Şimdi Ara

Dragon Nest EU Turkiye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
24.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna yeni başlayacağım, bu .AnaToliA. adlı guild hangi server'da? daha pacth yüklenme aşamasında o yüzden oyuna henüz giremedim.
  • valla burdaki arkadaşlar oyunu bırakmışlar sanırım anatolia da arabesk diye bi guilde geçmiş ordada online birileri varmi bilmiyorum beni daha kabul etmediler guilde
    nick:TiplTop
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifetakerr

valla burdaki arkadaşlar oyunu bırakmışlar sanırım anatolia da arabesk diye bi guilde geçmiş ordada online birileri varmi bilmiyorum beni daha kabul etmediler guilde
    nick:TiplTop

oyunu biraktigimiz felan yok:-) arabesk eski guilddi orda kimse yok.suan herkes AnatoLiA da.Guild member sayisi max ulastigi icin bazen guild arama listesinde gozukmuyor. ama su an guiid görünür durumda.Zaten siralamada ilk sayfalarda bulmakta zorlanmassiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde Guild e katılabilir miyiz aklımıza takılan çok şey oluyor bazen bulmakta güçlük çekiyoruz 1 haftadır oynuyoruz daha 20 lvl olabildik maglesef yavaş ilerleyebiliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu oyuna başladım fakat cherrycredits diye,bir serverda başladım. Şu an 24 levelım. Sormak istediğim oyunda pvp varmı varsa kaç levelda ve zevkli mi? Bir de pvp p2w mi?

• Oyunda pvp tabiki var ve level farketmeden girebiliyorsun sadece ladder'lara max level olunca girebiliyorsun.Ladder demişken aklıma pvp modları geldi Ladder,Free For All,Rounds,Team,Ghoul Mode ve Captain gibi modları mevcut "aklıma gelenler bunlar dahasıda vardı sanki".Ladder modunda kastıgın puanlarla direk epic plate veya epic item alırken,Normal pvplerde goddess medal kazanıyorsun bunlarla çeşitli craft malzemelerini alabiliyorsun hatta pet bile alabilirsin ama peti alabilmen için pvpde belirli bir rank kasman gerek.Gelelim can alıcı soruya :) pvp p2w değil bunu başta belirteyim bu oyunda pvp yaparken Compensation kısaca comp derler oyunda diye bir olay var eger bu secenek acıksa item farkediyor anlicagin o anki atagın defansın canın nekadarsa o gecerli oluyor.Eğer bu secenek kapalı ise her class için ayrı ayrı olmak sartıyla oyun sana belirli bir atak - defans - hp veriyor yani kısacası yetenege bakıyor."Gel gelelim bu secenek Ladder yaparken ayarlanamıyor ama itemlerin etkisi okadarda fazla degil buraya sonradan deginirim cunki ince detaylar macı kazanıp kaybetmeni saglıyor."Bu Compensation olayını anladıysan devam edeyim oyunun kendi pvp odalarında bile bu secenek kapalıdır 16 kişilik team/captain gibi girilen yerler.Hatta cogu oyuncuda bu secenegi kapalı oynar.

Ekleme olarak ilerleyen zamanlarda duyabilirsin genelde 1v1 pvp yapanlarda gorulur softban rules pvp olayı vardı odayı kurarken 1v1-SB yazarlar buralar belirli skiller ve bufflar yasaktır misal "Bütün classların ultileri,Windwalker-Tempest spirit boost-showtime skili,Seleana-Elestra fire veya ice shield gibi örnek skilleri kullanmak yasaktır."

Umarım acıklayabilmisimdir kafana takılan hertürlü sorun olursa cevaplayabilirim.

• Çok temiz anlatmışsın pvpyle ilgili kafamdaki tüm sorular cevaplandı çok sağ ol. Bir soru daha sorayım. Ben paladin oynuyorum ilerde o guardian ve crusader diye ayrılacakmış. Pvp için hangisi daha iyi?
  • Guardian fiziksel hasar üzerine item-build yapılır.Crusader ise büyü hasarı üzerine.Bana kalırsa guardian derim.Eger skiller konusunda kararsız kalırsan yine yardımcı olabilirim oyunda bütün sınıfları 60a kadar kastım yapılandırdım.Oyunda bedava skill reset elde etmenin 2 yolu var birincisi 15 levelde veriyor sınıf degistirme görevini yapınca digeride pvpde yine rank kasman gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Guardian fiziksel hasar üzerine item-build yapılır.Crusader ise büyü hasarı üzerine.Bana kalırsa guardian derim.Eger skiller konusunda kararsız kalırsan yine yardımcı olabilirim oyunda bütün sınıfları 60a kadar kastım yapılandırdım.Oyunda bedava skill reset elde etmenin 2 yolu var birincisi 15 levelde veriyor sınıf degistirme görevini yapınca digeride pvpde yine rank kasman gerekecek.

