Şimdi Ara

Dragon Nest EU Turkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
24.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir DN oynuyorum ve ortada ciddi bir guild bulamadım bende yeni bir guild ile turkleri bir araya toplamaya karar verdim. 1-2 Hafta içerisinde Raid yapmaya başlayacağımız bu guilde bütün arkadaşlarımızı bekleriz. Yeni başlayacaklara yardım edeceğimiz, oyunu bilen arkadaşların bilgilerini paylaşacağı, yeni arkadaşların birbiriyle kaynaşacağını, dungeon ve raidlerin haftalık farm yapılacağı guilde hepinizi bekliyoruz.

Aynı zaman içerisinde blog üzerinden paylaşımlarda yapacağım, rehberleri, oyun içerisindeki aksaklıkları , update leri blog üzerinden de eş zamanlı olarak paylaşacağım.

"Sultans" olarak aldığım guild ismi biraz sıkıntı çünkü aylardır oynamayan 3 lvl bir arkadaş Sultans ismiyle bir guild kurmuş. Ben yaklaşık bir aydır takip ediyorum oyuna ne geliyor nede uğruyor. Bende Sultans ismini büyük "ı" harfi ile aldım. Guilde katılmak isteyen arkadaşların, oyun içerisinden O > Guilds > arama bölümüne büyük "ı" harfi ile arama yapıp kayıt yaptırmaları veya buranın altına yorum yapmaları ya da oyun içerisinden Rexax, Liji , Riji , Raksa isimlerine Pm atmaları yeterlidir.

Blog:http://dragonnesttr.blogspot.com/
    Sultans
    IGN: Rexax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RexaX -- 24 Temmuz 2013; 22:11:49 >

• dostum ben sea serverinde oynamıştım zamanında.oyunuda aşırı beğenmiştim.sadece bir dungeona haftada 7 kere girme hakkı gibi bişey vardı o benim çok canımı sıkmıştı.yeni sınıflar geldi diye durdum ama eu serverinde yok daha sanirim.ne zaman gelir bir bilgin var mı?
  • Grappler_Baki kullanıcısına yanıt
    evet haklısın öyle bir durum var dngeonlar için :) ama olmazsa da item kasmak çok kolaylaşırdı Raidler içinde hafta bir kere yapma şansın oluyor ^^ evet yeni sınıflar henüz bizde yok daha yeni bir server ama agustos yada eylül ayında yeni bir update gelecek ve içinde Academic sınıfıda olacak tekrar baslamak istersen ulaşabilirsin :)
  • yani haklısın belki itemler o zaman çok kolaylaşırdı ama bende durmadan yeni sınıf açıp tek tek hepsiyle o sınırlı dungeonları yapmak zorunda kalıyordum.sonra da mail ile itemleri gönderiyodum.ana karakter değilde yan karakterlerle oynamakta sıkıyordu beni.neyse yeni karakter gelince gelirim oyuna o zaman, şimdi yine aynı karakterleri oynamak sıkar adamı
  • hehe :D ben alt karakterlerle çoğu zaman yapmıyorum bile ana karakter ile boost yapmak daha güzel ve akıcı oluyor tamamdır ulaşacağın adresleri biliyorsun
  • ilk yazımı yazmış bulunmaktayım
  • dostum ben seaya ilk acildigi gun basladim 2 sene once, oyunda 3 server ve hepsinde 25 küsür kanal vardi, ve yine de sira bekliyorduk, muthis bir seydi.. 24 max lvl yaptim sinavlar dolayisiyla 2 yil ara verdim; su an seaya girilmiyor ip bandan.. ben de euyu yukledim ama oyun bitmis, sehirler bombos, ben de sildim oyunu.. tatli bir hatira olarak kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu ana kadar oynadığım en güzel oyunlar arasında ama EU sunucusu bomboş, SEA sunucusu ise aşırı laglı
  • Ben bi sitede "- Günlük ve haftalık zindana girebilme sınırı kaldırılıyor." diye bir haber okudum.Bu ne kadar doğru ve şuan indirsem geçerli olur mu? biri bir haber versin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

Ben bi sitede "- Günlük ve haftalık zindana girebilme sınırı kaldırılıyor." diye bir haber okudum.Bu ne kadar doğru ve şuan indirsem geçerli olur mu? biri bir haber versin lütfen

Haber doğru herkes için geçerli olacaktır.Bende haberi alınca indirmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

quote:

Ben bi sitede "- Günlük ve haftalık zindana girebilme sınırı kaldırılıyor." diye bir haber okudum.Bu ne kadar doğru ve şuan indirsem geçerli olur mu? biri bir haber versin lütfen

Haber doğru herkes için geçerli olacaktır.Bende haberi alınca indirmeye başladım.

Ben bu oyunu sırf o sınırlar var diye bırakmıştım ve çok üzülmüştüm bırakırken, keşke sınırlar olmasaydı da daha çok oynasaydım derdim hep.çok sevindim bu haberi görünce

• quote:

quote:

quote:

Ben bu oyunu sırf o sınırlar var diye bırakmıştım ve çok üzülmüştüm bırakırken, keşke sınırlar olmasaydı da daha çok oynasaydım derdim hep.çok sevindim bu haberi görünce

Oyuna tekrar dönüyorum ben sizde tekrar başlarsanız beraber kasabiliriz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam olur bana uyar %77 şuan oyun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam olur bana uyar %77 şuan oyun

Benim indirme bitti sirk mapı da gelmiş orda çok kolay kasılıyor :) Nick ve lvl i pm atarsan haberleşiriz.

• hamza53 kullanıcısına yanıt
    Adil kota nedeniyle yavaş iniyor benimki lanet olasıca yeni classlar yok dimi oyunda hala? bu arada sen nick ini yaz buraya girince pm atayım
  • HayabusaTR ama şuanda oyunda değilim sen indirme bitince haber verirsin.
  • hamza53 kullanıcısına yanıt
    Bitti indirme benim oyunu kuruyorum şimdi

EDİT:Oyundaki nick'im ELEKTRON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 9 Ağustos 2013; 18:53:03 >
  • Oyunda 40 levelim. Nick Febris eklerseniz yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nekhbet13

Oyunda 40 levelim. Nick Febris eklerseniz yardımcı olurum

Oyunda dg lere girilme ssnırı kalktı deniyordu fakat circus mapde 300 spartan gobline bikaç kez girdikten sonra giremeden neden acaba bi fikrin varmı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nekhbet13

Oyunda 40 levelim. Nick Febris eklerseniz yardımcı olurum

Oyunda dg lere girilme ssnırı kalktı deniyordu fakat circus mapde 300 spartan gobline bikaç kez girdikten sonra giremeden neden acaba bi fikrin varmı.

Dostum bende yanlış öğrenmişim o sınır kalkma işini.hem EU hem de SEA yı indirdikten sonra anladım meğer hani dungeonlara girdiğimizde bir xp bar vardı ve bu her dungeon yaptığımızda azalıyordu.Azaldıkça daha az xp alıyorduk.Bu xp bar sınırı kalkmış meğer.Bende dungeon sınırı kalktı haberini duyunca sınırlı girilen dungeonlar kalktı sandım öyle bişey yok, hala hepsi sınırlı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.