Şimdi Ara

Dragon Nest RESMİ TÜRKİYE SERVERİ GELİYOR!!! [18 ARALIK] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun kapalı betası başlamış, burada yazan arkadaşlardan oyuna başlayan oldumu? sizce Dragon Nest Türkiye mi yoksa Dragon Nest EU mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

quote:

quote:

quote:

Server 0. 2010 yılındı çıkmış oyunu sırf türkçe anonsu yapıldı diye yeni farkeden insanların oyniyacağı bir server.Kaliteden geçilmez büyük ihtimal

Aynen öyle qnq. Turqiyede o kadar qaliteli oyun var qi 2010 da cikmis oyuna mi basliycaz demi asdsdsasaaasasz 10 yil daha önce ciksa senle yasit olacaq adaş:asd#:

Boş konuşan adam diye değiştirirsen nickini daha iyi olur bence.Birde ''Turqiye'' değil Türkiye olarak yaz.K yerine q kullanma.Madem türkiyede oyun piyasasasını savunucan 4 sene geriden gelen quardaşım herşeyiyle savun 1. sınıf türkçenle değil.

Deqi$im haqqıM yoq...
    Snamı s0rcam nasıl yazçamı öretmenimmisin???
    Turqiyede oyun piyasası süper birkere qarda$ım. Wolftim. metiniki dünyanın en qaliteli oyunları zaten. B0yle oyunların arasına çıqardıqları oyuna bak ASD:ASD:asD:asDa
    Dragon nest gibi çizgifilm gibi yapılmış oyun mu olur. Gidip kraloyun oynasınlar demi aS:DASdasD 4 sene öncesinin oyunu mu 0lur adaASD:ASD:asdsadas

4 sene önce çıkmış oyunu türkiyeye getiriyorlar diye eleştirmeniz gereken yere seviniyorsunuz yazık yani başka birşey değil.Neyse daha fazla el ağrıtmama gerek yok senin gibi biri için .Daha önce sea veya eu serverinde oynamamış birinin anlayabilceği bir konu değil ztn, hata bende.

Şaka mısın sen? Yaşın kaç la bebe?
    Ben bu oyunun SEA serverinde kapalı betada oynadım ve Lv cap 21'di. Sadece SEA serverinde 2 yıl oynadım. Forumda ilk açılan konularda cevaplarım var zaten. Guildimiz de vardı hatta. Bunun dışında EU serverinin açıldığına dair ilk ana konusunu ben açmıştım.http://forum.donanimhaber.com/m_68186741/tm.htm

Türkiye'de LOL dışında kaliteli denilebilecek hangi oyun var? Koskoca Joygame bilene çağ gerisindeki oyunları çıkarmaya devam ederken, pek de büyük olmayan bir firma, Türkiye'ye gelebilecek en kaliteli oyunlardan birisini getirtmiş. Firma konusunda ben de şüpheliyim. Oyun açılacak henüz doğru dürüst tanıtım yok. Ama oyuna ne diye bok atarsın ki arkadaş. Yaşın kadar online oyun oynadım, denemediğim online oyun çok azdır ama DN kadar etkileyici bir oyun bulamadım.

Oyun yapılalı 4 sene olduğu doğru ama bu, oyunun çöp olduğunu mu gösterir? Oyun cenneti Kore'de en çok oynanan oyunlardan birisi Dragon Nest. Sen nerden bilirsin liseli kardeşim?

@dragonnestturkiye zaten tam komedi Mesajlarını okuyup, okuyup gülüyorum

Çocuk ve coluk arasındaki fark işte bu avukatlık yaptığın şirket sana kaç para veriyor ondan bahset istersen. Biz bedava çalışıyoruz bu milleti kandırmak için ne alıyorsun akbil + sGkmı bak buda komik oldu:))
    Çoluk cocuğun elinemi kaldı Oyun tanıtımı.:) Ne günlere kaldık..
    Seni güldürdüysem aynaya bak ve düşün hangi kelimem daha komik di? Ben Türkiyede DragonNest hakkında Rehber hazırlayan Tek kişiyim Sizin oyunun daha dogru dürüst sitesi ni bırak rehberi bile yok. Neyin reklamını yapıyorsun. Ben o siteyi hazırlarken deneyim ,emek ve zaman harcadım. Sizin gibi gelsin paralar diye başlamadım. Bir kişiye oyunu öğretirsem ne mutlu bana . Türk serverinden medet umanlar sonu aynı olacaktır .Şirket aldığı tüm oyunlarda Bu kadar kişiyi mağdur etmedi mi? Gelip de şimdi Sıra DragonNEST 'e mi geldi.. Milleti kandırmadan düzgün cevap verin Amacınız Ne?
    Şimdi sende diğer eleman gibi ben geçerken uğradım deme de işini tam yap...

