elemental

Benim 29k hp var 2.5k def ler var. Akrobatım. İlk 2 girişimde 7 şer kere öldüm. Sonra akrobatın birinin solo videosunu izledim apocalypse, adamın taktiklerini kullandım 3. girişimde hiç ölmedim. Tamamen taktik meselesi ama bazen en ufak hatayı affetmez tek atar.
  • Beyler selam! Sea döneminde OB iken baya oynuyoduk Dragon Nest'i, guildimiz felan vardı. Gosp'u hatırlayabiliyorum elemantalist olarak, buildler konusunda çok yardımcı olmuştu. Tekrar başlamayı düşünüyorum, ortam var mı bi türk guildi felan, ve çok geç kaldım mı? Leveller almış başını gidiyodur heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByNeron -- 9 Mart 2013; 18:48:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByNeron

Beyler selam! Sea döneminde OB iken baya oynuyoduk Dragon Nest'i, guildimiz felan vardı. Gosp'u hatırlayabiliyorum elemantalist olarak, buildler konusunda çok yardımcı olmuştu. Tekrar başlamayı düşünüyorum, ortam var mı bi türk guildi felan, ve çok geç kaldım mı? Leveller almış başını gidiyodur heralde

gel var guild 18 kişiyiz level 40 oldum bile guildde ilk 40 benim ama

• quote:

quote:

Beyler selam! Sea döneminde OB iken baya oynuyoduk Dragon Nest'i, guildimiz felan vardı. Gosp'u hatırlayabiliyorum elemantalist olarak, buildler konusunda çok yardımcı olmuştu. Tekrar başlamayı düşünüyorum, ortam var mı bi türk guildi felan, ve çok geç kaldım mı? Leveller almış başını gidiyodur heralde

Valla gelicem de benim bi adapte olmam lazım Şey sormak istiyorum, sea döneminde 40 olmadığı için kasmakla baya vakit geçiyordu, arada pvp felan E şimdi 40 olunca napıyorsun sen, pvp felan mı?

• quote:

quote:

quote:

Valla gelicem de benim bi adapte olmam lazım Şey sormak istiyorum, sea döneminde 40 olmadığı için kasmakla baya vakit geçiyordu, arada pvp felan E şimdi 40 olunca napıyorsun sen, pvp felan mı?

5 cerberus
    3 cerberus hell
    5 apocalpys
    5 manticore
    7 de minatora girerim her hafta gerisi pvp ve pazar araştırmasıyla geçer gibi :D

• arkadaşlar yeni başladım oyuna bir iki sorum var :)
    pvpde herhangibi kazanc elde edebiliyomuyuz puan vb gibi bir şey bide skill barının üstünde mesaj ve hediye gelmiş diyo iki tane farklı mektup var ama onlara nasıl bakıcam bir türlü cözemedim yardımcı olursanız sevinirim :)
  • Merhaba arkadaşlar daha önceden biraz oynamıştım oyunu şimdi yeniden başlıyım dedim . Mystic oynıyacağım . Build önerebilecek varsa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: coni_storm

arkadaşlar yeni başladım oyuna bir iki sorum var :)
    pvpde herhangibi kazanc elde edebiliyomuyuz puan vb gibi bir şey bide skill barının üstünde mesaj ve hediye gelmiş diyo iki tane farklı mektup var ama onlara nasıl bakıcam bir türlü cözemedim yardımcı olursanız sevinirim :)

Pvp'de kastığın puan var. Puanlarla özel itemlar alabiliyorsun(EU da aktif mi bilmiyorum)
    F11'den cash shop'a gir. Altta Gift Box yazar. Orada hediye vardır.
    Beyaz mail işareti için townda mail kutularına gitmek gerekiyor.
  • Arkadaşlar swordmasterı olan var ise level 40 elementalist ile takas yapabilirm veya belli bir gold verebilirm not:elementalistmde manticore woddoo doll +9 2 parça +8 epic digerleri +7+6 epicdir herallyler piyasadaki wizard için alınacak en iyi maksimum heraldlylerdir örnek def slotuna bile 300 def 30 int %10 def veren heraldly taktım ki pazara bakarsanız neredeyse satılmadıgını bile göreceksiniz..

her neyse işin aslı swordmaster ın videolarını izledim beni daha çok cezbetti şimdi baştan 40 kasmaktansa belki wizard denemek isteyen vardır dedim yoksa 3 gün uğraşır 40 yaparım napaym :D
  • quote:

