Şimdi Ara

Dragon Nest RESMİ TÜRKİYE SERVERİ GELİYOR!!! [18 ARALIK] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @libutlu

O 5 kişiden biri de benim sanırım :D @Allen Walker

Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

quote:

Hayır.

Oyundaki ismim "MENTOR" 57. seviye gladyatörüm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

quote:

Hayır.

Oyundaki ismim "MENTOR" 57. seviye gladyatörüm :)

Tamam da güzel kardeşim, o 5 kişinin içinde sen yoksun. İsimlerini mi saymamı istersin?
  • Bende başlamiştim 2 hafta olmadi
    70 lvl yaptim ve simdi ne yapcam oyuna girince diye dusundugumden girmiyorum bile
    Aslinda bana gore oyun guzel fakat cok kolay sekilde 70 lvl olunuyor
    Artik oynayanlatin hesabinda 1 degil 3 5 tane 70 lvl karakteri var
    Aslinda kendi soyledigimle de celismis olacagim simdi
    Hizli level kasmanin sebebide oyun yoneticileri
    Oyun acildi hediye pwr ve %50 exp eventleri
    Her karaktere dagitilan exp bonuslar
    Pwr tupleri ve zindanlara girisde %50 etkinligi ile suan oyunda herkes 70 level
    Ben oyunun en sevdigim kismi bagimli olamiyorsunuz
    Cunku pwr bittiginde zindan yapamiyorsunuz
    İn hakkiniz bitince cumartesiyi bekliyorsunuz
    Arena da zaten fazla kiside olmadigindan geceniz gunduz, gunduzunuz gece olmuyor
    Gunde belli bir vakit oynayip mecbur oyundan cikiyorsunuz
    Bu yonu ile cidden cok begendim
    Ama yoneticilerin dagittiklari pwr ile sabah 9 da kasmaya baslayip verdikleri pwr lar ile diger gun sabah 6 da pwr i bitirdigimde oldu
    İste bu yuzden oyunu bu saatten sonra oynayacagimi sanmiyorum
    İyi bir oyundu
    Fakat iyi yonetemediler

• 2haftadır oynuyorum ve devam ediyorum. Oyundan sıkılanlar ya kasmaktan sıkılıyor yada yanlızlıktan. Ben bir klan buldum güzelde ortam oldu 70 level aziz olduğumdan boş vaktim pek yok kasmasam bile muhabbet ediyoruz.

Yanlız kalanlar varsa klanınıza davetlidir aktif oynayan iyi insanlarla zaman geçirmek hoş.

TITAN - sandlyshaman

• ilk önce sa beyler bir sorum olucak size

Ben dragon nest nexon idirmeye çalışıyorum fakat AND KANADA VE OCEAN lı olanlar gibi bişey onlar indirebiliyomuş indirme yolu varmı varsa sölermisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterlol122

ilk önce sa beyler bir sorum olucak size

Ben dragon nest nexon idirmeye çalışıyorum fakat AND KANADA VE OCEAN lı olanlar gibi bişey onlar indirebiliyomuş indirme yolu varmı varsa sölermisiniz ?

dragonNest Sea ve Eu'da deneyebilrsin Nexonda ülke kısıtlaması vardı sanırım. Eu ile sea arasındaki fark eu 70lvl sea 80lvl fakat sea da türk oyuncu sayısı az ve lag bulunmakta ülkeler arası mesafeden dolayı bizler orda oynayamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraL_15

