|
Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor
-
-
severek oynadığım 3 ve 4 dü .
-
hiç uğraşmasınlar 3. oyunu remake yapın yok satar
-
en cok saatlerimi harcadığım oyunları 3 ve 4 olmuştu. ne öncesi ilgimi çekmişti nede sonrası.
-
Günümüze yakın geçen Ciddi ve Gerçekçi bir oyun istiyorum. Senaryosuyla ve her şeyiyle. Ayrıca grafiksel olarak da parçaçık efektleri çok önemli. Toz duman ateş parçacıklar havada uçuşmalı. Yıkım %100 olmalı, Uçaktan bomba attığında bina göçmeli gerekirse. Gerçek hayattaki gibi. Bf3 çok güzeldi online çok keyifliydi bf4 daha da iyiydi atmosferi filan zamanına göre özellikle. Cod ile bf ayrılmalı arkadaş. Cod da güzel severim(son serilerini sevmem fırlama olmuş) ama cod küçük haritada mücadeledir. Bf ise gerçek bir haritada ele geçirme ölüm kalım savaşıdır.
-
Battlefield gerçekten savaşın içinde hissettiren ender bir oyun. Sesleri, efektleri,görselliği her zaman tatmin edici oldu. Yıllanmış şarap gibi oyun durdukça değerleniyor. BF1 hala efsanevi oyun olarak, oynanıyor. 2042'de biraz bozdular ama ben yine eski popülerliğini alacağını düşünüyorum.
-
O kadar çok ww2 oyunu yapıldı ki adamların zihinleri artık bir hikaye kurgulamakta zorlanıyor, wolfenstein edal of honor, call of duty karışımı bir hikayesi olsa ne iyi olurdu.
-
Consept art diyor bunun neresi görsel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bf3 jet müsait bölümü geldi aklıma f18 kokpitinde idik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geliştirici ekip topluca bir foto atmış mı
Oradan belli olur köklerine dönüp dönmedikleri
Yeni Cod ekipleri silme malum tipler dolu (son bf2042 gibi)
O yüzden burnu ottan kalkmıyor
Ağız tadıyla deathmatch atamayalı 4 yıl oldu
-
Eski oyun motoru - simcade uçuş fizikleri - ilk günden private server ve hc modu - ww1-2 veya vietnam konsept yapıştır geç.
Remastered dersin kimse bişe demez. 1000 saat oynamazsam namertim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hikaye özelliği yoksa at çöpe gitsin.
-
Şöyle bir şeyle fena sarabilir
x (formerly twitter)𝑲𝑨𝑨𝑵 (@ArthrMrgn_) on Xhttps://x.com/ArthrMrgn_/status/1835739848402993404?t=h_UHaz2HeE5jbrP1iuLyAQ&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merakla bekliyorum. Umarım yeni oyunla birlikte şu ads zoom ve optikler konusunda da bir değişikliğe giderler. Keskin nişancı tüfek dürbünlerinin halen daha ekranı kaplaması, gözüme hiç hoş gelmiyor.
-
Bf ne zaman hikaye odaklı bir oyun yaptı. Ana özelliği kendine has mekanikleri olan multiplayer üzerine olmasıdır. Sen git cod falan oyna, daha bf'nin ne olduğunu bilmiyorsun.
-
"Eskiye dönüyoruz, nostalji" diyecek noktaya gelmişler demek.
EA bu; kalkıp kullanıcısının neyi istediğini ölçüp biçtiğinden değil elde avuçtaki söndüğünden dolayı yapması kuvvetli ihtimal.
Xbox'ımda şu adamların eski spor oyunları var (Skate 3, SSX3). Oynaması halen aşırı zevkli. Bu adamlar neler geçirdi de bu noktaya geldi acaba?
