Şimdi Ara

Dragona Online (playdragona.com) Turk Oyuncular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gecen gün Turgay isminde bir arkadaşı gördüm oyunda, gurbette Türk görmüşe döndüm :D OyundakiTürk oyuncu nicklerini bu konu altında toplayalım. Şahsen her nick yazanı ekliyeceğim. Oyuncu nickini ve opsiyonel olarakta guildimizi yazalım. İlk mesaj güncellenerek tüm oyuncuların ismi eklenecektir.

www.playdragona.com

OYUNCULAR
    ----------------------------------

Oyuncu Nicki: TheBOOM (Gunner) , SpyTR (Scout) , Vampirella (Assasian)

Guild : TurkishStyle (İsteyen katılabilir)

Guild Master : TheBOOM (SpyTR , Vampirella)

Elder Members (Managers) : ElTurc0 (Hakko)

Guard Members : +30 lvl members

Regular Member : KARAKURT , ShotgunBoy , KillOrKiss , N3veRCRY

KATILMAK ISTEYENLER = Aleksiel

Guilde katılmak isteyenler oyun içinden guild'teki herhangi birine Whisper(p.m) atabilir. Herkesin davet etme yetkisi vardır. Üyeler güncellenecektir.

Uyelerimiz "KATILMAK ISTEYENLER"deki InGameNicklere davet yollayabilirler ...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Oyuncu Nicki : Fracassini
    Guild : darkwing alliance

Oyuncu Nicki : HeroTurk
    Guild : ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErepGOLD -- 7 Mart 2012; 20:25:36 >

• quote:

1.Optimizasyonu nasıl oyunun çok yüksek sistem gerekiyor mu kalabalık alanlarda ?

2.Shop olayı nasıl bilgin var mı ?

1- ) Evet yuksek sistem gerektiriyor. Oyun grafiksel açıdan iyi olduğundan kasabilir. ("paint"le yapılan oyunlardan değil)

Bendeki deskop un windows 7 29.01.2012 puan güncellemesine gore ;

İşlemci : 7.3
    Ram : 7.3
    Grafik : 7.1
    Oyun Grafikleri : 7.1
    Birincil Sabit Disk : 5.9 Full ayarlarda oynuyorum. 15 kişilik partylerde bazı bölgelerede 2-3 snlik kasmalar ile karşılaştım. Bi kaç kere ama (tam çözemedim lagmıydı yoksa sistem yetersizliğimiydi) Ama grafik ayarlarını düşerseniz kasma problemi kalmaz heralde ...

2- )
     Dragona Online (playdragona.com) Turk Oyuncular

Shopta 15 adet item var. Gördüğüm kadarıyla oyuna etki edecek itemler değil , fazladan canta ve stok yeri , ulaşımı biraz daha hızlı hale getiren taşıtlar , öldüğün yerden tekrar doğma , skill reset, pet falan filan ...

• Dostum ben üye oldum ama bir türlü giremiyorum oyuna üye adı şifreyi yazıp sinir oldum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: deboern

Dostum ben üye oldum ama bir türlü giremiyorum oyuna üye adı şifreyi yazıp sinir oldum ya

Mail adresi ile girmeyi dene bendede öyle olmuştu bende öyle yaptım
  • Sağol yaptım oyunu oynuyan varsa nick versin konuşalım
  • quote:

Sağol yaptım oyunu oynuyan varsa nick versin konuşalım

Sorununu çözmene sevindim. Oyundaki nickim TheBOOM , TurkishStyle guildinde senide görmek isteriz ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErepGOLD

quote:

Sağol yaptım oyunu oynuyan varsa nick versin konuşalım

Sorununu çözmene sevindim. Oyundaki nickim TheBOOM , TurkishStyle guildinde senide görmek isteriz ...

9 level yada 10dum sanırım ama euyu mu oynuyorum tam bilmiyorum sizin server adı ne ? benimkinde tek server var
  • yok us global serverdasın, aynen tek server var "EZULAN" ...
  • ya ben galiba indirmişim bunun clientini çok zaman önce.

client ismi bumuydu?