Anladım. Ben World chatten dun Saint mi crusader mı iyi diye sordum 10 kişi Saint dediyse 1 kişi cru dedi. Bu Saint nasıl bana bufd healden ibaret gibi geldi ama millet öyle diyince kafam karıştı. Bir de ben şimdi paladan prieste dönebilir miyim skilleri sıfırlayınca filan?

son olarak oyunda kasmak aşırı zor gibi geldi. Oynadığım serverda cap 60 ben daha 25 im. Çok oynayamıyorum ama oynadığımdada max 1 lvl alabiliyorum. Kolay yolu yok mudur Level kasmanın? Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum? Boost olayı var ama Booster bulmak çok zor boostsuz kasmakta imkansız gibi.

• Saint dogrudur buff ve healdan ibaret ama priestin diger sınıfı inquisitor atak üzerine cok rahat pvp yapılır inquisitor ile el cabuklugu fazla gerektirmeyen bir karakter saint bütün nestlerde aranır partinin olmazsa olmazıdır ama inquisitor pvpde iyidir.Skilleri sıfırlayınca prieste dönemezsin sadece skill puanları geri alırsın ama bir yolu var paladan prieste dönmek için cc yani reel parayla satılan scroll var onu alman gerek şuan cherryde oynamadıgım icin piyasasını bilmiyorum.Leveli ise görevleri yapman gerek tek basına oynuyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Saint dogrudur buff ve healdan ibaret ama priestin diger sınıfı inquisitor atak üzerine cok rahat pvp yapılır inquisitor ile el cabuklugu fazla gerektirmeyen bir karakter saint bütün nestlerde aranır partinin olmazsa olmazıdır ama inquisitor pvpde iyidir.Skilleri sıfırlayınca prieste dönemezsin sadece skill puanları geri alırsın ama bir yolu var paladan prieste dönmek için cc yani reel parayla satılan scroll var onu alman gerek şuan cherryde oynamadıgım icin piyasasını bilmiyorum.Leveli ise görevleri yapman gerek tek basına oynuyorsan.

Tamamdır teşekkürler. Oyuna 3 kişi başladık ama ben classımı pek sevmediğimden tekrar kasmayı düşünüyorum. İnquistoru biraz araştırayım o olabilirim belki. Cleric dışında bir şey oynamak istemediğimden taktım bu kadar buna. Yardımların için sağol.

• ben guildi bulamadım listede Tr.aj€di pm atabilirmisiniz yada arkadaslık istegi falan
  • Hala oynanıyor mu bu oyun
  • Bu oyunu hala oynuyorsanız bende sizin güldlerinizden birine katılıp oynamak istiyorum yoksa bırakacam bu oyunu tek başına pek eğlenceli değil
  • Ben dragon nest sea dan geçtim 70 lvl kaliydim aslında 3 kişi geçtik 3 müzde 70 miştik springwoodda oynadık eu ya başladık bu hafta, dragon nest sea da elimde Desert dragon set +6-8 arası var blade dancer ve elemantalist için takas etmeyi düşünen olursa pm atsın gold takasıda yapabiliriz 20k kadar gold var sea da,
    bizde cana yakın bir türk guild bulduk onlarla kasioz eu :) sea da nestlerde sıkıntı olmasada pvpde lag bitirio herşeyi eu ya geçme sebebimiz akşamlar oynuyoruz genelde rc kullanıyoruz gelmek isteyen olursa rc odamız 5443510 genelde akşama dogru geliyoruz iyi forumlar herkese yeni arkadaşlara yardımcı olamaya çalışırız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Game-anime -- 25 Şubat 2014; 9:40:41 >
  • Bende indiriyorum suan oyunu aksama inş. oyundayım =)
  • bende davet gönderdim oyunda ki adım KIRLALESI :D

• bende 1 arkadaşımla başaldım 1 2 gün oluyor başalyalı , bana archer hakkında yardımcı olabilecek varmı

• Bende oyunu dün indirdim oynadım ama pek bir sey anlamadım. Nickim DreyarLaxus. Ekleyin beni yabancı kaldim :D guildide bulamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

bende 1 arkadaşımla başaldım 1 2 gün oluyor başalyalı , bana archer hakkında yardımcı olabilecek varmı

Ne tür bir yardım istiyorsun aklına takılanlar varsa cevaplayabilirim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.