Bende başlamiştim 2 hafta olmadi
    70 lvl yaptim ve simdi ne yapcam oyuna girince diye dusundugumden girmiyorum bile
    Aslinda bana gore oyun guzel fakat cok kolay sekilde 70 lvl olunuyor
    Artik oynayanlatin hesabinda 1 degil 3 5 tane 70 lvl karakteri var
    Aslinda kendi soyledigimle de celismis olacagim simdi
    Hizli level kasmanin sebebide oyun yoneticileri
    Oyun acildi hediye pwr ve %50 exp eventleri
    Her karaktere dagitilan exp bonuslar
    Pwr tupleri ve zindanlara girisde %50 etkinligi ile suan oyunda herkes 70 level
    Ben oyunun en sevdigim kismi bagimli olamiyorsunuz
    Cunku pwr bittiginde zindan yapamiyorsunuz
    İn hakkiniz bitince cumartesiyi bekliyorsunuz
    Arena da zaten fazla kiside olmadigindan geceniz gunduz, gunduzunuz gece olmuyor
    Gunde belli bir vakit oynayip mecbur oyundan cikiyorsunuz
    Bu yonu ile cidden cok begendim
    Ama yoneticilerin dagittiklari pwr ile sabah 9 da kasmaya baslayip verdikleri pwr lar ile diger gun sabah 6 da pwr i bitirdigimde oldu
    İste bu yuzden oyunu bu saatten sonra oynayacagimi sanmiyorum
    İyi bir oyundu
    Fakat iyi yonetemediler

Bir oyunda Pwr dediğiniz olay bitiyorsa bir sorun vardır. Biz Euda toplandık şuana kadar abys seviyesinde PWR(BP) biten tek sınıf Gear master sınıfı . Bir ona dayanmıyor bpler. Ayrıca 2 server arasındaki far abys modda girmeyi engellemele saçmaaaa . Biz girdiğimizde 24 bp gidiyor (toplamda 700 Bp) tüm gün boyunca yeterken siz Bp bitince oyun kısıtlanıyor. Tüm skilerin bugları ve sorunları da cabası.Tr ile diğer serverlar arasındaki fark ve iyi yöneteme bu oyunu Türk oyunculara yanlış tanıtmakta ve Tr başlamadan bitmektedir. Yönetim halkın sesini duymak yerine başka şeylerle uğraşıyor sanırım.

• Bu bu sunucu için açılmadan kapanır demiştim bir zamanlar. Ne oldu akıbeti bilen var mı ? İşin içinde mayn games varken tahmin etmek zor değil ama yinede bir oynayana sormak lazım
  • bizim servera geçen çok oldu gelen durumu anlatıyor bende gülüyorum . Oynayanlara sormak lazım abys modda girmek nasıl bir duygu millet nasıl 2 günde 70 oldu. siz neden hala kasamıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bu bu sunucu için açılmadan kapanır demiştim bir zamanlar. Ne oldu akıbeti bilen var mı ? İşin içinde mayn games varken tahmin etmek zor değil ama yinede bir oynayana sormak lazım

Konuyu açan büyük konuşan kardeşimiz atıp tutuyordu baya akıcaz edicez falan diye.Söylediklerim oldu yine.Oyuncu sayısında dehşet bir azalma var betaya kıyasla 1 seneye shutdown olur garantisini veriyorum buraya.
  • TR serverin de oynayıpta Eu ile karşılaştırdığında şuana kadar memnun olan Oyun firması tanıdıkları dışında kaç kişi var? Eu ile karşılaştırma yapın. Boş konuşmak yerine yapıcı yorumlar yazın...Her ikisini oynayan arkadaşlar yazsın.Ben Tr de oynamadım o yüzden tarafsızım. (GEREK GÖRMEDİM.Cevap arayanlar buraya bakabilir.)
  • mayn games oyun açarşasa oynanmaz kardeşim
    RF online tr açtılar 3 ay içinde kapandı
    Aika online açtılar 4-5 ay içinde kapandı
    Troy online aldılar oyun açık olmasına rağmen oyun reklamsızlıktan çok az oyuncuyla takılıyor
    Karahan online ise metin 2 gibi çoluk çocuk dolu

Kısacası mayngames gibi bir firmaın hiç bir oyununu oynamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsman

mayn games oyun açarşasa oynanmaz kardeşim
    RF online tr açtılar 3 ay içinde kapandı
    Aika online açtılar 4-5 ay içinde kapandı
    Troy online aldılar oyun açık olmasına rağmen oyun reklamsızlıktan çok az oyuncuyla takılıyor
    Karahan online ise metin 2 gibi çoluk çocuk dolu