Dragona-enUS-GameClub-Serv-1.0.20.522-Setup

?? ph değil heralde bu.

oyunda karakter açınca ismini buraya yazarım.
  • dün akşam hiç vaktim olmadı girmeye. oyunu kurdum ama. bu aksam gelirim heralde. emre diye bi arkadaş var oda gelecek. ph serverda beraber oynamıştık.
  • Bende dün başladım oyuna keyifli geldi bana,şuan için sıkılmadım nickim : HeroTurk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErepGOLD

yok us global serverdasın, aynen tek server var "EZULAN" ...

Dostum ne zaman online olursun bana söyle o zaman giriyim bende başliyim öyle
  • hocam ilk mesajda ki herhangi bir üyeye whisper (p.m gonderebilirsin) herkesin invite hakkı var ...
  • Üyelerin nickleri bilsem :D
  • ben açtım şuan 9 lvl mgicianım. ph de scout oynamıştım bunda değişiklik olsun bakalım
  • quote:

Üyelerin nickleri bilsem :D

OYUNCULAR
    ----------------------------------

Oyuncu Nicki: TheBOOM

Guild : TurkishStyle (İsteyen katılabilir)

Guild Master : TheBOOM

Elder Members (Managers) : ElTurc0

Guard Members : +30 lvl members

Regular Member : KARAKURT , ShotgunBoy , KillOrKiss

Guilde katılmak isteyenler oyun içinden guild'teki herhangi birine Whisper(p.m) atabilir. Herkesin davet etme yetkisi vardır. Üyeler güncellenecektir.

bi de beni ekle :D Aleksiel
  • TheBoom turgay charda satışlar yaparak yeni char kasmaya başladı. Yeni charının adı Kont... tam hatırlamıyorum friend listemde ekli. Yalnız turgayı burdan gerçekten teberik ediyorum. çünkü oyundaki çoğu türk konusmaz birbiriyle. Yksek lvlli ise suratınıza bile bakmaz. Aaa Türk gelmiş ? Banamı gelmiş banane der. Gerçi bazı haklılıklarıda var. Veletler felç ediyor adamı.

Oyundayım biraz uzun süredir. Suanda darkwing alliance'ındayım. Immortalsa azıcık tav oldumda:D:D

Oyunda yeni chara başladım dün herhangi bir sorunu olan mesaj atabilir. Ekleyebilirde; Yeni charımın adı: Fracassini

Eski charı söylemiycem ugrasmayayım kimseyle:):):)

Bu arada kurdugunuz guildde aktif oyuncularsanız bende yeni charla dahil olabilirim ama aktifseniz? Sonuçta Türk dayanışmasıda aktif olmadıktan sonra kimle dayanışıcam:D

Ha buarada birisi yazmış oyunda parayla satılan itemler öle 15 tane falan çok etkilemiyor diye. Theboom şakamı yapıyorsun? Bir RO ne demek biliyormusun? Ne işe yarar biliyormusun? Tanesi oyun parasıyla kaça satılıor baktınmı hiç? Gerçek para her zaman dengeyi değiştirir,oyunada etki eder.Yoksa ecoinler olmasaydı ben o immortals klanını görürdüm. Suan oyunun en iyi klanı adamlar ama dnyanın ecoinsini harcadılar...Bizde biliyoruz azçok yani....

Herkese kolay gelsin aklınıza takılan her türlü soruda wisper atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gostop2035 -- 2 Mart 2012; 16:10:40 >

• 17 lvl oldum dün akşam, mısırlı biriyle team yaptık 13 ten sonra birlikte kastık. killorkiss adlı oyuncu saolsun yardım etti biraz bosslardan kesemediklerimde. ama yukarıda saydıklarınızdan hiçbiri oyunu oynamıyor galiba.
  • Ben Fracassini ile genelde aktifim ama suan sadece forumlara bakıyorum oyunda değilim söleyimde. Genelde onlineım...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.