arkadaşlar vereceğim bug sadece dragon-network da geçmektedir. ben buraya bugün katıldım. oyunu 2 3 aylığına bırakmıştım bi baktım bugün bug işe yaramamaya başladı parayı çoğaltıyorum fakat ne treade ile nede yere atabiliyorum.... BUG u anlatayım eğer Bug neden artık işe yaramıyor bilen varsa yazarsa sevinirim.
ilk önce 2 char acıyorsun . 1 charında quest ile alınan pet olacak ( dinazor, wolf ....) pet li olan chardan dier charına trade atıp petli chardan 5 kk koyuyorsun .. dier chardan yarısını 2,500 kk koyuyorsun. daha sonra petli chara gecip pet ine 5 kk veriyorsun .. ve sonra pet li chardan 5 kk daha trade ye koyup trade yi ok luyacaksın 2 chardan da ... daha sonra 2 chardan da cope 0 adena atıcaksın böylece petsiz charda ki tüm adena lar petli chara kopyalanmış oluyor .... DRAGON-NETWORK tüm serverlarda geçerli fakat ne hikmetse 3 aydır girmediğimden dün girip nightmare serverinde biraz adena coğaltayım dedim petli charadn pet e trade esnasında 5 kk koyarken trade otomatik kapanıyor ... para kopyalanıyor ama cantanda 2 tane para simgesi cikiyor... ve kopya parayla hicbise yapamiyorsun.. 1 2 dk sonra kendiliğinden yada oyunu kapayp açtıgında yok oluyor...
bilen arkadaş varsa söylerse sevinirim yada DRAGON-NETWORK da işe yarayan BUG ları bilenler bu başlık altında yazarsa hepimiz bilgileniriz. teşekkürler ..
kardesim benim bildigim fazla bugg yok ama dragon-networkta o islerden anlayan arklar vardı forumun eski sayfalarına ulabilirsen bak ordan oly kayıt bugguna kdr cok sey yapilio dragon-networkta cok fazla pl oldugundan buggda temizlemekle bitmio haliyle neyse sana iyi oyunlar guzel bir server arıyorsan rivale bekleriz herkese iyi itemler
kardes bug bulan kimse soylemes sorlerse bogun degeri kalmass birde gm falan okur die dusunur dogal olarak da bug kaldiririlir..