Şimdi Ara

Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
4.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hikaye "yok" gibi bir ifade kullanmamış zaten, "hikaye odaklı bir oyun değildi" demiş.

Battlefield 1942, Battlefield 2, Battlefield 2142 bunların hiç birinde hikaye yoktu.

2008'de Bad Company ile ilk hikayeli oyunu yaptılar. 2010'da Bad Company 2 ile devam oyunu geldi ama sonraki oyunlarda bu hikayenin devamını göremedik.

Battlefield 3'de hikaye modu var ama devamı gelmedi. Battlefield 4'de ki hikayenin de BF3 ile alakası yok. Battlefield Hardline yaptılar zaten onun seriyle alakası yok.

BF1 ve BF5'de zaten kendi içerisinde farklı farklı hikayeleri olan iki ayrı oyun. 2042'de zaten hikaye yok.

Uzun lafın kısası, BF hiç bir zaman hikaye odaklı bir oyun olmadı, belirli bir hikaye üzerinde odaklanıp onun üzerinden devam etmek yerine adamlar her oyunda farklı bir hikaye yazdılar. (Bad Company serisi hariç)

COD serisine bakıyorsun adamlar 2003'de "Price" diye bir karakter çıkarttılar hala daha ekmeğini yiyorlar. 2009'da MW2 ile "Ghost" karakterini çıkarttılar hala ekmeğini yiyorlar. BF serisinde ne böyle internet tarihine kazınan karakterler, ne de öyle adam akıllı bir hikaye var. Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 22 Eylül 2024; 19:34:53 >

• Reanimate kullanıcısına yanıt

Süper oyunlar ikisi de.

• SaxHobbit kullanıcısına yanıt

Vietnam efsane akar bu arada. Ne dersin?

• Boşuna hakaret mesajlarını silme, hepsini şikayet ettim yönetime.

Yeni Battlefield için ilk görsel geldi: Köklere dönülüyor
  • joven kullanıcısına yanıt
    COD bile hikaye modunu iyice çöp etmişken BF’den kaliteli bir hikaye modu asla gelmez artık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Glasscannon G kullanıcısına yanıt

Haklısınız.Benimde umudum yok.

• Ya hikaye olsa ne olur olmasa ne olur önemli olan online iyi olması bf4 bf1 tarzı olsun 120 fps versin yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Break throug modu harici oynanması sıkıcı olmuştu bf2042..yapılacak şey aslında bf3 ile 4 karışımı bir şey.. ayrıca sunucu secmeme sorunu o kadar b.ktan ki surekli sarı çizgi ile oynadığım için oyunu bırakmıştım..

• 2016’dan beri bf1 oynuyorum oyle ozel bir oyun benim icin. Ustune cikabileceklerini sanmiyorum maalesef keske cikabilseler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Abi 1 atmosferinde ve oynanisinda modern oyun yap koy bakalim ne kadar satiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bf4 ve bf1 i belkide 1000 saati aşkın oynadım ama 2042 de 50 saatim bile yoktur. yeni oyunda umarın dedikleri gibi köklerine döner seri.

• Battlefield 2 ve Battlefield 3 gibi bir oyun yapabılabilir mi,Bu saaat'ten sonra zor.Son oyun Cod'a felan benzemişti,bi uçan adam sabri eksikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 17 Eylül 2024; 23:41:0 >
  • Bf tüm serilerini oynadım bf1 hardline ve özellikle bf bad company 2 ve bf3 efsaneydi en iyisi bf3 metro bölümü 350 400 kill yapardık.hey gidi günler hey en iyi oynanış bf3 teydi bf3 oynanışını grafikleri ve silah teçhizatını en üst düzeye getirirlerse işte o zaman başarıya ulaşır artık eski yıllara dönmek istiyorum.yıllardır konsol ve PC kullanıp topladım artık oyunlardan eski hazı almak istiyorum EA yapımcılarına mesaj atmıştım bf3 e geri dönmeleri gerektiği konusunda detaylı yazmıştım uyan artık Ea anlamadığım nokta oyunu neden valorant a benzetirler bf 2042 o kadar saçma bir oyun ki artık eski savaş zamanlarına dön bu arada çoğu kişi bf hardline eleştirmişti şimdiki oyunlar hardline yanına yaklaşamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 18 Eylül 2024; 0:13:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.