Bildirim
Drakedog 7 next
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Drakedog, ne zaman pvp movielerine trinketli adamlar koyarsa, o zaman tadından yenmez,
Ama bu ve türevleri dd videolarını izleyince kişide şöle bi duygu beliriyor, acaba trinketini kullansa karşıdaki adam, drakedog napabilir veya, kestiği adamlar full season 2 veya 3 se acaba nasıl crit vurabilir falan,
Bütün bu düşünceler içerisinde izlerken, videonun güzelliği kadar zevk alamıyorsun,
Ama Drakedog 7 de yeşil-mavi itemli adamları kesiyodu, bunda ise çıkarabildiğim kadarıyla mavi-epic adamları kesiyor,
Şarkılar arası geçişleride beğendim editing olarak,
Değerlendirmek gerekirse:
Drakedog 7'ye göre daha iyi ama hala beklediğimiz dd videosundan eser yok,
Fakenickin koyduğu videoyu izleyen 100 binlerce kişi, daha çok saygı duymaya başladı valeo'ya, en basitinden örnek vermem gerekirse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 3 Nisan 2008; 21:06:09 > -
low geared kesmiş hep.quote:
Orijinalden alıntı: Batu0792
Drakedog, ne zaman pvp movielerine trinketli adamlar koyarsa, o zaman tadından yenmez,
Ama bu ve türevleri dd videolarını izleyince kişide şöle bi duygu beliriyor, acaba trinketini kullansa karşıdaki adam, drakedog napabilir veya, kestiği adamlar full season 2 veya 3 se acaba nasıl crit vurabilir falan,
Bütün bu düşünceler içerisinde izlerken, videonun güzelliği kadar zevk alamıyorsun,
Ama Drakedog 7 de yeşil-mavi itemli adamları kesiyodu, bunda ise çıkarabildiğim kadarıyla mavi-epic adamları kesiyor,
Şarkılar arası geçişleride beğendim editing olarak,
Değerlendirmek gerekirse:
Drakedog 7'ye göre daha iyi ama hala beklediğimiz dd videosundan eser yok,
Fakenickin koyduğu videoyu izleyen 100 binlerce kişi, daha çok saygı duymaya başladı valeo'ya, en basitinden örnek vermem gerekirse.
bi yerde de 4k heal geliyo, yoksa gg :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo2 -- 3 Nisan 2008; 21:23:39 >
-
Drakedog 7'deki gibi 3 vuruşta ölen low-gearlılar yerine, daha iyi itemlileri var bu videoda,quote:
Orijinalden alıntı: diablo2
low geared kesmiş hep.
bi yerde de 4k heal geliyo, yoksa gg :)
Alıntıları Göster
Ama dediğin gibi gene low-gearlı adam kesmiş, trinketleri olmamalarından belli. -
trinketi geçtim, dd un da gear ı imba bişey değil yani hemen hemen eşit gearlı dahi olsa o kadar crit çıkmaz, shaman biraz dengi gibiydi o da eh işte..quote:
Orijinalden alıntı: Batu0792
Drakedog 7'deki gibi 3 vuruşta ölen low-gearlılar yerine, daha iyi itemlileri var bu videoda,
Ama dediğin gibi gene low-gearlı adam kesmiş, trinketleri olmamalarından belli.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo2 -- 3 Nisan 2008; 21:33:21 > -
Vurtne > Drakedog ...quote:
Orijinalden alıntı: diablo2
trinketi geçtim, dd un da gear ı imba bişey değil yani hemen hemen eşit gearlı dahi olsa o kadar crit çıkmaz, shaman biraz dengi gibiydi o da eh işte..
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Tirion Fordring
Vurtne > Drakedog ...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: injection
Vurtne > Drakedog ...
Ne tespit ama... -
Ya bişey söylicem. Ben demin ki yorumu videonun sadece birazını izleyerek yapmıştım. Ama bu adama harbi imbadır şöyledir böyledir diyen bir herif otursun düşünsün derim. Magele kapışıyor Mage'in üstünde curse var ve adam buna aldırış etmeden (noobluğundan) fireball cast ediyor - yaklaşık 4 saniye filan belki de daha fazla ve bir ton instan skill var üstüne üstlük curse silebilir - anca vuruyor ve canının 10 da 1 i filan gidiyor. Bu tarz adamları dağıtıpda video yapıcağına bence hiç yapmasın...quote:
Orijinalden alıntı: Glorianquote:
Orjinalden alıntı: injection
Vurtne > Drakedog ...
Ne tespit ama...
