Şimdi Ara

Dragonica -Open Beta- (Gpotato) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
1
Favori
44.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer oyun doluysa bende katılmak isterim ama Türk varsa tabi boş boş durmayalım oralarda... (Eğer oynayan varsa özelden yazsın )
  • Türkler yoğunlukla hangi serverda ? Ben CB de oynamıştım ama çevre olmadığı(ve birazda bazı şeyleri anlamadığım) için bırakmıştım. Bu gün indiriyoryum hep beraber takılalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: <WanteD>

Beyler bu nedir? görevden aldıgım itemi giymek istedigim zaman bu hata veriyor anlamadım

Dragonica -Open Beta- (Gpotato)

Aga soul die birşey var o soulu 1. şehirdeki kadından düzeltip kırmızı 1 kağıt elde ediyorsun ve o kağıt sayesinde itemi UNSEALED yapabilirsin doğru düzgün anlatamadım ama hala oynuyorsan oyundan verebilriim sna
    quote:

Orijinalden alıntı: <WanteD>

Beyler bu nedir? görevden aldıgım itemi giymek istedigim zaman bu hata veriyor anlamadım

Dragonica -Open Beta- (Gpotato)

• Hala oynayan varsa eklerse sevinirim :) nick luffydeser ( "p" sığmadı böyle koyduk nicki :)
  • Arkadaşlar geçen yaz oynadığım ve birkaç sayfa öncesinde resimlerinin bulunduğu grenadier acc mi bırakıp,birkaç gün öncesinde joker'e kadar kasma hedefi koyduğum bir thief açtım...Oyunun dinamiği ve questleriyle ilgili birçok bilgim var.Oyuna geri dönme sebeplerimden en önemlisi muazzam dungeon keyfidir,çok nadir bir oyundan bu kadar keyif aldığımı hatırlarım.Duruma göre değişebilecek olan;günde min 5 saat online olma sürem olacakdır oyunda.Beraber takılmak isteyecek arkadaşlar eklesin;
    Nick: Gofret

Dragonica.eu
  • En son Lavalondr private serverinde bi tane 60 bi tanede 72 lvl joker im vardı gerçekten dragonicadaki arkadaşlık ve dungeon sistemi çok sarıyor heleki şu anki f7 ler ama eu serverini son birakmamın nedeni aşırı derecede lag olmasıydı o problem giderilmişse gelebilirim yada istersen bi private serverde kasabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

En son Lavalondr private serverinde bi tane 60 bi tanede 72 lvl joker im vardı gerçekten dragonicadaki arkadaşlık ve dungeon sistemi çok sarıyor heleki şu anki f7 ler ama eu serverini son birakmamın nedeni aşırı derecede lag olmasıydı o problem giderilmişse gelebilirim yada istersen bi private serverde kasabiliriz.

Private belki bir nebze düşünebilirdim lakin geçen yazki charımı bırakmak üzereyken biraz gold ve item kalmıştı,ayrıca İngilizce kursunada gidiyorum,oyunda pratik yapmak baabında faydalı olur diyede düşündüm.Belki bir nebze türk arkadaşlar bulurum diye nicki de Gofret koydum zaten . . . Geçen yaz oyunda takıldığım türk arkadaşlarla sabahlara kadar süren sohbetler falan,gerçekten keyifliydi...Hayatımda yaşadığım en büyük heyecanlardan biri ne gariptirki 2nd job questini yaptığımız lavalon u kesme girişimiydi,kalbim orada durmadıysa başkada birşey olmaz bana f7 lerden haberim yok bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timecatz -- 25 Temmuz 2011; 12:35:02 >

• Hehe Lavalon 40 lvl e yaklaşanların korkulu rüyası odaya girince bi heycan basıyodu benide nede olsa tek yemek var :D ama privatelerde solo kesmeye aliştim şimdi 40 lvl liklede kolay yatmam orda :DŞuanda bone dragon biraz heycanlandiriyo beni eğer private gelirsen lavalondr ye bakmanı öneririm orda yardımcıda olabilirim sana normal serverlerde kasmak baya bi zor ya hele jokerin ultisini kullanabiliyoken privatede normalde onu açmak için bekleyemem :D
  • Ama asıl eu serverındaki zorluğun keyfide başka ...Bu aralar sabahlıyorum zaten,baya sarıyor,birde kafa dengi olursa tadından yenmez =) Anime muhabbeti yaparız sabaha kadar,bir yandan anime izler bir yandan f6
  • Arkadaşlar oyunun ekran çözünürlüğünü değiştiremiyor muyuz acaba full screen yapınca çok düşük kalıyor çözünürlük windowed modda da keyif vermiyor var mı bilgisi olan
  • Arkadaşlar oynuyorsanız ekleyin Nick : MadamX
  • 1440*900 yoksa bende yokum diyenlerdenim. bİLGilendirebilirmisiniz arkadaşlar ?
  • 1366x768 de büyük bir sıkıntı yaşamıştım ben ati 5650 ekran kartımla,lakin sorunu halletmiştim.Oyunu oynayan arkadaşlar ,benimde nick:Gofret,birkaç haftadır epey faal birşekilde sabahlayacak derecede oynuyorum.
  • gpotatonun serverındamı oynuyorsun ben yeni çıkan elga unleashedi oynuyorum sende ondamısn ?
  • Gpotato Dragonica Eu da oynuyorum.Bir aksilik çıkmazsa bugün Harlequin oluyorum,işler yolunda giderse...
  • tamam bnde geliyorum yeni karakter açacağım magician oynadığım serverda sırf japon malezyalı off sıkıldım türkçe konuşmak istiyorum birisyle yeter:D
  • Bende uzun bi aradan sonra dün tekrar başladım oyuna, can sıkıntımada bire bir geldi doğrusu ^^ Torpil ismim şimdilik Arbalistim :)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2D8DEC95 -- 14 Mart 2021; 13:26:33 >
  • devam eden varmı?
  • bn oynuorum haftasonlari nick yazarsan beraber takiliriz bnm de cnm sıkılıo
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.