Şimdi Ara

Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni bir Medal Of Honor yapsınlar da asıl köklere dönüş o olur.

• Bf1deki gibi operasyonlar modu olmazsa cop benim icin. Hala zevkle oynuyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her şeyin içine edip sonra köklere dönüyoruz demek de moda oldu.

• 1942,bad company 2, 3 4 5 1 2042 , hepside güzeldi buda öyle olur.

• Weisanstein kullanıcısına yanıt

ve hala bu lafın üzerine umut bağlayan insanlar var Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor aynen kardeşim kesin köklerine dönecekler o sene bu sene

• GT_55 kullanıcısına yanıt

bu elemanın ciddi sorunları var hocam. kaale almaya değmeyecek bir tip.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Sorunları olan başkaları da var, güya Delta Force için kötü demişim.

Bunlar kendini oyun gurusu sanıyor herhalde, kendileri için çok vahim bir durum. Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor 

• Bf3 ve 4 ruhu artık bir daha geri gelmez. Tam olarak karıştığını bilemesem de bf 3 4 kolektif oyun ruhunu squadlar oluşuyordu ve burada bf3 4 güzel diyen arkadaşların solo oynamadığını düşünüyorum. Eski bf lerde 32v32 de tek başına hiçbir şey yapamazsın (belli haritalar hariç). Yeni nesil oyuncular da o zamanın taktikselliğini yorucu bulacaklardır. Bf1 de 32v32 de squad kurup oyuna girmek muazzam bir zevkti ama tek başınıza da o kolektif ruhu hissedebiliyordunuz ve bence o ruhu oyunun ekipmanlarının az oluşu sağlıyordu ama aynı formülü ww1 dışında sağlamak zor. Bf5 de bu hissedildi zaten. Bf2042 de bu kolektif yapıyı ortadan kaldırıp Cod gibi one man army yapısına dönüştürmeye çalıştılar. Kısmen başarılı oldu ama oyunun bir çok eksiği de vardı. Bu dengeyi delta force bence çözmüş ama yeni bf oyunu ne yapabilecek şüpheliyim. Geliştiriciler bu konuda risk alamaz ise çıkacak oyunda hezimet olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BF3 ve BF4 haritaları güzel olduğu kadar, eksi tarafları da olan oyunlardı, örneğin vuruş hissi bu oyunlarda zayıf, en iyi vuruş hissi BF1, BFV ve BF2042'de var. BF2042'ye gelirsek uzmanların görünüşü COD oyunlarındaki karekterlere benzer yapıda, ama temel yapısı yine Battlefield gibi olduğundan, yine takım oyunu şart. Bu arada BF2042'yi övmüyorum yanlış anlaşılmasın, ben eski Battlefield oyun tarzını daha çok seviyorum.

128 Rush, Conquest ve 64 Breakthrough modlarını oynayan bilir. Bunun bilincinde olmayan Battlefield oynamaya kalkarsa, sonuç kendisi için de takım için de hüsran olur, COD gibi oynamaya çalışanların da ne hale düştüğünü görüyoruz çoğu zaman. Sevmediğimiz uzmanlar aslında show amaçlı yapılmamış, hepsi oyunun kaderini değiştirecek özelliklere sahip ve tabi araçlar silahlar da öyle. Oyunu iyi okuyup doğru seçim yapmak takımın kazanması demektir, dış görünüş ve atmosfer ne olursa olsun, bu Battlefield oyunlarının hepsinin stratejik bir yapıda olduğunun göstergesidir.

Aslında her Battlefeld oyunun kendine özgü artıları var, hepsinin iyi taraflarını toparlayıp bir oyun yapabilseler, ortaya şaheser çıkabilir. Örneğin BF4'den silah ve harita çeşitliliği örnek alınır, BF1'den atmosfer örnek alınır, BFV'den yıkım efektleri animasyon ve mekanikler alınır, BF2042'den 128 kişilik server ve değişik modlar alınır gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Eylül 2024; 10:28:32 >