Kısacası mayngames gibi bir firmaın hiç bir oyununu oynamam

dragonnest eu da yıllardır sıkılmadan oynuyoruz ama turkiye'de bu firmanın yaptıkları türk milletini bıktırmış herkez aynı fikirde...Oyuna yazık oluyor.
  • hatta şirket okadar art niyetliki Türk oyuncuların Euda yeni kayıt almalarını engelliyor...Sea ya kayıt olabilirken EU'ya kayıt olamıyoruz. Nasıl bir anlayışları var bunca yıllık oyuncuyum anlamadım...Allah sonlarını iyi etsin.
  • Ve mayn games turuva online ıda kapatıyor emin olun dn de 5 6 ay sonra kapanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsman

Ve mayn games turuva online ıda kapatıyor emin olun dn de 5 6 ay sonra kapanır

Böyle bir oyunun sonu Türkiye'de böyle olması üzücü bizler yıllardır Eu'da oynayan Türkler olarak piyasa 'da ki en güzel oyun olarak görüyoruz. ve Her birimizin saysız emeği vardır. Mygames firmasının anlayışı en başta bizleri üzdü. Ve onlara güvenen bu kadar insanı gün geçtikçe kaybetmesi beni sevindirmiyor aksine üzüyor. Keşke ben haksız olsaydım diyorum . Türkiye'de bu oyun çok kazanır ve kazandırırdı. Lakin anlayış değişmeli. Biz oyundan az çok anlayan anladıklarımızı paylaşan bir grubuz. Bizi kendilerine rakip gören bir zihniyet var ve ben anlamıyorum ne yapmalıyım bildiklerimizi kimseye söylemeyelim mi ? Bu sırmı :)

• türkiyede oynamaya devam etmek istiyorum ama yönetim biraz garip. tüm etkinlikler oyunda kalmaya yönelik ve bunda haksız değiller oyuncuları oyunda tutmak istiyorlar.

PWR konusuna değinecek olursak seviye etkinliği başladığında pazartesi saat 17:00 da 48 level olan hesabımı arada bir pwr bitmesine rağman cuma akşamı saat 21:00 civarlarında 70 level yaptım.

bence pwr sıkıntısı çok yok pwr bitti ise çıkın farklı şeyler yapın kitap , film , dizi , anime veya bilgisayarınızda yüklü single player bir FPS oyunu bile oynayabilirsiniz gibi çeşitli şeylerde yapabilirsiniz. Oyuna tekrar girdiğinizde pwr 1000 yazacaktır.

benim sıkıntım oyuncu sayısından yanadır. Sırf yeni sınıf gelmedi diye oyunu bırakmakta çok saçma oluyor.

Mart ayı güncellemesinde oyunun kaderi belli olacaktır ya dibe batacaklar yada tekrardan ilgi toplayacaklar.
  • Umarım dediğiniz gibi olur..Sonuçta bu oyunun kaderi böyle olması bizi üzüyor. DragonNEST oyunu EU ile arasındaki farkı iyi koruması gerekli. Aksi takdirde attan düşmüş e döner. Oyun euda ki gibi 40 lvl capda başlasaydı bu kadar sorun olmazdı. Yönetimde ilgi ve alakasız tutumu oyunu bu hale getirdi. Bizler Eu'yu bırakıp ta gelmeye niyet bile etmedik ... Niyet edenlerimiz de 2 dk sonra vazgeçti ...(ŞEKİL A=BEN)
    Tüm serverları takip etmeye çalışıp oyunu tanıtmaya çalışmam bile bazı kişiler tarafından nasıl anlaşıldıysa .) Kendilerinden soğuttular. O yüzden onları kaderleriyle baş başa bırakıyorum. Allah hayırlısını versin.
  • ne oynardım ilk cıktıgında bee kaaaaç yıll geçti. bu videoyu ben upload etmiştim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.