-
Sen önce okuduğunu anla, sonra hakaret edersin.Hikaye "odaklı" diyorum. Hikaye yoktur demiyorum.Yoksa bad company 1-2 de de vardı, hikaye modu.Ama tıraştı modları. O yüzden multiplayer odaklı oyun diyorum. İlk çıkan bf'lerde hiç yoktu, bad company serisinden sonra geldi. ta ki 2042'ye kadar. Kaç kişi bf nin hikaye modunu bekliyordu da şimdi önemli oldu. Cod gibi başarılı hikaye modu yapamıyordu işte adamlar.
hiç uğraşmasınlar 3. oyunu remake yapın yok satar |
Günümüze yakın geçen Ciddi ve Gerçekçi bir oyun istiyorum. Senaryosuyla ve her şeyiyle. Ayrıca grafiksel olarak da parçaçık efektleri çok önemli. Toz duman ateş parçacıklar havada uçuşmalı. Yıkım %100 olmalı, Uçaktan bomba attığında bina göçmeli gerekirse. Gerçek hayattaki gibi. Bf3 çok güzeldi online çok keyifliydi bf4 daha da iyiydi atmosferi filan zamanına göre özellikle. Cod ile bf ayrılmalı arkadaş. Cod da güzel severim(son serilerini sevmem fırlama olmuş) ama cod küçük haritada mücadeledir. Bf ise gerçek bir haritada ele geçirme ölüm kalım savaşıdır.
|
Bf ne zaman hikaye odaklı bir oyun yaptı. Ana özelliği kendine has mekanikleri olan multiplayer üzerine olmasıdır. Sen git cod falan oyna, daha bf'nin ne olduğunu bilmiyorsun. |
severek oynadığım 3 ve 4 dü .
|
Battlefield gerçekten savaşın içinde hissettiren ender bir oyun. Sesleri, efektleri,görselliği her zaman tatmin edici oldu. Yıllanmış şarap gibi oyun durdukça değerleniyor. BF1 hala efsanevi oyun olarak, oynanıyor. 2042'de biraz bozdular ama ben yine eski popülerliğini alacağını düşünüyorum. |
Hikaye "yok" gibi bir ifade kullanmamış zaten, "hikaye odaklı bir oyun değildi" demiş. Battlefield 1942, Battlefield 2, Battlefield 2142 bunların hiç birinde hikaye yoktu. 2008'de Bad Company ile ilk hikayeli oyunu yaptılar. 2010'da Bad Company 2 ile devam oyunu geldi ama sonraki oyunlarda bu hikayenin devamını göremedik. Battlefield 3'de hikaye modu var ama devamı gelmedi. Battlefield 4'de ki hikayenin de BF3 ile alakası yok. Battlefield Hardline yaptılar zaten onun seriyle alakası yok. BF1 ve BF5'de zaten kendi içerisinde farklı farklı hikayeleri olan iki ayrı oyun. 2042'de zaten hikaye yok. Uzun lafın kısası, BF hiç bir zaman hikaye odaklı bir oyun olmadı, belirli bir hikaye üzerinde odaklanıp onun üzerinden devam etmek yerine adamlar her oyunda farklı bir hikaye yazdılar. (Bad Company serisi hariç) COD serisine bakıyorsun adamlar 2003'de "Price" diye bir karakter çıkarttılar hala daha ekmeğini yiyorlar. 2009'da MW2 ile "Ghost" karakterini çıkarttılar hala ekmeğini yiyorlar. BF serisinde ne böyle internet tarihine kazınan karakterler, ne de öyle adam akıllı bir hikaye var. |
Sen önce okuduğunu anla, sonra hakaret edersin.Hikaye "odaklı" diyorum. Hikaye yoktur demiyorum.Yoksa bad company 1-2 de de vardı, hikaye modu.Ama tıraştı modları. O yüzden multiplayer odaklı oyun diyorum. İlk çıkan bf'lerde hiç yoktu, bad company serisinden sonra geldi. ta ki 2042'ye kadar. Kaç kişi bf nin hikaye modunu bekliyordu da şimdi önemli oldu. Cod gibi başarılı hikaye modu yapamıyordu işte adamlar. |
Geliştirici ekip topluca bir foto atmış mı
Oradan belli olur köklerine dönüp dönmedikleri Yeni Cod ekipleri silme malum tipler dolu (son bf2042 gibi) O yüzden burnu ottan kalkmıyor Ağız tadıyla deathmatch atamayalı 4 yıl oldu |
Battlefield 1 oynamayan çok şey kaçırdı söyliyeyim. 3 4 dışında ilgimi çeken yok yazanlar olmuş. |
Benzer içerikler
- tiktok hesap silme
- ekran kaydı alma
- iphone film izleme programı ücretsiz
- instagramdan nasıl para kazanılır
- hileli whatsapp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X