Şimdi Ara

Dragon Nest EU [Open Beta] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
0
Favori
15.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

quote:

Orijinalden alıntı: Ǻlucard

Guild başvurusu yaptım ama alınmadım sanırım

Nickin nedir oyunda ?

Caprice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c9 online daha güzel bunda fazla heycan yok onunu zindanları karanlık ve daha uzun bosları buyuk nerden indireceme karar veremedim Gpotato eu veya Webzen den mi indirem biri bana farketmez dedi ikiside ayını yera baglanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender000

c9 online daha güzel bunda fazla heycan yok onunu zindanları karanlık ve daha uzun bosları buyuk nerden indireceme karar veremedim Gpotato eu veya Webzen den mi indirem biri bana farketmez dedi ikiside ayını yera baglanıyor

Biri avrupa diğeri ise amerika serverlerine bağlanıyor. Amerika serverlerinde lag olur. Bu yüzden avrupa serverinde başlamalısın

http://en.c9.gpotato.eu/main

• yahu c9 ile bunun ne ilgisi var :) Alakasız 2 oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

quote:

Orijinalden alıntı: iskender000

c9 online daha güzel bunda fazla heycan yok onunu zindanları karanlık ve daha uzun bosları buyuk nerden indireceme karar veremedim Gpotato eu veya Webzen den mi indirem biri bana farketmez dedi ikiside ayını yera baglanıyor

Biri avrupa diğeri ise amerika serverlerine bağlanıyor. Amerika serverlerinde lag olur. Bu yüzden avrupa serverinde başlamalısın

http://en.c9.gpotato.eu/main

webzen eu serverlerına baglanmıyor mu? biri bana gpotatoun webzenin altı olduğunu söylemişti ikiside aynı yere bağlanıyor demisti istedigin yerden indire bilirsin farketmez dedi eyer lag ve donma falan olmassa webzen den indirmek istiyom oranın download daha günçel
    En son güncelleme : 27th February, 2013 gpotato nun Updated : 12th December, 2012 diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender000 -- 17 Mart 2013; 13:08:14 >

• C9'cular konularında tartışsın lütfen
  • Herkese merhaba,

Birkaç sorum olacaktı, cevaplarsanız sevinirim. Öncelikle oyundan başlayayım.
    Oyun şuanda open beta mı yoksa official olarak açıldı mı? Baya araştırdım ancak cevabını bulamadım. Open beta ise ileride wipe gelicek mi karakterlere?
    Level 40 updatesi ne zaman gelicek? (2. kez job seçimi)

İkinci olarak, şuan 26 level swordmasterim. İleride patch gelince Moonlord olmayı planlıyorum. Çoğu skilli magic damage vurduğu için kafam karıştı biraz. Şimdilik INT'e mi yoğunlaşmalıyım yoksa STR mi? Ve AGI nin bana büyük bir faydası olur mu?

Son olarak SM hakkında rehber varmı şuanki patch'e uygun? Skilleri falan çok karıştırdım gibi şuan.. :)

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryphoenix -- 24 Mart 2013; 23:28:05 >
  • Hesap değiştirmek isteyen var mı beyler?
    Paladin 40 Lv
    +6 teramia armor set hepsi hp code basılı
    +7+8 teramia silah.
    mp ap veren magic
    skill plateler full epic
    stat plateler epic-40 rare karışık

yani char full+full hazır

Tercihim Elemental Lord, sharpshooter, mercenary. 40 Lv olmasa da olur, item olmasa da olur. Kasmak istemiyorum tekrardan 2 hafta boyunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Hesap değiştirmek isteyen var mı beyler?
    Paladin 40 Lv
    +6 teramia armor set hepsi hp code basılı
    +7+8 teramia silah.
    mp ap veren magic
    skill plateler full epic
    stat plateler epic-40 rare karışık

yani char full+full hazır

Tercihim Elemental Lord, sharpshooter, mercenary. 40 Lv olmasa da olur, item olmasa da olur. Kasmak istemiyorum tekrardan 2 hafta boyunca

Paladini bırakma sebebi ne hocam?
  • Halen görüpte başlamayan varsa bugün oyuna gelen patch ile oyun mükemmel bir hal aldı önceden sadece apocalyps ve manticore yapıyorduk şimdi hem apo hell hem manti hell geldi + olarak 20 round luk 2 dungeon daha ve özellikle 20 roundluk olan dungeonlar çok eğlenceli

Bu arada sadece 8 kişiden oluşan bir takım kuruyoruz katılmak isteyen var ise Fringe guildine başvurabilir bütün nestleri beraber yapıcaz, Guild bank herkese açıktır apocalyps manticore materyalleri mevcut biz zaten full set olduğumuz için artık guilde yardım edeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herakles.

Halen görüpte başlamayan varsa bugün oyuna gelen patch ile oyun mükemmel bir hal aldı önceden sadece apocalyps ve manticore yapıyorduk şimdi hem apo hell hem manti hell geldi + olarak 20 round luk 2 dungeon daha ve özellikle 20 roundluk olan dungeonlar çok eğlenceli

Bu arada sadece 8 kişiden oluşan bir takım kuruyoruz katılmak isteyen var ise Fringe guildine başvurabilir bütün nestleri beraber yapıcaz, Guild bank herkese açıktır apocalyps manticore materyalleri mevcut biz zaten full set olduğumuz için artık guilde yardım edeceğiz.

Eu sunucusunda mı oynuyorsunuz dostum ? Bende yeni başladım 25 seviye oldum ama hiç arkadaşım olmadığından sıkıntı çekiyorum bazı durumlarda eğer EU sunucusunda iseniz sizlere katılmaktan büyük mutluluk duyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataymy

quote:

Halen görüpte başlamayan varsa bugün oyuna gelen patch ile oyun mükemmel bir hal aldı önceden sadece apocalyps ve manticore yapıyorduk şimdi hem apo hell hem manti hell geldi + olarak 20 round luk 2 dungeon daha ve özellikle 20 roundluk olan dungeonlar çok eğlenceli

Eu sunucusunda mı oynuyorsunuz dostum ? Bende yeni başladım 25 seviye oldum ama hiç arkadaşım olmadığından sıkıntı çekiyorum bazı durumlarda eğer EU sunucusunda iseniz sizlere katılmaktan büyük mutluluk duyarım.

eu dayız evet

• quote:

quote:

quote:

eu dayız evet

Buna o kadar çok sevindim ki anlatamam hocam. Takımınıza beni de kabul eder misiniz acaba ?

• quote:

Nolife oynayıp belli taktikleri bilirsen 3-4 günde 40 olursun.

@Herakles.

Hocam elemantalist kenarda dursun ilerde lazım filan olur Yavaştan kas sen sm biz yardımcı oluruz hertürlü.

Bu arada guildimize başvurmak için oyun içinden Criminal - Natroxy pm atabilir veya daha garanti yol ile Townda iken O harfine basıp guild sekmesine gelip Otaku guildini aratıp basvurursanız müsait zamanda sizi guilde alırız guildimiz şuan 9 leveldir ve 60 kişiyiz.

Bende başvuruyu yaptım türk oyucnular ile olmak gerçekten çok güzel olacak eğer kabul görürseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

Paladini bırakma sebebi ne hocam?

Oyunda söylemiştim ama tekrar söyleyeyim

DN Sea serverında EL oynadım uzun süre. EU'da değişiklik olsun diye paladin açtım(EL ioynarken beni zorlayan tek classdı). Ama gördüm ki paladinle EL dışında tüm classlarda zorlanıyorum. Büyük ihtimalle ben beceremiyorumdur. Oynayış stilime pek uymuyor tekme tokat dalmak.
  • quote:

@Herakles.

Hocam elemantalist kenarda dursun ilerde lazım filan olur Yavaştan kas sen sm biz yardımcı oluruz hertürlü.

Bu arada guildimize başvurmak için oyun içinden Criminal - Natroxy pm atabilir veya daha garanti yol ile Townda iken O harfine basıp guild sekmesine gelip Otaku guildini aratıp basvurursanız müsait zamanda sizi guilde alırız guildimiz şuan 9 leveldir ve 60 kişiyiz.

Merhaba,

Neden kabul edilmedim acaba guilde ? 27 Lwl olduğum için mi ? Oyuna yeni başladım ve hızlı bir şekilde kasıyorum sizden yardım item v.s. dilenmeyecektim sadece takıldığım şeyleri sorabileceğim türk oyuncular olsun istedim o kadar mesaj yazdım gördüğünüz halde cevap dahi vermeden kabul etmemeniz gerçekten üzdü beni neyse canınız sağolsun iyi oyunlar size.

Bu arada oynayıp arkadaş eklemek isteyen olursa EU sunucusunda Nick : ElyasaaTR

• Beyler selam, 3 4 kişi Dragon Nest'e başlamayı düşünüyoruz, mikrofonlarımız var, DH'nin bir guildi var mı aktif, Skype ya da TS kullanan.. Ben bu oyunu daha önce oynamıştım geçen yaz fakat arkadaşlarım oyuna yeni başlayacak, yani yardım edebilecek birileri çıkabilir mi?
  • quote:

quote:

@Herakles.

Merhaba,

Neden kabul edilmedim acaba guilde ? 27 Lwl olduğum için mi ? Oyuna yeni başladım ve hızlı bir şekilde kasıyorum sizden yardım item v.s. dilenmeyecektim sadece takıldığım şeyleri sorabileceğim türk oyuncular olsun istedim o kadar mesaj yazdım gördüğünüz halde cevap dahi vermeden kabul etmemeniz gerçekten üzdü beni neyse canınız sağolsun iyi oyunlar size.

Bizde o guildden çıktık sıcak bir ortam olmadığından dolayı geri kendi guildimize geçtik başvurmak isterseniz Fringe guildin adı.

• quote:

quote:

quote:

@Herakles.

Merhaba,

Bizde o guildden çıktık sıcak bir ortam olmadığından dolayı geri kendi guildimize geçtik başvurmak isterseniz Fringe guildin adı.

Çok teşekkürler başvuru yaptım.

• quote:

Başvuru yaptım hocam kabul ederseniz sevinirim nick:Antimanyak
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.