• AYrıca Trye başlayacak arkadaslara önerim Privete servera başlasın en azından onlar kapanmıyor.) Zevk alırlar boşa zaman geçirmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonnestturkiye

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Server 0. 2010 yılındı çıkmış oyunu sırf türkçe anonsu yapıldı diye yeni farkeden insanların oyniyacağı bir server.Kaliteden geçilmez büyük ihtimal

Aynen öyle qnq. Turqiyede o kadar qaliteli oyun var qi 2010 da cikmis oyuna mi basliycaz demi asdsdsasaaasasz 10 yil daha önce ciksa senle yasit olacaq adaş:asd#:

Boş konuşan adam diye değiştirirsen nickini daha iyi olur bence.Birde ''Turqiye'' değil Türkiye olarak yaz.K yerine q kullanma.Madem türkiyede oyun piyasasasını savunucan 4 sene geriden gelen quardaşım herşeyiyle savun 1. sınıf türkçenle değil.

Deqi$im haqqıM yoq...
    Turqiyede oyun piyasası süper birkere qarda$ım. Wolftim. metiniki dünyanın en qaliteli oyunları zaten. B0yle oyunların arasına çıqardıqları oyuna bak ASD:ASD:asD:asDa
    Dragon nest gibi çizgifilm gibi yapılmış oyun mu olur. Gidip kraloyun oynasınlar demi aS:DASdasD 4 sene öncesinin oyunu mu 0lur adaASD:ASD:asdsadas

4 sene önce çıkmış oyunu türkiyeye getiriyorlar diye eleştirmeniz gereken yere seviniyorsunuz yazık yani başka birşey değil.Neyse daha fazla el ağrıtmama gerek yok senin gibi biri için .Daha önce sea veya eu serverinde oynamamış birinin anlayabilceği bir konu değil ztn, hata bende.

Ben bu oyunun SEA serverinde kapalı betada oynadım ve Lv cap 21'di. Sadece SEA serverinde 2 yıl oynadım. Forumda ilk açılan konularda cevaplarım var zaten. Guildimiz de vardı hatta. Bunun dışında EU serverinin açıldığına dair ilk ana konusunu ben açmıştım.http://forum.donanimhaber.com/m_68186741/tm.htm

Türkiye'de LOL dışında kaliteli denilebilecek hangi oyun var? Koskoca Joygame bilene çağ gerisindeki oyunları çıkarmaya devam ederken, pek de büyük olmayan bir firma, Türkiye'ye gelebilecek en kaliteli oyunlardan birisini getirtmiş. Firma konusunda ben de şüpheliyim. Oyun açılacak henüz doğru dürüst tanıtım yok. Ama oyuna ne diye bok atarsın ki arkadaş. Yaşın kadar online oyun oynadım, denemediğim online oyun çok azdır ama DN kadar etkileyici bir oyun bulamadım.

Oyun yapılalı 4 sene olduğu doğru ama bu, oyunun çöp olduğunu mu gösterir? Oyun cenneti Kore'de en çok oynanan oyunlardan birisi Dragon Nest. Sen nerden bilirsin liseli kardeşim?

Çocuk ve coluk arasındaki fark işte bu avukatlık yaptığın şirket sana kaç para veriyor ondan bahset istersen. Biz bedava çalışıyoruz bu milleti kandırmak için ne alıyorsun akbil + sGkmı bak buda komik oldu:))
    Seni güldürdüysem aynaya bak ve düşün hangi kelimem daha komik di? Ben Türkiyede DragonNest hakkında Rehber hazırlayan Tek kişiyim Sizin oyunun daha dogru dürüst sitesi ni bırak rehberi bile yok. Neyin reklamını yapıyorsun. Ben o siteyi hazırlarken deneyim ,emek ve zaman harcadım. Sizin gibi gelsin paralar diye başlamadım. Bir kişiye oyunu öğretirsem ne mutlu bana . Türk serverinden medet umanlar sonu aynı olacaktır .Şirket aldığı tüm oyunlarda Bu kadar kişiyi mağdur etmedi mi? Gelip de şimdi Sıra DragonNEST 'e mi geldi.. Milleti kandırmadan düzgün cevap verin Amacınız Ne?

