Şimdi Ara

Dragona Online (playdragona.com) Turk Oyuncular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gostop2035

Aynen hocam , benimde ilk konustugum turk Turgay'dır. NE zaman soru sorsam sagolsun cevap verir. KontKaan ile Turgay aynı kişi değiller. KontKaanlada konuştum Turgay için abim dedi ve biz 4 kişiyiz dedi immortal da ... E-coin hakkında pek bilgim yok daha doğrusu oyun hakkında da master yapmış değilim. Geçen gün 175 g ye X-Mas costume alarak kazıklandım hesap et yani :D Ro nun ne olduğunu bilmiyorum ama turgayın +7 gunner rare silahına 1,4 k + 4 ro teklif etmişlerdi orda duymuştum ismini :D

quote:

Orijinalden alıntı: deboern

Üyelerin nickleri bilsem :D

İlk mesajda bahsi geçen nicklerin hepsi IGN 'dir. Sadece bana değil herkese oyun içi p.m ile davet edilmenizi isteye bilirsiniz. Default olarak chatte /guildinvite Aleksiel yazmalari ya da "o" ya basip guild sekmesinden invite butonuna basarak davet edilmesi gereken oyuncunun niklerinin girilmesi gerekiyor.

Oyunda görmüş geçirmiş kişilere buyrun guildimize gelin deme cüretinde bulunamıyoırum. Kimse Immortal ı bırakmak istemez :P :) Ama şayet gelirseniz direk Elder Member olarak guildin yonetiminde söz sahibi olursunuz. Ve bizede oyunda yardımcı olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErepGOLD -- 3 Mart 2012; 6:37:05 >

• Oyunda görmüş geçirmiş kişilere demişsin çok güzelde kendinizi düşük görmeyin:D... Immortals çok büyükmüş şuymuş buymuş vs vs boşver her imparatorluk son bulur:)... Ben immortalsı pek sevmiyorum malesef bizim alliencımızdayken bizi çok kazıkladılar ondan nedense pek kanım ısınımadı daha sonrasındada zaten alliancedan çıktılar ve kendileri karşı guildlerden 4ünü alıp kendi alliencelarını kurdular:D... Tabiki bizdeki herkesde allah razı olsun dedi:D...

Bu arada ben eski charı bıraktım yeni charı kasıyorum yavastan gelicem sizin guilde. Bir bakayım foruma yazdıgınıza göre oyundada aktif olursunuz diye düşünüyorum. Yardım edilmesi gereken yerlerde yardımcıda olurum. Gerekiyorsa bizim allianca(müttefiklik-ittifak) bu klanıda dahil edebiliriz. Tabi söz veremem bir konuşmak lazım şuan allianceda 8 adet guild var sanırım:D... immortals alliancından sonra biz geliyoruz. Aslında geçicez onları ama çok fazla gerçek para harcıyorlar oyuna.

Ayrıca RO=Reinceforcement Oil= Yani item upgrade ederken yanmamasını ve niteligine göre özellik kaybetmemesini sağlayan item. Bu itemin oyundaki ortalama değeri 60g civarı. 50yede bulabilirsin sanırım:D Malum +7 ve üstü bişiler basmak istiorsan RO şart:) Alıcısıda zaten çok...

Neyse dünden beri oyuna girmiyorum, bugünden itibaren girmeye baslıycam. Scout kasıorum su ara. Oyunda pm atarım charlara. Konusuruz.

Hepinize kolay gelsin...

• Ekliyeyim skill build ve charlar hakkında detaylı bilgi istersenizde elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gostop2035

Reinceforcement Oil deyince RO nun ne olduğu anladım :D Kısaltmalarla pek aram yok :P Benim demek istediğim likitidesi olan ürünlerin olmadığını ifade etmek değildi. Misal drop ve trade olmayan + güç veren itemler yok demek istedim. Misal sen oyuna para vermeden de RO sahibi olabiliyorsun :) Tamam olese keyfe gore guilde gelmek istediğin vakit kapımız açık (her türke olduğu gibi) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErepGOLD -- 3 Mart 2012; 15:10:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: localist

17 lvl oldum dün akşam, mısırlı biriyle team yaptık 13 ten sonra birlikte kastık. killorkiss adlı oyuncu saolsun yardım etti biraz bosslardan kesemediklerimde. ama yukarıda saydıklarınızdan hiçbiri oyunu oynamıyor galiba.

hocam guildimizin yaş ortalamasi +20 olduğundan okul cantasi atip kimse oyunu acmiyor, herkesin belli saaterde belli işleri oluor misal gecen gun KillOrKissile sabah 8-9:30 arası oynadık :D Fracassini ilede 02:00 - 02:30 arası oynadık , nasıl denk gelirse artik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErepGOLD -- 5 Mart 2012; 2:58:17 >
  • valla ben işte çalıştıgımdan dolayı ancak ve ancak aksam saat 6-7den sonra girip gece 1-2-3 e kadar duruyorum. Sadece hafta sonları full taklıabiliyorum. O nedenle bana ulasmak isterseniz genelde saat 8-12 arasi mesaj atın oyunda...
  • Oyun Güzele Benziyor Bende Geliyorum Eyer Tabi Yeriniz Varsa Aranızda :)