• Bf3 grand bazaar haritasında az zaman geçirmedik, yine bu tarz birşeyler gelse güzel olur, en iyisi de server kiralıyıp istediğimiz ayarı yapıyorduk, ufacık mapte sniper alan gereksizler olmuyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu başlığı değiştirin artık. her yeni çıkacak BF'de köklerine dönüyor diye yalan başlık açıyorsunuz!!Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 30 Eylül 2024; 10:20:53 >
  • Battlefield'ın kökü bu oyundur, kötü veya iyi tarafları olarak 2002 yılından bu yana çok şey değişti. Eski oyunculardan olsam da, Battlefield ile gerçek anlamda tanışmam Bad Company 2 ile oldu. Öncesinde daha çok Call of Duty 2'nin multiplayer'ını oynardım, Black Ops ve sonrasındaki COD oyunlarına çöp olarak baktım hep. Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor Özellikle son oyundaki gameplay'i COD'a benzetmeye çalıştılar, yine de ana yapısı bozulmadı ama BF4 ve BF1 gibi oyunlar bir daha yapılmadı.

Paylaşılan art work ss'lerdeki gibi harita tasarımları olursa, eski sınıf sisteminin geri gelmesiyle birllikte, eski oyunlara yakın seviyede bir oyun çıkarabilirler bence. COD'daki sezon gibi şeyler de olmamalı, haritaları eski sistem DLC olarak satıp, tasarımı güzel çok sayıda harita yapmaları lazım. Ultimate yerine sadece harita odaklı Premium diye bir paket yapıp, ana oyun kadar ücret istesinler düşünmeden alırım.

Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyorPandayoutube
    Here is the trailer of Battlefield 1942... Hope you like it and you will subscribe as soon:D
    https://www.youtube.com/watch?v=q0QeIk6H13g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Eylül 2024; 12:49:13 >

• Kök mök dönmek boş iş. Dönemezsin. Dönsen de eskisi gibi olmaz. Bende bf2 ile kaynaştımseriyle seriyle. Bf3bf4 beni doyurdu. Bf1942 bf5 Bf1 bf2042.

Yepyeni bir hikaye lazım. Yeni taraflar lazım. Yepyeni gelişmiş bir oynanış lazım. Daha fazla gerçeklik lazım. Uçaktan atlayıp uçak vurmayalım mesela. Hele vurduk diyelim tekrar aynı uçağa inmeyelim hadi bunlar oluyor fragmanda gururla yayınlamayalım :)
    Cod4 gibi yepyeni bir oyun lazım seriye. Pek umutlu değilim yeni oyundan.

Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/1fmzw0v/battlefield_2025_gibraltar_map_concept_by_me/

Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor

Ortam olarak güzel de pek özgün değil. Mesela burada kimler savaşacak? Mağripten hiç bir ülke öyle bir şey yapmaz. İspanya ile İngiltere mi savaşacak. Bana hayal satma yani. Atinayı eklese çok daha inandırıcı olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seve seve dönecekler. Steam’de anlık oyuncu sayılarına baktım

Battlefield 1: 16.500 oyuncu

Battlefield V: 20.000 oyuncu

Battlefield 2042: 6.500 oyuncu

10-15 senelik oyun BF4 (favorim) bile 2.000 oyuncu.

BF4’ün grafiklerini günümüze uyarlasalar, teknik geliştirmeler yapıp yeni haritalarla gelseler ve geri kalan hiçbir şeye dokunmasalar yalayıp yutacak büyük bir kitle var, ben de dahilim. EA bu şekilde gitmeye devam etsin, oyuncudan ne kadar para koparırım gözüyle baksın. Finalde oyuncu kalmadığından, oyun içi alım satım da olmuyor. Assasin’s Creed’in en son hangisi çıktı bilmiyorum artık mesela. FarCry vardı ne yapıyorlar belli değil, Need for Speed desen çöp oldu. Hepsi EA’in “servis oyunu” mantığıyla yaptığı oyunlar. Yok tekerlekten yeşil duman çıksın istiyorsan 4 dolar ver, yok silahına anahtarlık takacaksan 3 dolar ver, gamepass al bilmem ne. Bi fifa’da tuttu bu düzen, millet deli gibi paket açıyor ama o kadar, Alternatifi olsa o da gidecek. Ki açılan oyuncu kartları direkt takımın gücünü değiştiriyor vs. Bunu anlıyorum. Neyse EA aynen devam etsin, tüm güzel serilerin içinden geçsin. Batan dükkan gibi 3’e 5’e bakmadan tüm güzel serilerin içine etti.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.