KAHRETSİN TÜM SIRLARIMI AÇIĞA VURDUN. NASIL BU KADAR ZEKİ OLABİLİYORSUN? TÜRKİYE'NİN SENİN GİBİ ADAMLARA İHTİYACI VAR. NOLUR EU SERVER LARINA REHBER YAZMA. NOLUR BİZİM SERVERA REHBER YAZ. SENİ YÖNETİCİMİZ YAPMAK İSTİYORUZ. REYİZİMİZ OL. BİZE YOL GÖSTER. REHBERİMİZ OL. SEN OLMADAN DRAGON NEST BİR HİÇ OLUR. SENİN DESTEĞİN YOKSA TR SERVERİ OLMAZ. GAVURLARA GİTME LÜTFEN. SENİN HAZIRLADIĞIN DRAGON NEST REHBERİ OLMASI DIŞINDA AYNI ZAMANDA HAYAT REHBERİ. BİR YOL GÖSTERİCİ. BUNU ANCAK SENİN GİBİ BİR İNSAN YAZABİLİR.

TEKRAR RİCA EDİYORUM. YALVARIYORUM. NOLUR EU SERVERINDAN DESTEĞİNİ ÇEKİP BİZE YARDIM ET. PARA NEYSE MÜHİM DEĞİL VERİRİZ.

ULAN NE GÜLÜYORUM BU ADAMA

• EU'yu ilk dönemlerinde oynamış ve çeşitli sebeplerden bırakmış biri olarak bence 40 sınırı olan Tr serverı bana daha hoş geliyor. EU'ya tekrar başlamak istediğimde tekrardan alışamamıştım. Çünkü yeni leveler, yeni skiller, yeni karakterler eskiden oynayan birine çok acayip geliyordu. Bu firmanın hoş bir firma olmadığını bende biliyorum ama oyun tutarsa neden sıkıntı çıkartsınlar. Şu an tek sıkıntıları adam akıllı reklam yapmamaları. Onların yapmaları gereken reklamı oyun kanalları veya bu tarz forum sitelerinde farklı insanlar yapıyor. İnşallah ilgi olur da güzelce oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

EU'yu ilk dönemlerinde oynamış ve çeşitli sebeplerden bırakmış biri olarak bence 40 sınırı olan Tr serverı bana daha hoş geliyor. EU'ya tekrar başlamak istediğimde tekrardan alışamamıştım. Çünkü yeni leveler, yeni skiller, yeni karakterler eskiden oynayan birine çok acayip geliyordu. Bu firmanın hoş bir firma olmadığını bende biliyorum ama oyun tutarsa neden sıkıntı çıkartsınlar. Şu an tek sıkıntıları adam akıllı reklam yapmamaları. Onların yapmaları gereken reklamı oyun kanalları veya bu tarz forum sitelerinde farklı insanlar yapıyor. İnşallah ilgi olur da güzelce oynarız.

Reklam yapacak yüzleri kalmadı ki herkezi mağdur ettikden sonra ne yüzle reklam yapacak yada kim inanacak bir daha bu yalanlara...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dragonnestturkiye

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Deqi$im haqqıM yoq...

KAHRETSİN TÜM SIRLARIMI AÇIĞA VURDUN. NASIL BU KADAR ZEKİ OLABİLİYORSUN? TÜRKİYE'NİN SENİN GİBİ ADAMLARA İHTİYACI VAR. NOLUR EU SERVER LARINA REHBER YAZMA. NOLUR BİZİM SERVERA REHBER YAZ. SENİ YÖNETİCİMİZ YAPMAK İSTİYORUZ. REYİZİMİZ OL. BİZE YOL GÖSTER. REHBERİMİZ OL. SEN OLMADAN DRAGON NEST BİR HİÇ OLUR. SENİN DESTEĞİN YOKSA TR SERVERİ OLMAZ. GAVURLARA GİTME LÜTFEN. SENİN HAZIRLADIĞIN DRAGON NEST REHBERİ OLMASI DIŞINDA AYNI ZAMANDA HAYAT REHBERİ. BİR YOL GÖSTERİCİ. BUNU ANCAK SENİN GİBİ BİR İNSAN YAZABİLİR.

TEKRAR RİCA EDİYORUM. YALVARIYORUM. NOLUR EU SERVERINDAN DESTEĞİNİ ÇEKİP BİZE YARDIM ET. PARA NEYSE MÜHİM DEĞİL VERİRİZ.

