Şimdi Ara

Dragonica -Open Beta- (Gpotato) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
1
Favori
44.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 lwl oldumben knightimi seçeyim gladiator mü?
  • Oynayan kalmadı galiba
  • oynayan kaldı biz varız ULTIMA guildimiz var tekrar tekrar yazıyorum ama oralara bakılmıyor herhalde hiç neyse kendileri bilir.
    Sadece burdaki saçma tartışmalara katılmak istemiyorum.
  • MusoDragonica Diye Bi Server Var 1 Günde 30 35 oluyosun Para Drobu x5 gelen olursa ismim Rezonans,Haydut,Karabuyucu 3 charım var hepsi 35+ yeni baslıyacaklar varsa hiç uğrasmasınlar normal dragonica acayip zor ,musoya gelin hertürlü yardımım dokunur ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnQwaN -- 31 Ekim 2010; 13:59:17 >
  • charı düzene sokuyum bakabilirim belki sen europe server da mı oynuyosun yoksa diğerinde mi
  • Global Deyim Beklerim...

gelecek arkadaşlar varsa serverin sitesihttp://s1.en.musodr.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnQwaN -- 1 Kasım 2010; 20:40:09 >
  • Beyler ıd Karasuba eu da oynuyorum bir sorum var ben lavalon questine girdim ve başarısız oldum şimdi key de yok ne yapmalıyım key nerden bulabilirim?
  • arkadaşlar patch download ederken failed to download pather.id hatası alıyorum bilginiz var mı
    önceki konulara baktım bi arkadaş bunu gibi bi hatayı yı paylaşmış ama verdiği link açılmıyor.
    lütfen bilginiz varsa paylaşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: saeros26

Beyler ıd Karasuba eu da oynuyorum bir sorum var ben lavalon questine girdim ve başarısız oldum şimdi key de yok ne yapmalıyım key nerden bulabilirim?

görevi aldığın yere tekrar gidiceksin orada fire key diye bi görev var onu al ama Hiç Uğraşma Lavalonun önünde Bekle Party e gir Öyle Yap Ben Öyle Yaptım
  • Hala oynayan var mı ?
  • Arkadaşlar bende Lucifer Wing var ben bunu soul ile açtım şimdi bunu başka bir karaktere vericem ama atamıyorum :( bi bilgisi olan varmı ne yapmam gerekli.
  • Ben arada girip oynuyorum hala.
  • Türkiyede az oynanan bir oyun sanırsam galiba.Hiç ne türkçe forumu var sitede.Nede oynayan adam gibi.
  • Hiçmi oynayan yok yav
  • aslında bayağı oynayan var ama siz görmüyorsunuz siz sırf burda arıyosunuz adamları
  • türk guild varsa ben gelirim yada takım felan. Kendi başına oynamak sıkıyor
  • Beyler Merhabalar bende yeni başladım, dün oyuna girip 6 level wizard kastım anlamadım nokta, bu oyunda str int verme olayı yokmu ? varsa nerde ayrıca görevleri de tam olarak çözemedim nerde ne kesicez nerden anlıyoruz onlarıda söylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 7 Aralık 2010; 19:50:56 >
  • Beyler Private Serverda Oyuyorum 40 Lv Oldum Fakat Job Görevini Alamadım Bulamadım [ Private Olduğu İçin 2. Job Görevinden Başka Hiçbir Görev Yapmadım] Şimdi 3. Jobu Ala Bilmem İçin Bütün Kırmızı Görevleri Yapmalımıyım? Biri Açıklarmı Kimse Bakmıyor Buraya Ama Şansımı Denemek İstedim
  • Ops Yanlışlık Oldu Pardon

Değiştirmek İsterken Alıntı Yapmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 9 Aralık 2010; 14:46:18 >
  • Şöyle bişey var ki yeni versiyon da Hero questleri story şeklinde açılıyo öyle tek tek yapman gerekcek.. Hepsini yapman ortalama 1 gününü alır zaten (günde ne kadar oynadıgına göre değişirde anladın sen dediğimi)
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.