Şimdi Ara

Dragon Nest EU [Open Beta] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
15.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Herakles.

Halen görüpte başlamayan varsa bugün oyuna gelen patch ile oyun mükemmel bir hal aldı önceden sadece apocalyps ve manticore yapıyorduk şimdi hem apo hell hem manti hell geldi + olarak 20 round luk 2 dungeon daha ve özellikle 20 roundluk olan dungeonlar çok eğlenceli

Bu arada sadece 8 kişiden oluşan bir takım kuruyoruz katılmak isteyen var ise Fringe guildine başvurabilir bütün nestleri beraber yapıcaz, Guild bank herkese açıktır apocalyps manticore materyalleri mevcut biz zaten full set olduğumuz için artık guilde yardım edeceğiz.

Merhabalar ben de bu oyunda yeniyim 16 lvl'ım. Guildinize başvuru yaptım, partylere katılabilirim. Oyun hoşuma gitti, aktif olarak oynuyorum

• Beyler oyuna tekrar başladık, şuan üç kişiyiz, ikimiz 11 leveliz, bize yardımcı olabilecek birileri var mı? Yakın zamanda yetişiriz zaten, ben daha önceden bilgiliyim Dragon Nest konusunda Eğer yardımcı birileri çıkarsa ByNeron oyun adım, mesaj atarlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByNeron

Beyler oyuna tekrar başladık, şuan üç kişiyiz, ikimiz 11 leveliz, bize yardımcı olabilecek birileri var mı? Yakın zamanda yetişiriz zaten, ben daha önceden bilgiliyim Dragon Nest konusunda Eğer yardımcı birileri çıkarsa ByNeron oyun adım, mesaj atarlarsa sevinirim.

24 levela kadar taşıyabilirim sizi isterseniz, ama tek tek quesleri yapmanız daha saracak fakat zamanınızı alacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

quote:

Beyler oyuna tekrar başladık, şuan üç kişiyiz, ikimiz 11 leveliz, bize yardımcı olabilecek birileri var mı? Yakın zamanda yetişiriz zaten, ben daha önceden bilgiliyim Dragon Nest konusunda Eğer yardımcı birileri çıkarsa ByNeron oyun adım, mesaj atarlarsa sevinirim.

24 levela kadar taşıyabilirim sizi isterseniz, ama tek tek quesleri yapmanız daha saracak fakat zamanınızı alacaktır.

Yok kardeşim, sen oyundaki bazı konular hakkında falan yardımcı olsan yeterli olur. Nickin ne bu arada? Ve Guild falan var mı hazırda? Bir de, High Grade Plate Charged Bolt ile High Grade Plate Piercing Shot çıktı, bunlar değerli itemler mi? Ne kadara satabilirim, Heraldy'leri için üç Rough Diamond istiyor, Jewel Craft gibi bir imkanımız var mı? 10 adet Diamond Fragment'im ve iki tane Daily Missionlardan çıkma Octoganal Water'ım var, bunları Rough Diamond'a çevirme şansım var mı? Ya da Rough Diamond'ları nereden düşürebilirim? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

quote:

Yok kardeşim, sen oyundaki bazı konular hakkında falan yardımcı olsan yeterli olur. Nickin ne bu arada? Ve Guild falan var mı hazırda? Bir de, High Grade Plate Charged Bolt ile High Grade Plate Piercing Shot çıktı, bunlar değerli itemler mi? Ne kadara satabilirim, Heraldy'leri için üç Rough Diamond istiyor, Jewel Craft gibi bir imkanımız var mı? 10 adet Diamond Fragment'im ve iki tane Daily Missionlardan çıkma Octoganal Water'ım var, bunları Rough Diamond'a çevirme şansım var mı? Ya da Rough Diamond'ları nereden düşürebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Ben yabancı bir guilddeyim, nickim "OnTopNonStop". Plateler için trading houseda ismini aratarak kontrol edin diyeyim size, bazıları çok önemlidir, action speed seçeneği olan plateler ve yüksek level damage plateleri.

Jewel craft için "Octagonal Water" ve o jewelın bir düşük seviyesi gerek. Blacksmith'te item production bölümünden bakabilirsiniz en son bölümdeydi jeweller.3 fragment 2 de su istiyordu sanırım. Rough diamondları abyss seviyesindeki 10-24 level arası dungeonlardan düşürebilirsiniz.Zor düşer genelde.