ULAN NE GÜLÜYORUM BU ADAMA

sana sadece gülüyorum insan yaptığı işi düzgün yapar sen yalakalığı bile beceremiyorsun. Şimdi sahibin kimse git ona ve itaat et...Otur ......analdın sen.)

• dragonnestturkiye ve healheal isimli iki arkadaşta belirgin derecede art niyet seziyorum. Tamam mayn games pay2win'in kralı bi firma ama adamlar napsa birileri eleştiriyo. 4 sene önceki oyunu getirmiş diye küçümsemek nedir? Diğer bi firma archeage'i getirdide biz mi oynamadık kardeşim ? İlk baş level cap 70 dediler ona atarlandı herkes yok millet direk kasmaya uğraşıcak falan şimdide 70 küsür level versiyonu varken ben niye bunu oynayayım diyolar. Oynamazsanız oynamayın kardeşim zorla oynatmaya çalışmıyo ya adamlar burda satırlarca yazı yazıp henüz hiçbirşey belli olmamasına rağmen oyunu yerin dibine soktunuz ne bu hırs anlamadım
  • Oyun efsane olmuş.. bu oyun oynanır her türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xerneas

dragonnestturkiye ve healheal isimli iki arkadaşta belirgin derecede art niyet seziyorum. Tamam mayn games pay2win'in kralı bi firma ama adamlar napsa birileri eleştiriyo. 4 sene önceki oyunu getirmiş diye küçümsemek nedir? Diğer bi firma archeage'i getirdide biz mi oynamadık kardeşim ? İlk baş level cap 70 dediler ona atarlandı herkes yok millet direk kasmaya uğraşıcak falan şimdide 70 küsür level versiyonu varken ben niye bunu oynayayım diyolar. Oynamazsanız oynamayın kardeşim zorla oynatmaya çalışmıyo ya adamlar burda satırlarca yazı yazıp henüz hiçbirşey belli olmamasına rağmen oyunu yerin dibine soktunuz ne bu hırs anlamadım

Artniyet derken oyun'a karşı art niyetim olduğunu düşünemezsin buna hakkın yok. Ben oyunu getiren firmadan şikayetçiyim diğer insanlar gibi . Onlar cevap verme zahmetinde bile bulunamazken böyle kaliteli forumlara avukatlarını göndermişler. Avukatların yaşları 15'i geçmiyor. Biri çıkıyor firmanın avukatlığını yapıyor onların ağzından yazabiliyor sonra da ben tanımıyorum sadece falan filan diyerek kandırmaya çalışıyor. Bizler bu yalanlara karnı tok olgun kişileriz. Bu ara firmanın avukatlığına mı atandın anlamadım ama bu forum halk forumu? her kez düşündüğünü özgürce kimseyi kırmayacak şekilde söylemeye hakkı var. Bizler türk milletinin boşa zaman harcamamasından yanayız ya siz açıklarmısınız neden doğrular yerine avukatlık yapıyorsunuz.
    Bir arkadaşımız eksileri ve artıları çok güzel bir şekilde açıklarken siz neden - leri görmezden geliyorsunuz..Bu milletin emeğine , harcadığı zamana ve parasına yazık değil mi?
    Ben ve arkadaşlar istediği tek şey adam yerine konarak sorduğumuz sorulara cevap verilmesi. Bizler sizin gibi küçük düşünmeyiz .Harcadığımız emeğin karşılığını hesabını sorarız .Buna da cevap bekleyerek hakkımız var . Ama firma bize cevap vermek yerine her zamanki gibi kaçmayı tercih ediyor. Bir firma yetkilisi bunları okumuyor mu sence Bırak da onlar cevap versin avukatlık yapmaya gerek yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelyus

Oyun efsane olmuş.. bu oyun oynanır her türlü

Oyun kendini kanıtlıyor dostum emek ve zaman harcamaya deyen bir oyun. fakat bizim sorunumuz şirketin Türk milletine yaklaşımı.. Açıklama bekliyoruz. Kısaca anlatayım benim 1.yılı aşkın zaman önce kurduğum DragonNest Türkçe rehberi bile çekemiyor bu zihniyetler sitemi kötülemek için elinden geleni yaptılar. Ben bunlara ne desem boş Sizde göreceksiniz Türk Halkı gerekli cevabı en kısa zamanda verecektir...Şuan arama motoruna yazdığında dragonnest turkiye ilk sıradayım ve bunu elimden geldiğince sizlere bilgi verebilmek amacıyla kendimden fedakarlıkta bulunarak yapıyorum. Arkadaş tutmuş bide ard niyet diyor yapmayın arkadaşım sizleri bilgilendirmek gözlerini açmak art niyetse yalan bilgi ve beyanda bulunarak milleti kandırmak nedir?
    Çok uzun oldu :) ben kaçtım

• Klan varmı oyun iniyorda
  • Oyuna asgari ücretin yarısını yatırıp Oyun içi bebelere karşı saygınlık kazanıp EGO Tatmin etmek isteyenler için bulunmaz Nimet.
    Neden olmasın?
    Eu ve NA serverları Eğlence kaliteli arkadaşlık için oynanır
    Tr ise en büyük ben olacam mantığıyla oynanır.

