Şimdi Ara

Dragon Nest EU Turkiye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
24.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: strongbone

Arkadaslar oyunu 1 haftadır oynuyorum. 34 lvlim türklerin oldugu guild felan varsa girebilirim Bide bu cerberos ve minator haritalarına 3 4 kere girdim kapandi.Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.Oyun ici ismim Tsubame7

cerberus minoteur ve diger nestlere haftada belirli sayida girebilirsin cumartesi gunleri nestler sifirlanir .guilde gelince guild arama kismindan guildi bulabilirsin .AnaToLiA. busekilde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bunu uzun süre önce Sea serverında oynamıştım. Hatta sınır 25 levelmiydi neydi. 4 Sınıf vardı. Şu an oyun çok fazla değişti mi ? Kolaylaşan şeyler veya zorlaşan şeyler var mı kısaca bahsetseniz? 1 buçuk yıldan fazla oldu sanırım oynamayalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

Arkadaşlar ben bunu uzun süre önce Sea serverında oynamıştım. Hatta sınır 25 levelmiydi neydi. 4 Sınıf vardı. Şu an oyun çok fazla değişti mi ? Kolaylaşan şeyler veya zorlaşan şeyler var mı kısaca bahsetseniz? 1 buçuk yıldan fazla oldu sanırım oynamayalı.

eu serveri yeni olmasina ragmen haliyle degisen sey cok oncelikle su an lvl 40. 5 tane sinif mevcut. sorcerer warrior cleric archer ve son patchde gelen academic var.Aralik ayinda 60 lv geliyor

• Arkadaşlar Dragon Nest Europe de oyuyorum ama guildi bulamadım ? Öyle bir guild ismi yok daha doğrusu...
  • Oyunda open world var değil mi ?
  • Dungeon üzerine olması lazım open world görmedim ben bir süre oynadım..
    Aktif guild var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLeXus93

Arkadaşlar Dragon Nest Europe de oyuyorum ama guildi bulamadım ? Öyle bir guild ismi yok daha doğrusu...

.AnatoLiA. guildin ismi listede bazen bulunmuyo ama 26lv guildimiz .yada ColossoS , MaqesofTurks bu nicklere pm atabilirsin .Ben aksam oyunda olurum buyuk ihtimal. guildin gorunurlugu kapali olabilir ondan bulamamisindir.iyi forumlar

• Greenwood'da olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabbit.es

Greenwood'da olan varmı ?

greenwood sea serverinda biz eu dayiz

• Oyunu bugün indiriyorum arkadaşlar.
  • Tekrar başladım Academic sınıfı nick Cagzem.. 11 Aralıkta 60lvl patch'i geliyor şimdi başlarsanız yetişirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beramus_ -- 1 Aralık 2013; 16:18:17 >
  • ilk defa mmo oynamaktayım. hiç oynamam dediğim bir tür olmasına rağmen, bu oyun farklı benim için. kombatı gerçekten çok güzel.

bu arada nestleri ve cerberus u bir türlü tamamlayamadık. arkadaşım 35 level sharpshooter, ben 35 level swordsman. yapmamız gereken birşeyler mi var yoksa daha çok mu erken?

üstümde full takım +6 allegro(bear)var çoğu görevi abyss de 2 kişi tamalayabiliyoruz. ama nestler
  • akabeyss kullanıcısına yanıt
    Birliğe gelin tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar
  • guildimiz gümbür gümbür .ilkdefa bu oyunda sadece Türklerden oluşan bir guild kafaya oynuyor.soylenecek başka bir sey yok

• oyunu hala oynayan arkadaslar varmı ındırıp baslamayı dusunuyorm
  • Oyun ne durumda? Boş mu? Yoksa 2-3 ay önceki gibi sinek mi avlıyor?
  • diger serverlara gore bos tabi birde 60 cap in gelmesine 1hafta kaldi ama bizde sıkıntı yok

• oyuna başladım darkmumo nickim oynayan arkadaşlar pm atarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmumo

oyuna başladım darkmumo nickim oynayan arkadaşlar pm atarsa sevinirim

basvuru yapmissin dun aldik guild e

• daha bugün 40 olabildim

yarın 60 yaması geliyor. hadi bakalım hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.