Şimdi Ara

Drake yeni albümü ile tarihe geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Scorpion adlı yeni albümünü geçtiğimiz hafta çevrim içi müzik platformlarında hayranların beğenisine sunan Drake müzik tarihine geçti. Albüm yayınlanır yayınlanmaz rekor kırmaya başladı.

Scorpion albümü ne kadar sattı?

Scorpion albümü aynı anda Spotify, Apple Music ve Amazon Music platformlarında yayına verilmiş ve ilk 24 saat içerisinde 300 milyondan fazla dinlenerek tüm zamanların ilk gün rekorunu kırmıştı.

Ayrıca Bkz.Xiaomi Mi A2 ay sonunda gelebilir

Aradan geçen 7 günde albüm ivmesini hiç bozmadı ve 1 milyar dinleme sayısını da geride bıraktı. Yine tüm zamanların ilk hafta rekorunu kırmış oldu. Sadece ABD’de 746 milyon kez dinlendi.

Daha önce ilk hafta rekoru Post Malone’nin Beerbong & Bentleys albümüydü ve 431 milyon kez dinlenmişti. Scorpion böylece en yakın rakibini bile ikiye katlamış oldu.

Fiziksel satış olarak ise albüm 732 bin kopyaya ulaştı. ABD’de ise 2018 yılının en büyük açılışını gerçekleştirdi. Ayrıca 10 yayın haftası platformunun dördünde zirveye yerleşerek yine bir rekor kırdı.

Elbette Scorpion albümü merakla bekleniyordu ve gösterilen ilgi inanılmaz. Bunun yanında aylık belirli bir bedelle kullanılan çevrim içi müzik yayın platformlarının da etkisi dikkat çekiyor. Önümüzdeki dönemde öneminin daha da artacağına şüphe yok.

• Su adamı itici ve overrated bulan bir tek ben miyim?

• 4 5 sene öncesinin Pitbull u gibi. Her şarkının kıyısından köşesinden Drake çıkıyor. Bu tipler kolay unutulur piyasadan silinir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni nesile hitap eden yetenekten yoksun bir youtube rapçisi.Rap müzik çoktan öldü.
  • Aynen katiliyorum. Dünya piyasasinda Rap bitti. Suan zaten Türkce Rap'te de öyle bir akim var. Icine ediyorlar Rap'in.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Range Rover Vogue arabanızla yüksek ses Drake açın farkı görün
  • Tupac ve Biggie'nin olduğu zamana bak bir de şimdiki zamana bak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende itici buluyorum banada yrake gibi geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceRulez -- 10 Temmuz 2018; 15:50:40 >
  • Her halttan bu adam çıkıyor. Öyle yetenekli falan da değil yanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify ın her yerine drake koyunca böyle oluyor demek ki. O kadar çok reklam vermiş ki ister istemez hayırdır diye merak edip dinliyorsunuz.
    Drakify

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu haber üzerine bu albümü biraz dinledim. Hiç hoşlanmadım. Liste başı olduğuna göre demek ki ben müzikten anlamıyorum.

• Yok sole yok boyle adam kiracak demiyor kirmis iste.bosbos konusuyosunuz .yok rap olmus yok pitbull. Vs. Adam tarihe yazdirdimi adini bitti. Unutulmasi kaybolmasi vs. Neyin kafasi .konu rekor.

• Aslen Kastamonu'lu diyorlar

• Kaliteli bir ses sistemiyle harika şarkıları var. Bende önce beğenmedim ancak araca bağlayıp açınca şarkılar harika müzikler var. Ben çok beğendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kymelria kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum yanlışlıkla 2 şarkısını indirmiş bulundum ne zaman karışık çal yapsam 3. 5. şarkı istisnasız bunlar bazen arkasına bile koyuyorlar direk sildim

• Drake kim la?

• Siz beğenmediğinize göre Drake kötüdür. Çünkü dünya sizin etrafınızda dönüyor ve tüm evren sizin fikirlerinize göre şekilleniyor.

Adamın şarkısı 1 milyar dinlenmiş
    ama siz beğenmediğinize göre fısss, beş para etmez. Çok acınası küçük dünyalarınız var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.