Arkadaşlar swordmasterı olan var ise level 40 elementalist ile takas yapabilirm veya belli bir gold verebilirm not:elementalistmde manticore woddoo doll +9 2 parça +8 epic digerleri +7+6 epicdir herallyler piyasadaki wizard için alınacak en iyi maksimum heraldlylerdir örnek def slotuna bile 300 def 30 int %10 def veren heraldly taktım ki pazara bakarsanız neredeyse satılmadıgını bile göreceksiniz..

her neyse işin aslı swordmaster ın videolarını izledim beni daha çok cezbetti şimdi baştan 40 kasmaktansa belki wizard denemek isteyen vardır dedim yoksa 3 gün uğraşır 40 yaparım napaym :D

Oyunda son seviyeye ulaşmak 1haftamı suruyor ? bende denemek icin indiriyorumda.

• Nolife oynayıp belli taktikleri bilirsen 3-4 günde 40 olursun.

@Herakles.

Hocam elemantalist kenarda dursun ilerde lazım filan olur Yavaştan kas sen sm biz yardımcı oluruz hertürlü.

Bu arada guildimize başvurmak için oyun içinden Criminal - Natroxy pm atabilir veya daha garanti yol ile Townda iken O harfine basıp guild sekmesine gelip Otaku guildini aratıp basvurursanız müsait zamanda sizi guilde alırız guildimiz şuan 9 leveldir ve 60 kişiyiz.
  • Oyun ne ara OB oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ǻlucard

Oyun ne ara OB oldu?

Bu ayın 5inden beri
  • 5 arkadaş oyuna başlıyoruz. Hazırda Türk guildi varsa birlikte olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Nolife oynayıp belli taktikleri bilirsen 3-4 günde 40 olursun.

@Herakles.

Hocam elemantalist kenarda dursun ilerde lazım filan olur Yavaştan kas sen sm biz yardımcı oluruz hertürlü.

Bu arada guildimize başvurmak için oyun içinden Criminal - Natroxy pm atabilir veya daha garanti yol ile Townda iken O harfine basıp guild sekmesine gelip Otaku guildini aratıp basvurursanız müsait zamanda sizi guilde alırız guildimiz şuan 9 leveldir ve 60 kişiyiz.

Ne gibi taktikler biraz açabilirmisin uzun degilse suan yeni girdim oyuna questleri yapiyorum,birde bu skil spleri 0lanıyormu kafya göre vercem ona görede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 15 Mart 2013; 15:10:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Nolife oynayıp belli taktikleri bilirsen 3-4 günde 40 olursun.

@Herakles.

level 31 oldum bile :D kaldı 9 level

Skiller level 40 olunca 0 lanıyor yanlız level 15 de 2. anadal seçiceksin o sıfırlanmaz yani atıyorm wizardsın elementalist mi olcan arcanistmi bunu bir defa seçiyosun sonra değişmiyor

level kasma olayına gelince 16 level olduktan sonra 24 de kadar master tutabilirsiniz ögrenci oluyosunuz level 40 lar sizi kasıyor sizden dungeon sonunda düşen keylerden 1 ini isteyebilirler yada hayrına kasarlar sonuçta puan geliyor ögrenci olunca 24 den 32 ye kadar görev asılacaksınız aynen devam 32 den sonra fdr yada fic abbys 40 olana kadar böyle devam yaklasık bi aynı dungeona 200 250 kere girmeniz gerekcek 32 den 40 için 32-35 arası 1 giris %4-8 arası veriyor gittikçe düsüyor 35 den 37 %3-%5 belki 37-40 arası %2-4 arasına düsüyor ama fic fdr dedigim dungeonlar düzgün bilen adamlarla 2.5dk 3 dk 1 giris sürüyo sürmüyo 24 levelde üstünüz basınıza birşeyler alın yada siz basın 32 ye kadar quest yapacagınız için rahat edersiniz falan filan iste Otaku guildine bekleriz biz guildi Otaku ile birleştirdik şuan 60 kişiyiz daha gelmeyen bi 10 kişi var onlarla 70 olucaz

• Guild başvurusu yaptım ama alınmadım sanırım
  • 40 olduk ama tadını çıkaramadan taşındık. Taşındığımız binada da telefon şebekesi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ǻlucard

Guild başvurusu yaptım ama alınmadım sanırım

Nickin nedir oyunda ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.