dragonica hakkında açılan konuya uzun zamandır kimse cevap yazmadığı için soruyorum DH yönetimi bunuda silmezseniz sevinirim . . .
dedigim gibi dragonica online oynayan varmı arkadaşlar yeni başladımm hem kolay hem zevkli bir oyun ama tek başına dungeonlar zorluyor dün başladım ve bugun clas görevini yapamadım + diyor iceri girdigimde heryer zehir anlıycagınız oynayan varsa yardım yardım edebılır mı ?
24 kişi bakmıs yokmu aranızda oynayan hiç ?
3-4 sene önce oynamıştım ilk başlarda güzel ama çabuk sıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: RolePlayGamer
yeni patch falan gelmis bende 1 yuıl once 10 lvl e kadar oynamıstım dungeonda bos sektıremıyordum ama sımdı sektırılıyor gaet guzel olmus gelen yenılıklerıde okudum basarılı tekrar donmek ıstersen beraber oynayabılırız bırde bıldıgın oynayan bırılerı varsa soyleyebılırmısın ?
quote:
Orijinalden alıntı: ÖlüBirYaşam
quote:
Orijinalden alıntı: RolePlayGamer
yeni patch falan gelmis bende 1 yuıl once 10 lvl e kadar oynamıstım dungeonda bos sektıremıyordum ama sımdı sektırılıyor gaet guzel olmus gelen yenılıklerıde okudum basarılı tekrar donmek ıstersen beraber oynayabılırız bırde bıldıgın oynayan bırılerı varsa soyleyebılırmısın ?
Şuan sadece league of legends oynuyorum, sana da tavsiye ederim.
quote:
Eskiden oynuyordum 55lwldim. Geçen bi oyuna gireyim dedim.Her şey çok değişmiş haritadan yerimi bulamadım,salak salak gezdim .Oyunu bırakma sebebimi sanada söylim oyunda hack vardı..Cheat engineyle hız hilesi yapıyorlar 30lwl adam 50lwl adamı rahat kesebiliyor bu hileyle düşün artık.Ben pvp yapmıcam solo oynarım lwl kasarım dersen soloda bir yere kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: darkknightr
quote:
Eskiden oynuyordum 55lwldim. Geçen bi oyuna gireyim dedim.Her şey çok değişmiş haritadan yerimi bulamadım,salak salak gezdim .Oyunu bırakma sebebimi sanada söylim oyunda hack vardı..Cheat engineyle hız hilesi yapıyorlar 30lwl adam 50lwl adamı rahat kesebiliyor bu hileyle düşün artık.Ben pvp yapmıcam solo oynarım lwl kasarım dersen soloda bir yere kadar.
eskiden private serverda oynuyorduk dh grubu olarak hile yoktu orda
ayrıca tekrar 5-6 kişi falan toplanırsa bende başlayabilirim private a
Hile yok diye biliyorum. Ama bir sure sonra SIKIYOR gercekten. saatlerce oynadim en fazla 14 level olabildim. :) Bence de League of Legends oynayabilirsin baska oyun ariyorsan.
quote:
Orijinalden alıntı: LttleHedgehog
Hile yok diye biliyorum. Ama bir sure sonra SIKIYOR gercekten. saatlerce oynadim en fazla 14 level olabildim. :) Bence de League of Legends oynayabilirsin baska oyun ariyorsan.
Olmazmı kendi kuzenim gözlerimin önünde hileyi yapınca bıraktım oyunu,çünkü hiç bir anlamı kalmıyor kasmanın.2.si eventlarda bile hile var.Paket dağıtıyorlar, ip adresini değiştir yeniden gir oyuna o paketten yeniden geliyor.İçinden kıyafet çıkarsa rahat 200k civarı satıyorsun
ben dragonica pvp oynuyorum burdan ulaşabilirsinwww.lavalongames.com çok aşırı kolay degil oynanacak seviyede droplar x10 filan oynarsak beraber güzel olur türk guild filan ilerleriz baya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme