< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dragon's Dogma II | PS5 | ANA KONU (27. sayfa)
-
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet. CPU performansını ikinci kez yükseltmişler
Konsol işlemcilerinin bu tip oyunlarla yargılanmaması gerektiğini söylüyorduk. İki kasaba gösterdi diye FPS çakılıyorsa sorun motordadır.
(Öyle durumlar, çok eskiden Oblivion'da falan normal karşılanırdı. Verimsiz API ve tek çekirdekli işlemci dönemleri.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oynamak için PRO yu bekliyorum, oyundaki en büyük sıkıntılardan biride koşunca anında tükeniyorsunuz ve ağırlık durumu notlarda bunlarını ikisini düzeltmişler yazıyor hayırlısı oyun güzelleşiyor.
-
Capcom un bu oyun motorunu severim sıkıntısız çalışıyor her türlü ama en başta dediğim gibi motor açık dünyada sıkıntılı belli oldu zaten çıktıktan sonra. Oyunda birde lehçe dili eklenmiş keşke türkçede eklense. Ezberlenilmiş herkes Ubisofta laf ediyor fakat ondan daha beteri türkçe hiç eklemeyen firmada Capcom.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 17 Eylül 2024; 11:49:47 > -
Capcom'un en azından duruşu net. Ubisoft resmi hesabındaki videolara Türkçe altyazı ekleyip acaba mı dedirtiyor yoksa videoya ekleme di mi ama
40 saattir bunu çekiyorum şu güncelleme keşke biraz daha erken çıksaydı
arkadaşlar görevlere tarife görw gidiliyor diye biliyorum oyunda,bunun bi ayarı var mı acaba değiştirebileceğimiz bu sistemi,yabancı dilim yok o yüzden aıkıntı yaşarmıyım? xbox tarafında güzel indirime girmiş ona göre alayım diyorum ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim bildiğim yok hocam. Evet bazen tarife göre, bazen gece veya gündüz görevleri olabiliyor. Bu gibi durumlarda videolu rehberler kullanıyorum. Bu arada oyun beklentinizi karşılamayabilir ben açıkçası platin için bırakamıyorum yoksa çoktan bırakmıştım.
Sürekli aynı 2-3 düşman tipi geliyor, fast travel mantığı çok farklı ve yorucu. Bi at arabalarıyla bir de taşlarla yapılan 2 farklı fast travel yöntemi var ve ikisin de bir ücreti var. Taş ile olan geleneksel fast travel ama taş oyunda adet olarak yer alıyor ve bittikçe yenisini almak gerekiyor. Satıcılar sonsuz sayıda satmıyor. At arabası kısmında da arabadayken aradaki kısmı hızlıca geçip gitmek istediğin yere ulaşabiliyorsun ama yolda saldırıya da uğrama ihtimalin var. Kamp yapıp can tazeleyeyim diyorsun onda da baskın yiyebiliyorsun vs vs. Oyun beni çok yordu kısaca
Denemedim ama eğer platin için oynamıyorsanız oyuna son güncelleme ile birlikte casual mode eklendi. Bu modda bu saydığım sorunlar azaltılmış veya tamamen ortadan kaldırılmış olabilir. Böyle yorumlar okumuştum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
değerli yorumların için teşekkürler hocam,elde 2-3 tane oyun var bitirilcek assassin's geliyor birde,bu biraz daha beklesin o zaman,ilerleyen aylarda alırım en kötü 👍🏻😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim hocam. 60 saattir oynuyorum 1 saatini bile beğenmemişimdir Capcom buna nasıl izin verdi anlam veremiyorum.
-
Dragon's Dogma 2 için yeni bir güncelleme şimdi tüm platformlarda mevcut!
- Seçenekler menüsündeki “Grafikler” bölümündeki seçenekler “Grafiklere Öncelik Ver” ve “Performansa Öncelik Ver” olarak değiştirildi.
Her seçenekle ilgili ek çözünürlük ve performans bilgileri için lütfen aşağıdaki tabloya bakın.
x (formerly twitter)Dragon's Dogma (@DragonsDogma) on Xhttps://x.com/DragonsDogma/status/1846729433958568380
-
Oyunu oynayan arkadaşlar oyun souls oyunu mu? Ve ps5te sorunlar varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Souls oyunu değil hocam. Ben sorun yaşamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X