( indiriyorum Şuan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnQwaN -- 7 Mart 2012; 1:03:04 >
  • Anladığım Kadarıyla Oynamıyorsunuz Artık Neyse Bendede Lag Var Zaten KEsik KEsik Adım Atıyor Siliyim Bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnQwaN

Anladığım Kadarıyla Oynamıyorsunuz Artık Neyse Bendede Lag Var Zaten KEsik KEsik Adım Atıyor Siliyim Bari

hocam burasi chat değilki mesajina aninda cevap gelsin :) oynamaz olurmuyuz devam ediyoruz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErepGOLD

quote:

17 lvl oldum dün akşam, mısırlı biriyle team yaptık 13 ten sonra birlikte kastık. killorkiss adlı oyuncu saolsun yardım etti biraz bosslardan kesemediklerimde. ama yukarıda saydıklarınızdan hiçbiri oyunu oynamıyor galiba.

hocam guildimizin yaş ortalamasi +20 olduğundan okul cantasi atip kimse oyunu acmiyor, herkesin belli saaterde belli işleri oluor misal gecen gun KillOrKissile sabah 8-9:30 arası oynadık :D Fracassini ilede 02:00 - 02:30 arası oynadık , nasıl denk gelirse artik :)

valla tüm akşam gece 23. 30 a kadar online dım o gün. ama sadece 1 kişi vardı o da ara ara online idi. bu arada ben de okuldan gelen bir çocuk değilim yaşım 30, öğretmenim. haliyle ben de çalışıyorum. ben bunu genelde akşam saatinde insanlar oyuna gireceği için genel olarak söyledim. valla hep yabancılarla birlikte yaptım görevlerimi. kastıgım yerlerde benimle aynı lvl olan muhtemelen türk oldugunu düşünüp özel mesaj attığım kişiler de geri cevap yazmadılar. herneyse, bir oyunu oynatan biraz da arkadaş ortamıdır. oyun çok güzel fakat yalnız da çekilmiyor. hadi benim dil sorunum yok, anlaşırım başka milletlerden insanlarla ama insan arada bir dayanışma konuşma olsun istiyor. bilmem anlatabildimmi. yoksa guildde olmak istememin baska hiçbir nedeni yok. kimseden beni kas, item ver, para ver diyecek bir insan değilim. yapmam, yapılmasında da hoşlanmam.

bir de bu savaşlarda neden sadece 3 yada 4 kişi var her iki tarafta da. oyuncu sayısı mı az yoksa bizim lvl düşük olduğu için mi öyle, yada belli saatler mi var kalabalık savaşların oldugu? ph de onların saatinden olmamasına ragmen savaşlar kalabalıktı. sanırım usa server oldugu için onların saat dilimi bizimkinden farklı.

• quote:

quote:

quote:

valla tüm akşam gece 23. 30 a kadar online dım o gün. ama sadece 1 kişi vardı o da ara ara online idi. bu arada ben de okuldan gelen bir çocuk değilim yaşım 30, öğretmenim. haliyle ben de çalışıyorum. ben bunu genelde akşam saatinde insanlar oyuna gireceği için genel olarak söyledim. valla hep yabancılarla birlikte yaptım görevlerimi. kastıgım yerlerde benimle aynı lvl olan muhtemelen türk oldugunu düşünüp özel mesaj attığım kişiler de geri cevap yazmadılar. herneyse, bir oyunu oynatan biraz da arkadaş ortamıdır. oyun çok güzel fakat yalnız da çekilmiyor. hadi benim dil sorunum yok, anlaşırım başka milletlerden insanlarla ama insan arada bir dayanışma konuşma olsun istiyor. bilmem anlatabildimmi. yoksa guildde olmak istememin baska hiçbir nedeni yok. kimseden beni kas, item ver, para ver diyecek bir insan değilim. yapmam, yapılmasında da hoşlanmam.

bir de bu savaşlarda neden sadece 3 yada 4 kişi var her iki tarafta da. oyuncu sayısı mı az yoksa bizim lvl düşük olduğu için mi öyle, yada belli saatler mi var kalabalık savaşların oldugu? ph de onların saatinden olmamasına ragmen savaşlar kalabalıktı. sanırım usa server oldugu için onların saat dilimi bizimkinden farklı.

guildde meslektas ve yasdasiniz var KillOrKiss nicki :) bi an osunuz sandım :D

haklısınız benimde guildi acmamdaki amac sizinki ile aynı ... Umarim ilerde daha ii olur.. ayrıca us -8 turkeiye +2 saat diliminde ... tr 10 saat ilerde ama sadece us den katilim yokki arjantin hollanda dan kisilerle konustum misal adı ustunde global version ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErepGOLD -- 8 Mart 2012; 23:17:11 >

