Şimdi Ara

Dragon's Dogma II | PS5 | ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
23
Favori
20.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baldur’s Gate 3. Oyunla popüler oldu. Koyu bir Soulslike fanı olarak Souls serisi de Elden Ring ile patladı ve ben hayatında hiç Bloodborne, Sekiro DS3 oynamamış Elden Ring yücelten kitleye böyle üstten bakan veteran görmedim. Dragon’s Dogma da varsın bu oyunla daha çok kitleye ulaşsın. Gatekeeper olmaya gerek yok. Yılın GOTY’si olmaya en büyük aday.. 2 güne belli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkutcult kullanıcısına yanıt
    Olayın gatekeeper olmak ile alakası yok dragons dogma benim hep ilgimi çeken bi seri oldu ama hiç oynamadım bişey aşırı popüler olunca ona olan ilgimi kaybediyorum vasat yüceltilir bu bi gerçek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aga oyunda kifayet giyen aslan var leş bişey geliyor oynamaya değmez kesin patlar aşırı popüler olur bu oyun

• Neden oynamış gibi yorum yapıyorsunuz o halde?

Ayrıca çok sığ bir bakış açısı olduğunu düşünüyorum. Bir şeyin iyi kötü olmasının popülerlik ile ilgisi yok. İlginizi kaybetmek sizin tercihinizdir ama bir şeyin kalitesini onun popülerliği belirlemez.

• Dediğim gibi sığ bir bakış açısı. Kıyafet giyen aslan var leş oyun geliyor nedir 😅

Oyun kötü olur, iyi olur, abartı çıkar bunları bilemeyiz. Ama bu tarz temelsiz yorumları kimse inandırıcı ve ciddiye alınacak bulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Mart 2024; 8:26:50 >
  • Bomboş bir bakış açısı

• Hindistan dan gelmiş arkadaş belli ki

BLOKLAYİN GEÇİN KENDI HALİNDE TAKILSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 20 Mart 2024; 10:48:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen git donkey kong oyna bu konu sana 10 beden büyük

• Sen git MS sana neyi bedava verirse onu oyna. Boş yorumlarını da kendine sakla mümkünse…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Takıldığın şeye bak arkadaş. Tür farklı ama sonuçta sende kıyafet giyiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 20 Mart 2024; 16:18:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lucker yine forumlarda yorum yapıyorsun.Bugunku randevuna neden gelmedin. Seansları kacirmaman gerektiğini özellikle belirtmiştik.Her hafta aynı şeyi yapıyorsun.

Ben Psikoloğun Psi.Uzm.Dktr Aslan Clothes

• Çıkmasına 1,5 - 2 gün kala pc ve xbox tarafından tek bir görsel bile olmaması hayra alamet değil pek. Preload dahi açılmadı pc'de henüz. Bir sürpriz yapacaklar sanki ama bakalım :)

• console-master kullanıcısına yanıt

Donkey Kong güzeldir hocam onun ne günahı var Dragon's Dogma II | PS5 | ANA KONU 

• ilk yorumlar :

After 3 hours of Dragon’s Dogma 2, I’m convinced it's not just GOTY contender, it may be an all-time great.

-Alex Donaldson, VG247 

Dragon’s Dogma 2 really clicked with me because you need to constantly be on your toes. There are moments of downtime when you can just enjoy the vista or pose with a random Ogre you’ve defeated. But more often than not I was organically finding combat encounters and secrets that I wanted to investigate more.

-Destin Legarie, IGN

Dragon's Dogma II | PS5 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 20 Mart 2024; 13:9:21 >

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Twitch'de canlı yayın bile açtılarDragon's Dogma II | PS5 | ANA KONU 

• LinkX kullanıcısına yanıt
    Ps hocam o geçenki sızanı diyorsanız.

• Pardon o detayı fark etmemişim.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı olay hatırlarsan Rdr2 de olmuştu inşallah onun kadar da iyi bir oyun olur

• Ambargo bugün kalkacak galiba. Aksamüzeri kalkar heralde.

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    Oyunu savunmak için gerçeklikle bağımızı koparıp aslan oldunuz yani anlıyorum

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.