Zaten Ben oldum olası bu Dungeon(Instance)Based Oyunlara Karşıyım.
    C9- Vindictus-Elsword-Raiders-Dragon nest vs.uzar gider

Özgür deilsin Sanki Browser Based oyun oynuyormussun gibi Günlük Görevleri bitir dungeona girme hakkını Sıfırla.
    Biraz pazar 1-2 duello Sonra ALT F4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephilim88 -- 24 Aralık 2014; 20:44:11 >
  • oyun ne durumda arkadaşlar ben 3-4 yıl önce dn sea cıkmıstı onu oynamıstım
  • Firma ile ilgili bir sıkıntım yok aslında ama eğer o sunucuyu mayngames açacaksa uzun ömürlü olmayacaktır.
  • TRde başlayan arkadaslar arkasına bakmadan EU ya geçmeye başladı... Kazanan doğru söyleyendir Fazla söze gerek yok sanırım:)
    Trden geçenler anlatıyor artık ben konuşmuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

Oyun yayıncısı MAYN GAMES ise oyunun ömrü en fazla 3-5 ay arasında olur diyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Firma ile ilgili bir sıkıntım yok aslında ama eğer o sunucuyu mayngames açacaksa uzun ömürlü olmayacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

Aika'yı kapattıkları gibi bunuda kapatırlar, olan harcadığımız zamana olur

quote:

Orijinalden alıntı: Nephilim88

Oyuna asgari ücretin yarısını yatırıp Oyun içi bebelere karşı saygınlık kazanıp EGO Tatmin etmek isteyenler için bulunmaz Nimet.
    Neden olmasın?
    Eu ve NA serverları Eğlence kaliteli arkadaşlık için oynanır
    Tr ise en büyük ben olacam mantığıyla oynanır.

Zaten Ben oldum olası bu Dungeon(Instance)Based Oyunlara Karşıyım.
    C9- Vindictus-Elsword-Raiders-Dragon nest vs.uzar gider

Özgür deilsin Sanki Browser Based oyun oynuyormussun gibi Günlük Görevleri bitir dungeona girme hakkını Sıfırla.
    Biraz pazar 1-2 duello Sonra ALT F4

merhabalar herkese. size bir kapalı beta oyunucusu olarak bu alıntı yaptığım arkdaşların haklı olduğunu üzülerek belirtiyorum.

Bir ay önce Dragon Nest:

Hmm oyun değişikmiş
    Baya da kalabalık
    Acaba bu dungeon nasıl
    Bu skill ne işe yarıyo
    Bu bossun taktiği ne ?
    Du bi de böyle build yapıyım
    Arenada çok sarıyo
    Lonca sistemini güzel yapmışlar
    Son lv olsakda biraz eğlensek

Günümüzde Dragon Nest:

Oyun sıktı
    Event yok
    Skillerin yarısından fazlası eksik çalışıyo(Hepsine ticket attım. Düzeltcez diyolar)
    Bossların 3te1i taktik yapmadan kesilebiliyo
    Arenada %90 aynı kişler
    Arenada insan bulunmuyo
    Oyuncu sayısı çok azaldı
    4 Loncadan başka ciddi oynayan lonca yok
    Oyunun yaş ortalaması 16-18
    70Lv de yapılacak hiç bişey yok
    Full item olmak çok kolay
    Gardiyan ini gereksiz zor
    26k Hanpara harcayıpta binek alamyanlar var

Sonuç olarak keşke P2W olsa.
    ama öyle de değil
    gerçek parayla kimsenin önüne geçemiyosunuz açıkçası. anca gereksiz bir pet ve saçma sapan kıyafet alabiliyosun.

Karakterimi satmayı düşünüyodum. Yeni gelen güncelleme ile kesin satıcam artık

• Oyunda binek sadece 5 kişide var.
  • O 5 kişiden biri de benim sanırım :D @Allen Walker

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.