Şimdi Ara

Dragonica -Open Beta- (Gpotato) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
1
Favori
44.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun ındırmıyor cannot find executable file diyo yardım edermısın ?
  • kimse yokmu
  • Oyun çok eğlenceli görünüyor indirmeye başladım :)
  • Bende indirmeye başlıyorum. Hep beraber başlayalım. Şu an oynayan var mı?
  • su an indiriyorum az kaldı nick : Sonruh beklıorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burgerkral -- 24 Aralık 2010; 22:38:13 >
  • bEN VARIM :d
  • ben oynuyom türk guildi warsa girerim pm atın yeter adım Snakequeen 44 level priest
  • sa.. beyler 14 lwl thif war ama bi görew aldım anlamadım we yapamıyorum quest (1) yazıyor .. yardım edermisinizi yada anlatırmısınız?
  • Beyler bu nedir? görevden aldıgım itemi giymek istedigim zaman bu hata veriyor anlamadım

• oyundaki nickim demiross ekleyin takılalım.. dungeonlar için harbi adam lazım...
  • Çok kaliteli 1 oyun ama 1 levelden itibaren full grinding gerketiğinden bide 2d ekranda grinding yapmaktan her ne kadar non targetta olsa baya 1 sıkıyor bide benım oynadıgım zamanlar 1440x900 çözünürlüğü yoktu hala yokmu bılmıyorum ama buda en can sıkan noktalardandı
  • yokmu oynayan arkadaş yahu...
  • Arkadaşlar oyunda prof seviyedeyim Bilgilendirme konularında yardımcı olabilirim Oyundaki nickim Mankafa.
  • Arkadaşlar bu arada kısa bir özet geçeyim yeni patch ile ilgili
    Bildiğiniz üzere ıce dragon patchi geldi.Artık lvl kasmak eskiye nazaran f7 ler ile katkat kolaylaştı.Yeni çıkan itemler oyuna renk katmakla birlikte emek vererek sadece oyunu oynayarak bi yerlere gelmek çok kolay oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saeroz

Arkadaşlar oyunda prof seviyedeyim Bilgilendirme konularında yardımcı olabilirim Oyundaki nickim Mankafa.

eklerim kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanzkaya

quote:

Orijinalden alıntı: saeroz

Arkadaşlar oyunda prof seviyedeyim Bilgilendirme konularında yardımcı olabilirim Oyundaki nickim Mankafa.

eklerim kardeşim

arkadaslar hangi server'dan oynuyorsunuz? elga'da mı, kaye'de mi oynuyorsunuz? ben kaye'deyim. eger bu server'da olan varsa haber versin ;)
  • nick söylüyorum kaank90 forum nickim yani gpotatonunkindeyim yeni baslıcağım
  • Nick Prowlers arkadaslar 14 lvlim bisiler orenmeye calısıyorum ekleyin friende beraber orenelim oynuyalım :) cok eglenceli bi oyun tek sorunu pixel ayarının olmaması...
  • kaank90 pm atarsan buluşuruz warrior gpotatodayım
  • Bende dün can sıkıntısından vakit geçsin diye başladım oyuna ama baya eğlendim, hoşuma gitti zevkli oyun :) 20 seviye oldum fakat görev yapmak için party bulamıyorum-sanırım job görevini yapmaya çalışıyorum şuan- yardımcı olabilicek birisi varsa eğer /w Jaezred :) Keyifli oyunlar
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.