• Arkadaşlar oyuna kayıt olmak istiyorum fakat hangi kullanıcı adını denediysem kullanımda diyor. Klavyeden rastgele harfleri yazıyorum yine kullanımda diyor ne ayak anlamadım.Clienti indirdim updateler tamam ama gel gelelim register olamıyorum var mı bilgisi olan?
  • Arkadaşlar tüm istekleri kabul ediyorum guild adı Fringe düşük level arkadaşlara level kasmalarında ara sıra yardımcı oluruz lvl 40 olan arkadaşlara ise item yardımında bulunuruz level 40 olan ve kendisine güvendigimiz herkese bankayı açıyoruz istedigini alıp koyabilme şansı veriyoruz zaten ben ve diger arkadaşlarım full setiz şuan ne düşerse bankaya koyuyoruz yada kendi bankamızda tutuyoruz falan filan birde kesinlikle muhabbet edecek arkadaşlar gelsin odun arkadaşları istemiyoruz -_-
  • quote:

Arkadaşlar tüm istekleri kabul ediyorum guild adı Fringe düşük level arkadaşlara level kasmalarında ara sıra yardımcı oluruz lvl 40 olan arkadaşlara ise item yardımında bulunuruz level 40 olan ve kendisine güvendigimiz herkese bankayı açıyoruz istedigini alıp koyabilme şansı veriyoruz zaten ben ve diger arkadaşlarım full setiz şuan ne düşerse bankaya koyuyoruz yada kendi bankamızda tutuyoruz falan filan birde kesinlikle muhabbet edecek arkadaşlar gelsin odun arkadaşları istemiyoruz -_-

Selam Herakles, Fringe'ye gelmek istiyoruz, üç kişi kadarız şu an, Skype üzerinden konuşuyor musunuz? Ve Guild'e oyun içinden nasıl başvurabilirim, yoksa sen mi alacaksın? Nickim ByNeron.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar tüm istekleri kabul ediyorum guild adı Fringe düşük level arkadaşlara level kasmalarında ara sıra yardımcı oluruz lvl 40 olan arkadaşlara ise item yardımında bulunuruz level 40 olan ve kendisine güvendigimiz herkese bankayı açıyoruz istedigini alıp koyabilme şansı veriyoruz zaten ben ve diger arkadaşlarım full setiz şuan ne düşerse bankaya koyuyoruz yada kendi bankamızda tutuyoruz falan filan birde kesinlikle muhabbet edecek arkadaşlar gelsin odun arkadaşları istemiyoruz -_-

Selam Herakles, Fringe'ye gelmek istiyoruz, üç kişi kadarız şu an, Skype üzerinden konuşuyor musunuz? Ve Guild'e oyun içinden nasıl başvurabilirim, yoksa sen mi alacaksın? Nickim ByNeron.

oyun içindeyken o harfine bas guild sekmesine gel Fringe yaz arat başvur hocam kabul edeyim oyun içinde raid call kullanılıyorda biz teamspeak3 e geçmeyi düşünüyoruz skypede bas konuş olmadıgı için

• 10 gündür oyuna giremiyordum bazı nedenlerden dolayı oyunda ve birtakım kişilerde bazı degisiklikler olmuş olsun yenilik güzeldir.Otaku guildimiz 13 level olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 1 Nisan 2013; 22:12:39 >
  • bu arada level 40 swordman ile takas düşünen varsa itemli yada itemsiz takas yapabiliriz sharpshotter yada elementalits tercihimdir
  • Oyuna birden ne oldu bilmiyorum ama bomboş geliyor bana. Sanırım eski SEA oyuncuları yeni başlayıp 40 Lv olanları PvP'de ezdiği için oyundan soğuttu ve bıraktırdılar.
  • Merhaba guilde başvuru yaptım nick Cagze.
  • Haftasonları oyun ayrı bir renkli oluyor İyi bir guild'e girmek çok önemli bunu anladım.Ayrıca PvP yapacaksanız itemler de o kadar önemli değil yani oyun her kesim oyuncuya hitap ediyor
  • beyler pragmentmıydı neydı onlar ne işe yarıyor ? item yapımında falan mı kullanıcaz ?
  • arkadaşlar oyun türkiyeye açık değil sanırım siz nasıl oynuyorsunuz?
  • arkadaşlar her oyunda bir veya bir kaç tane saçmalık olmak zorundamı?! bu cinsiyet kısıtlaması nedir ya 3 karakter kız bi tane erkek var ben istemiyorum arkadaş kızla oynamak okçu olcam olamıyom allah kahretsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

arkadaşlar her oyunda bir veya bir kaç tane saçmalık olmak zorundamı?! bu cinsiyet kısıtlaması nedir ya 3 karakter kız bi tane erkek var ben istemiyorum arkadaş kızla oynamak okçu olcam olamıyom allah kahretsin

• quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

arkadaşlar her oyunda bir veya bir kaç tane saçmalık olmak zorundamı?! bu cinsiyet kısıtlaması nedir ya 3 karakter kız bi tane erkek var ben istemiyorum arkadaş kızla oynamak okçu olcam olamıyom allah kahretsin

2 erkek 2 kız var, önümüzdeki 2 gelecek karakterde kız
  • Düşünen varsa üyeligimi satabilirim itemlerim 20k gold dan fazla ediyor.. +10 apo sword vs vs full set var 3400 atack var bufsuz

swordman.

çok uygun bir fiyata bırakırm hatta ^^
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.