Şimdi Ara

Dragon Nest EU Turkiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
24.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yüklemeye başlıyorum. Bakalım rahat oynayabilecek miyiz

http://dn.cherrycredits.com/
    Bu sayfadan indiriyorduk değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bossa -- 5 Eylül 2013; 15:28:43 >
  • 4 gün once indirdik 3 arkadas oyuna kapıldık cok zevklı WOW u bıraktıgımdan berı boyle zevklı oyun bulamamıstım.EU dayım blogunada baktım guzel bılgılendırmıssın SORCERESS kasıyorum elemantalist yapmayı dusunuyorum bızımkılerle konısıyım guild icin pm atarım sana
  • Oyunu hala oynayan var mı? Başlamayı düşünüyorum şuan clienti indiriyorum. Oynayan var ise iletişime geçebilir mi?
  • evet guildimiz hala faal durumda yeni arkadaslara elimizden geldigince yardim ediyoruz amacimiz turkler hep bir arada oynamak. MaqesofTurks oyundaki nickim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bossa

Bende yüklemeye başlıyorum. Bakalım rahat oynayabilecek miyiz

http://dn.cherrycredits.com/
    Bu sayfadan indiriyorduk değil mi ?

orasi sea serverinin googledan dragon nest eu olarak arattir

• Kurdum geldim bile çoktan ama 1 aydır ev değişikliği nedeni ile PC kapalı... Kurduğum anda oyundayım tekrardan.
    Hatta iş yerindeki laptopa bile kurdum ama yoğunluktan giremiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bossa

Kurdum geldim bile çoktan ama 1 aydır ev değişikliği nedeni ile PC kapalı... Kurduğum anda oyundayım tekrardan.
    Hatta iş yerindeki laptopa bile kurdum ama yoğunluktan giremiyorum :)

NW ne oldu?
  • PC bile kurulu değil, NW'ye nasıl gireyim? Artı char neredeyse full'dü... Her an girmeme gerek yoktu yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RexaX

Uzun süredir DN oynuyorum ve ortada ciddi bir guild bulamadım bende yeni bir guild ile turkleri bir araya toplamaya karar verdim. 1-2 Hafta içerisinde Raid yapmaya başlayacağımız bu guilde bütün arkadaşlarımızı bekleriz. Yeni başlayacaklara yardım edeceğimiz, oyunu bilen arkadaşların bilgilerini paylaşacağı, yeni arkadaşların birbiriyle kaynaşacağını, dungeon ve raidlerin haftalık farm yapılacağı guilde hepinizi bekliyoruz.

Aynı zaman içerisinde blog üzerinden paylaşımlarda yapacağım, rehberleri, oyun içerisindeki aksaklıkları , update leri blog üzerinden de eş zamanlı olarak paylaşacağım.

"Sultans" olarak aldığım guild ismi biraz sıkıntı çünkü aylardır oynamayan 3 lvl bir arkadaş Sultans ismiyle bir guild kurmuş. Ben yaklaşık bir aydır takip ediyorum oyuna ne geliyor nede uğruyor. Bende Sultans ismini büyük "ı" harfi ile aldım. Guilde katılmak isteyen arkadaşların, oyun içerisinden O > Guilds > arama bölümüne büyük "ı" harfi ile arama yapıp kayıt yaptırmaları veya buranın altına yorum yapmaları ya da oyun içerisinden Rexax, Liji , Riji , Raksa isimlerine Pm atmaları yeterlidir.

Blog:http://dragonnesttr.blogspot.com/
    Sultans
    IGN: Rexax

turkler bir araya gelmistik ama sen bazi seylerden ödün verip bizim yanimizda durmadin bastan pes ettin .niye turkleri biraraya getirme fikrini düşünüp kendini yordun ki ne geregi vardi.

• Private serverda oynamak isteyen pm atsın cap 60 ocakta 70 geliyor
  • max lvl ne zaman artacak bilgisi olan var mı?
  • aralikta 60 cap geliyor

• Oyun hakkında sürekli güzel yorumları okuyorum. Beğenmeyen kimse çıkmadı sanırım =) Bende eski bir SEA oyuncusu olarak yeniden başlayacağım sizlerle beraber sanırım. Oyunu indirip giriş yaptıktan sonra guild için ulaşırım sizlere. Ancak MMO oyunlarda epey bir deneyim sahibi olsam da, DN e pek fazla vakit ayırmadığımdan ötürü biraz cahil kalacağım ve abuk sabuk sorularla kafanızı şişirebilirim oyun içinde

NOT: Arkadaşlar oyunuhttp://dragonnest.eu/ adresinden indiriyorum. Hepiniz oradasınız değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakoPlay -- 5 Kasım 2013; 12:58:29 >
  • Dragon nesti uzun zamandır sever ve takip ederim.Private serverda da oynadım fakat bu avrupa ve amerika arasında bu kadar uçurum olan bir oyun görmedim. Kali sınıfı "hâla" gelmemiş mesela.Oyunu bu kadar yapımcıya bölmeselerdi çok daha iyi olucaktı ve oyuncu kaybetmemiş olacaklardı.
  • En eski sürümü EU serverında herhalde? Oyunu indirdim. anemis olarak SEA da olduğu gibi bir sorc açtım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

Dragon nesti uzun zamandır sever ve takip ederim.Private serverda da oynadım fakat bu avrupa ve amerika arasında bu kadar uçurum olan bir oyun görmedim. Kali sınıfı "hâla" gelmemiş mesela.Oyunu bu kadar yapımcıya bölmeselerdi çok daha iyi olucaktı ve oyuncu kaybetmemiş olacaklardı.

server yeni sayilir kalinin olmamasi normal sonucta 8-9aylik server sea serverinde kalinin gelmesi 2 seneyi bulmustu .aralikta direk 60cap geliyor sonrasinda kalide gelir tahminim

• Uzun bir süre önce 3-4 gün kasmış tadı damağımda kalan bir oyun olmuştur severim böyle şeker oyunları :) Tekrardan başlıyorm
  • Arkadaslar oyunu 1 haftadır oynuyorum. 34 lvlim türklerin oldugu guild felan varsa girebilirim Bide bu cerberos ve minator haritalarına 3 4 kere girdim kapandi.Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.Oyun ici ismim Tsubame7
  • Merhabalar. DN hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığımdan sadece USA canada ip sine izin verilen clienti indirmişim. Bilgilendirme yapmamaları beni çok hayal kırıklığına uğrattı. DN yi oynamayı çok istiyordum ve birkaç proxy yöntemi denedim ID PW yerine kadar gelebildim sonrası sıkıntı çıkarınca(Gece 1 den beri)Googleda DN Türkiye aramaya başladım ve burayı buldum. Sizlere çok Teşekkür ederim. Şuan EU clientini indiriyorum Bugun öğleden sonraya inşallah DN ye ilk adımlarımı atmış olacağım. Hali Hazırda +18~+20 Guild var ise Katılmak isterim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • 26 lvl turk guildimiz mevcuttur .AnaToLiA. tam ismi bu sekildedir. guild arama kismindan bulabilirsiniz .basvuru yapmaniz yeterli

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.