• oyunda konuştuğum ve bana yardım eden kişi de KillorKiss di zaten. bu ara giremiyorum. kronik takıntım talisman onlineın yeni bir serverini deniyorum. ama bu oyundan da vazgeçmiş değilim.

o zaman savaşlara ilgi yok sanırım. son girdiğim savaş 3 vs 4 dü. öncekide 5 vs 6ydı. heyecan olmuyor öyle :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

guildde meslektas ve yasdasiniz var KillOrKiss nicki :) bi an osunuz sandım :D

haklısınız benimde guildi acmamdaki amac sizinki ile aynı ... Umarim ilerde daha ii olur.. ayrıca us -8 turkeiye +2 saat diliminde ... tr 10 saat ilerde ama sadece us den katilim yokki arjantin hollanda dan kisilerle konustum misal adı ustunde global version ...

ana konu başılığı altında da söylemiştim. orda 10 sayfadan fazla oldugu için oynayan oyunculara yardımcı olması açısından bu başlığa link ekleyerek ayrı konular halinde skill build ve karakter analizlerini paylaşabiliriz. ana konuda herkes birşey söylemiş ama konu o kadar dallanıp budaklanmış ki hangi karakter nedir? + ları - leri nelerdir, skill yapılandırması nasıldır birbirine girmiş.

• Localist dostum, erep doğru sölemiş bak, burasi chat olmadığı için buraya anında cevap veremiyoruz. Arada girip mesajlara bakıyorum bende anca yazabiliyorum. Oyun zaten güzel. Ancak savaşlar dediğinde BOC+BOD var ve bu savaşlar zaten 30v30 olamazlar ph serverındada aynıydı. 30v30 hadi geçtim 20v20 oldugunu bir dusun o monumentler kristaller 2 dakkada kırılır. O zaman anlamı ne. Dolayısı ile bu savaşların ideali zaten 10 kişi olmasıdır. Ve saat dilimine gorede değişiyor. Ben 9v9 çok girdim onlara yani. yeri geldi 1v1 girdiğimde oldu. Tamamen o sıradaki saate bakıyor.

Ayrıca biz oyundayız hep vede guzel bir şekilde kasmaya çalışıyoruz. Tabi haliyle bizde çalışan insanlarız. Bu nedenlede ancak aksamları girebilioruz. Yaş ortalaması zaten yuksek benimde yaşım 30:) Yaşlanmşım artık:)... Hee kasan kaç türk var dersen, biz 3-4 kişi beraber anca kasabiliyoruz. Ki çoğu zaman anca ereple beraber kasıyoruz.

Oyunda akşam saat8den sonra bana ulaşabilirsiniz nick: Fracassini

Oyunda herkese kapımız açık zaten. Kolay gelsin herkese...

• Fracassini guildmizin fahri başkanıdır :D
  • Arkadaşlar ben de dün başladım oyuna, boş vakitleri öldürmek için. 5-6 senedir düzenli olarak online oyun oynamamış biriyim. o yüzden acemi seviyesinden geri dönüş yapıyorum mmorpg dünyasına. Birkaç farklı oyun denedim ama pek ısınamadım, en son bunu da deneyim diyerek başladım ve baya da sardı. Şu an henüz 15 lvl im. assassin açtım. Guilde katılmak isterim. nickim; luckybastard
  • Oyuna yeni başlamayı düşünenler için helping hang diye nisan ayı boyunca surecek bir event başlatıldı.Bu event ile oyundaki eski oyuncular yeni başlayanlara yardımcı oldukları taktirde hem eski oyuncu hem yeni oyuncular çeşitli hediyelerle ödüllendiriliyor.Yeni başlayanlar için bu ödüller pet,costume,weapon ve gold gibi oyunda degerli odüller.Tecrubeli oyuncular en fazla 2 acemi (recruit) kaydedebiliyor.Başlamayı düşünenler için kaçırılmayacak bir event.Bir yeni başlamayı düşünen arkadaşı event'a kaydedip 30 lvl e kadar kasmasında yardimci olabilirim. Oyun içindeki nickim KillOrKiss . Genellikle aksamları online oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maslan81 -- 12 Nisan 2012; 14:03:25 >
  • oyuna yeni başladım 26 lwl oldum .. görevlere ilgili sıkıntılarım var .. oyunda Türk guildi var mı ?? oyundaki nickim BoGac
  • Arkadaşım malesef oyunda Genel olarak bir oyuncu sıkıntısı var, oyuncu havuzu acısından nerdeyse olmek üzere oyun :( Forumda oyunla ilgili detaylı bilgi sahibi birkaç arkadaş mevcut, onlar mesajını görürse geri döneceklerdir fakat onlar da takip etmeyi bırakmış olabilirler :S
  • Teşekkür ederim .. Tek sıkıntım görevler ya tek başına yapılmıcak görevler var o yüzden 26 lwl kaldım ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.