Şimdi Ara

DragonNest EU kolay para kazanma (1.Bölüm.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda bir çok kişinin derdi olan para nasıl kazanılır.Sorusuna bildiklerimizi anlatarak devam ediyoruz.
    Bölüm devamı Buradan.... Evet arkadaşlar oyunda öncelikle her zaman dediğim gibi herkezin bir Engeneer (Gear Master)'ı olması lazım.
    Neden?
    Şuna kadar denediğim sayısız sınıfın içinde yeni başlayanların zorlanmadığı ABYS seviyesinde bitiren tek char...

Oyunda bulunan en değerli itemlerden biri Herdy dir bunun Turuncu (ABYS Modda ) piyasassı lvline göre en pahalı ve en çok satılan eşyadır. Skil herdry ise lvl 60 ise çok para eder ve satışı çok kolay giden itemlerdendir. Tek yapmanız gereken Gear Master ile Abys modda lvl atlamak. Dg sonunda Sİlver Rabbit çıkar Genelde Burda ikinci yapmanız gerek Gold Rabbit çıkartmak ..Çıkmaz demeyin. Mutlaka herkze Gold Rabbit'İ görmüştür.
    Çıkan SKil herdry taşını fiyatına göre açarak Seal kullanarak bağlıyoruz. (Her sınıfın Hangi skil Herdry kullanığı aşa yukarı fiyattan anlaşılır.)
    Bağlanan item satışa Konmaya hazırdır.
    Hepinize Bol Kazançlı günler ...

• dragonnestturkiye kullanıcısına yanıt
    Dostum bu bana pek kolay gelmedi :D Bir kere çıkmaz demeyim ama zor çıkıyor golden rabbit. Çıksa bile değerli bir Skill heraldry* çıkmama ihtimali var ki yani zaten min 20 girişte bir çıkar herhalde birde değersiz bir şey çıkarsa... Hadi çıkıncada birde seal harcıyorsun. Normal Sealse birde tutmama ihtimali var... Ha sakın laf atıyorum sanma, dediğin güzel bir para kasma yöntemi olabilir. Sonuçta abyss* bitirince silver rabbittende kendimiz için heraldry almamızı sağlayan item düşüyor. Dediğin şey her türlü karlı bir şey ama bence kesinlikle kolay değil aksine oldukça uğraştırıcı olacağını düşünüyorum ki birde solo diyorsun :D Benim seaden beri yaptığım şey boost taktiğidir. One key, one run diyerek fragment düşürüp kendi heraldrymi para vermeden alırım. Yani para kasmak yerine para harcamamaya çalışırım :D Dediğin olayı zaten istemsiz bir şekilde ileri lvlerda hızlı kasmak için partyle yapıyorduk, solodan çok partyle yapılması önerimdir şahsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemalcan6

Dostum bu bana pek kolay gelmedi :D Bir kere çıkmaz demeyim ama zor çıkıyor golden rabbit. Çıksa bile değerli bir Skill heraldry* çıkmama ihtimali var ki yani zaten min 20 girişte bir çıkar herhalde birde değersiz bir şey çıkarsa... Hadi çıkıncada birde seal harcıyorsun. Normal Sealse birde tutmama ihtimali var... Ha sakın laf atıyorum sanma, dediğin güzel bir para kasma yöntemi olabilir. Sonuçta abyss* bitirince silver rabbittende kendimiz için heraldry almamızı sağlayan item düşüyor. Dediğin şey her türlü karlı bir şey ama bence kesinlikle kolay değil aksine oldukça uğraştırıcı olacağını düşünüyorum ki birde solo diyorsun :D Benim seaden beri yaptığım şey boost taktiğidir. One key, one run diyerek fragment düşürüp kendi heraldrymi para vermeden alırım. Yani para kasmak yerine para harcamamaya çalışırım :D Dediğin olayı zaten istemsiz bir şekilde ileri lvlerda hızlı kasmak için partyle yapıyorduk, solodan çok partyle yapılması önerimdir şahsen.

dediklerinde haklısın ama şuan oyunda drop 2x durum da ve gold çıkısı artmış durumda.
    Biliyorsun ki 60+nestleri için 60 set lazım bunu en aşa +6 olmalı ona harcanacak para ile ben direk +8 set almayı düşünürüm aşa yukarı aynı fiyat tutuyor. +6 nın ezikliği de cabası. Bu yüzden oyuna girenler skil herdry şuana kadar çıkan gold rabbitlerin hepsinden düşmüştür bana.) Artık ben mi şanşlıyım bilemem.)
    Ben bildiklerimi paylaşarak oyunda Türkün gücünü artırmaya çalışıyorum:)

• dragonnestturkiye kullanıcısına yanıt
    Yok, bir oyuncu kitlesi yaratmaya çalışmanız güzel bir şey. Dediğiniz şey yanlışta değil. Sadece bana uğraştırıcı ve sıkıcı geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalcan6

Yok, bir oyuncu kitlesi yaratmaya çalışmanız güzel bir şey. Dediğiniz şey yanlışta değil. Sadece bana uğraştırıcı ve sıkıcı geliyor :)

diğer para kazanma yöntemlerini daha yazmadım dostum sırayla hemen hepsi olurmu:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.