Şimdi Ara

Dragon Nest EU Turkiye (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
24.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • euda 7 clas var en son gelen class asasians
    Trde 4 class var her iki server da 70 lvl ama ben Tr'nin fazla tutulacağını sanmıyorum. Yabancı ülkede yaşıyorsan Tr'ye kayıt olamazsın IP banlı .. Eu'ya kayıt olamıyorum diyen arkadaşlar varhttp://forum.donanimhaber.com/m_99809190/tm.htm bu konuda ki linkten kayıt olmaya çalışsınlar umarım Ip ban uygulanmamaktadır. Şuan denemedim Yeni kayıt oluşturup geri dönüş yaparım. Eu ile Tr arasında açıkca 1 sene fark var bunu kaliteyle birlikte kısa sürede yükseltirlerse Tr tercih edilebilir Bakalım umarım ben yanılırım. Tr kazanır.)
  • evet arkadaşlar umduğum doğru çıktı Nostradamuss muyum neyim:) tüm kötülükleri seziyorum.) BURaDA LAF KOYMA VAR:)) Anlayana.)
    Dragonnest Eu yetkililerinden aldığım mesaj aynen bu şekilde
    Merhaba, : nedeniyle yasal circuumstances için (DN Türkiye açıldıhttp://dn.mayngames.com/ biz Türk kullanıcılar artık kayıt izin veremeyiz,). Ama zaten bir hesabınız varsa hala oynayabilirsiniz. sorundan dolayı özür dileriz, ama biz bunu değiştirmek mümkün değil.

Orginali:
    Hello,

due to legal circuumstances (DN Turkey opened:http://dn.mayngames.com/), we can not allow Turkish users to register anymore.
    But if you already have an account you can still play.

Sorry for the trouble, but we can not change that.

Dragonnest TR tarafından Türk Ipleri banlanmı yeni üyelikler kapatılmış durumda Kendileri Eu da türk OYUNCULARI kapattığı gibi bizlerin EU ya gidişimizi engellemiş durumda. Bu Sea da bile yokken Kendilerinde bu hakkı nasıl buluyorlar bilmiyorum .. Yasal olarak Eu ya kayıtlar şuan imkansız. Umarım MUTLUDURLAR. TÜRK halkı en kısa zamanda cevabı VERECEĞİNİ Umuyorum . Biz ne verirsek Onu yersiniz demektir bu .. Tüm Tr de oynayan Türk arkadaşlara sesleniyorum Seçim hakkımız NERDE KALDI. Size ne verirlerse razı olacakmısınız?

• Şuan kayıtları açmışlar acele edin. Üyelik için vakit kaybetmeyin.
    Üyelik linkleri forumda mevcuttur.
  • Selam,
    Bende bundan 2-3 sene önce başlamıştım ama bırakmıştım sonra. O zamanlar 4-5 class vardı sanırım emin değilim. 2 gün önce tekrar başladım ve şu an tinkerer/engineer oynuyorum EU'da. 26 lvl oldum. Türk guildi varsa katılmak isterim level sınırı yoksa :) İsmim Avedirol.
  • selamlar
    eu sunucusunu indirmeye karar verdim hala aktif arkadaslar varmıdır yardımcı olabilecek ? uzun süre tera online oynadıktan sonra malum firma gameforce nin aşırı para hırsı yüzünden bu oyunu oynamak da artık bir hayal oldu.bu kadar güzel bir oyuna yazık oldu dogrusu.
    dragon nest eu indirmeye basladım.hangi serwer a girmem gerek population olarak bilgi verebilirseniz sevinirim.kalabalık olsun istiyorum
  • Tek server bulunmakta serverlar birleşti. 57 alay guildindeyiz. Gelirsen bekleriz ..Yardım olarak sana sadece item konusunda yardım edebiliriz. belirli lvl e kadar ondan sonrası sana herkezin yaptığı gibi tabana kuvvet diyeceksin.Şuan tüm klanlar günlük peşinde koşuyor. Nestleri dahi yapmıyoruz. 80lvl hazırlık anlayacağın:) Guild sayfamız için GUİLD SAYFAMIZ TIKLAYABİLİRSİN...
    Hayırlı Cumalar herkeze..
  • Dragon nest türkiyeye başlamak isteyen yada başlamış olanlara tavsiyem oyunu silin mayngames para hırsı yüzünden server daha oturmadan insanları oyundan soğuttu aşırı derecede para tüketiyorsunuz epik bir silahı +10 yapmak için bile 1500 jöle harcıyorsunuz hesabını siz yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingragnar

Dragon nest türkiyeye başlamak isteyen yada başlamış olanlara tavsiyem oyunu silin mayngames para hırsı yüzünden server daha oturmadan insanları oyundan soğuttu aşırı derecede para tüketiyorsunuz epik bir silahı +10 yapmak için bile 1500 jöle harcıyorsunuz hesabını siz yapın.

DragonNEST Eu da düzenli aralıklarla event yapılmakta ve + basmak +12 ye kadar normal derecede sürmekte +10 yapmak basit herkez +12den sonrasını deniyor artık..Tabiki jely ile.)
  • Türkiyeye yeni başladımda çok boş server köylerde şehirlerde fln 2 3 kişiyi zar zor görüyom ndn böyle

Edit:şimdi EU ya kayıt oldum indiriyorum sorun çıkar mı çıkıcaksa hiç indirmiyim bide aktif yeni oyuncu çok olr mu bu arada hazirana tr yede assassin gelicek şimdi tr serveri gördüğüm gibi boşmu yoksa aktif kişiler var mı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverthehedgeho -- 23 Mayıs 2015; 21:26:18 >
  • Ben Türkiye sunucusunda başladım.Assassin ve Lancea sınıfı gelmiş sanırım eu ile eşitlemişler patchleri.TR'si varken Eu'sunu oynamaya karşıyım.Türkçe oyun Türkçe ortam en güzel şeydir.Tabi yayıncı iyiyse bu dediklerim geçerli.Oyun kapanmazsa oyuncu sayısı azalmazsa uzun süre oynanır.

Oyuna gelirsek ilk defa oynuyorum grafikler beklentimin altında kaldı aslında görseller iyi ama karakter detaylarını sevmedim yüzleri falan çok bulanık.Sonuç olarak güzel bir oyun denenmesi gerekiyor türkçede olmuşken bir deneyin derim.
  • hala oynayan var mı
  • intel hd 3000 ile oynanır mı beyler diğer özellikler yeterli
  • Grappler_Baki kullanıcısına yanıt
    Beyler dragon nest eu 6.45 GB mı ?
  • Oyuna başlamayı düşünüyorum hala oynayan varsa yardımcı olabilir mi
  • Evet yardımcı olabilecek birileri varsa çok iyi olur
  • EU da bir çok Türk oyuncu var eminim hepsi yardımcı olur , size sadece başlamak düşer oyun çok güzel türünün en iyisi , oyuna başlayınca N ye basın ordan guild sekmesini seçin en fazla 3 guilde başvuru yapabilirsiniz. İlk kim kabul ederse o guilde geçersiniz guilddeki exp bonuslar kıyafetlerle daha seri lvl atlarsınız
    şimdiden iyi oyunlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.