Şimdi Ara

Dragona Online (playdragona.com) Turk Oyuncular (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu hafta indirdiğim 9. online oyun bundada tutunamazsam cengizhan2 de devam edicem sıkıldım hiç olmazsa orda bi konuşma oynama var bea
  • Slm oyuna yeni başladım ve tüm karakterleri elimden geldiğince denedim. Gunner ve Sniper bide Assasian hoşuma gitti.. yalnız Gunner ve Sniperın farkı nedir bilemiyorum tabi düşük lvde. Acaba + ve - lerini yazar mısınız bu iki karakterin.. Bu ikisinden hangisi ilerde pvp için daha iyi bir karakter acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymzlm

Slm oyuna yeni başladım ve tüm karakterleri elimden geldiğince denedim. Gunner ve Sniper bide Assasian hoşuma gitti.. yalnız Gunner ve Sniperın farkı nedir bilemiyorum tabi düşük lvde. Acaba + ve - lerini yazar mısınız bu iki karakterin.. Bu ikisinden hangisi ilerde pvp için daha iyi bir karakter acaba ?

Aklın varsa assasian seç, şuan savaşlarda ortalığı dağıtıyorlar.
    Gunner daha çok alanla kasar, kasması daha kolaydır.
    Sniper alan atmaz, tek tek kesersin.
    Ama dediğim gibi assasian en iyisi şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

Slm oyuna yeni başladım ve tüm karakterleri elimden geldiğince denedim. Gunner ve Sniper bide Assasian hoşuma gitti.. yalnız Gunner ve Sniperın farkı nedir bilemiyorum tabi düşük lvde. Acaba + ve - lerini yazar mısınız bu iki karakterin.. Bu ikisinden hangisi ilerde pvp için daha iyi bir karakter acaba ?

teşekkür ediyorum önerin için ama assasin için güncel bi skill rehberi yok bulabildiğim.. hep eski skillerden bahsediyor yani söylediği skill, skill treede gözükmüyor.. bildiğin bir güncel rehber varsa yazar mısın ? teiekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

teşekkür ediyorum önerin için ama assasin için güncel bi skill rehberi yok bulabildiğim.. hep eski skillerden bahsediyor yani söylediği skill, skill treede gözükmüyor.. bildiğin bir güncel rehber varsa yazar mısın ? teiekkürler.

malesef ben de bırakmıştım 4-5 ay önce, tekrar indirdim öyle duruyor.ph serverında oynuyordum.
    güncel konular hakkında bilgim yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.