Şimdi Ara

Dragon Nest Eu ya Giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu indirdim , hesabı açtım aktif ettim falan ama o ilk ekranda (ıd ve şifre yazdığımız) doğru yazıyorum ama açılmıyor , ıd / şifre yanlış diyor ya da Avrupa'dan girmem gerektiğini belirten bişeyler söylüyor ( yarım yamalak ingilizceyle bu kadar anlayabildim ) . Oyun Türkiye'dekilere yasak mı , ya da var mı girmenin bir yolu çünkü herkes Avrupa'yı öneriyor , ha ama giremiyorsak hiçbir şekilde TR de oynamaya da razıyım , ama dediğim gibi Avrupa tercihimdir . Yardım ve önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sest Bhaco TR

Oyunu indirdim , hesabı açtım aktif ettim falan ama o ilk ekranda (ıd ve şifre yazdığımız) doğru yazıyorum ama açılmıyor , ıd / şifre yanlış diyor ya da Avrupa'dan girmem gerektiğini belirten bişeyler söylüyor ( yarım yamalak ingilizceyle bu kadar anlayabildim ) . Oyun Türkiye'dekilere yasak mı , ya da var mı girmenin bir yolu çünkü herkes Avrupa'yı öneriyor , ha ama giremiyorsak hiçbir şekilde TR de oynamaya da razıyım , ama dediğim gibi Avrupa tercihimdir . Yardım ve önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar

Üyelik aldınmı Dragonnest eu için ?
    Üyelik ve açıklama için siteyi ziyaret ederek üyelik alabilirsin. Dragonnest Tr açıldıktan sonra Mlsf Eu tr deki üyelikleri yasaklamış bulunmakta.Yanlızca Frend kodlarıyla üyelik alınabiliyor.Belirtiğim linklerden üyelik alabilirsin. Trnin müsteri kaybı endişesi yüzünden Kendileri Avrupaya kapattığı yetmezmiş gibi türklerinde avrupa da oynamasını engellemek için böyle bir yol uyguluyorlar.Umarım zamanını boşa harcamazsın Trden çok sayıda eu ya geçiş oldu ...

• http://forum.donanimhaber.com/m_104292798/tm.htm bu linlten üyelik alabilirsin guildimize bekleriz 30 Lvl türk guildidir
  • 57 alay guildi neden kururdu yardım olmadığından :) 30lvl olsa da o guilde adam sayısı az. ve öyle kalacak. 20 tane charımı kasarken 1 yardım eden olmadı .Sizin guilden çok gelen oldu bizi kas diye biz insanlığımızı yaptık. İnsallah adam kasıyorsunuzdur yeni char açıcam yardım edersiniz artık.. o guildeyken üstümde rale vardı. unutmamam Muhamed başkanı o guildekiler den muhammed dışı yaramazzzz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.