Alıntıları Göster
-
Oldum olası sevmem adamı, yaptığı iş iş değil çünkü yani ilk videolarında öyleydi öyle meşhur olmuştu kiss+sf başka birşey bildiğinden şüpheliydim, hala da sevmiyorum kendisini..quote:
Ya bişey söylicem. Ben demin ki yorumu videonun sadece birazını izleyerek yapmıştım. Ama bu adama harbi imbadır şöyledir böyledir diyen bir herif otursun düşünsün derim. Magele kapışıyor Mage'in üstünde curse var ve adam buna aldırış etmeden (noobluğundan) fireball cast ediyor - yaklaşık 4 saniye filan belki de daha fazla ve bir ton instan skill var üstüne üstlük curse silebilir - anca vuruyor ve canının 10 da 1 i filan gidiyor. Bu tarz adamları dağıtıpda video yapıcağına bence hiç yapmasın...
Alıntıları Göster
-
bu adam bunu hangi progmla kaydetmiş yaw cam gibi görüntüquote:
Ya bişey söylicem. Ben demin ki yorumu videonun sadece birazını izleyerek yapmıştım. Ama bu adama harbi imbadır şöyledir böyledir diyen bir herif otursun düşünsün derim. Magele kapışıyor Mage'in üstünde curse var ve adam buna aldırış etmeden (noobluğundan) fireball cast ediyor - yaklaşık 4 saniye filan belki de daha fazla ve bir ton instan skill var üstüne üstlük curse silebilir - anca vuruyor ve canının 10 da 1 i filan gidiyor. Bu tarz adamları dağıtıpda video yapıcağına bence hiç yapmasın...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Leingrad
bu adam bunu hangi progmla kaydetmiş yaw cam gibi görüntü
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: .:BBR:.
Görüntü kalitesi, gerçekten süper, gerçekten. -
DD'nin skilled olduğu tartı$masız fakat sadece DD'nin video'ları değil benim izlediğim tüm PvP video'larında genelde kesilen taraf ezik oluyor.Bu konuda adam gibi tek ki$i Zalgradis'ti halen Zal'ın yaptıklarından daha kaliteli videolar çıkmadı.quote:
Orijinalden alıntı: Batu0792quote:
Orjinalden alıntı: .:BBR:.
Görüntü kalitesi, gerçekten süper, gerçekten.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 3 Nisan 2008; 23:56:05 >
-
bu adam kendini bi b.k sanıyo başka bişey değil....
low gearlı adamları babamıda getirsem 1-2-3-4 tuşlarına bassa yine keser...
daha videonun başında gördüğümüz vs shaman bölümüde tam bi rezalet...
insan iki saat kesemediği bi adamın kesitini getiripte buraya koyarmı...
kısacası beğenmedim..
edit: görüntü kalitesi gerçekten çok güzeL acaba hangi programla almış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolvérine -- 4 Nisan 2008; 0:05:06 > -
30/08/07quote:
Orijinalden alıntı: Wolvérine
kısacası beğenmedim..
Biraz geç değil mi
Eski tadı alamıyorum DD'nin video'larından o yüzden sonuna kadar izlemedim sadece yorumlardaki tarih dikkatimi çekti
-
Warlock'ların efsanesi diye bilinen bir adam başka dest locklar da çıtkı diye ezik ilan edilmiş resmenquote:
Orijinalden alıntı: Wolvérine
kısacası beğenmedim..
Adam öyle ya da böyle 2-3 kişiyi birden alıyor mu? alıyor. Bunu yaparken de göze hitap edip izleyeni talent değiştirmeye teşfik ediyor mu? ediyor.
Adamın armory'sine de bakardım arada, 2.2k+ ratingli oldu hep, emin olun o sizin "trinketli" diye istediğiniz adamlardan çok daha fazlası çıkıyor karşısına. Hatta bir önceki videosunda arena görüntüleri falan da vardı "trinketli" adam arayanlar için...
Vale de ii dest locktur videosunu indirdim baştan sona izledim kaç kere zaten ama Drakedog'un yanında pek de ahım şahım kalmaz. Orly vardı bir de güzel locklardan, videosu da vardı bu forumda baya süre önce. Kendisi migrate etmeden önce benle aynı battlegroup'daydı ve bir ab maçında karşı takımdaydı. Ben de o sıralar dest lock olmuştum biraz pvp yapıyım diye (glad1ler ve 2-3 mavi itemim vardı) adamı sayısız kere öldürdüm, biraz da adil olsun diye bir yerde teke tek yakaladım (s2 yeni gelmişti 1-2 parçası vardı) 2 dest lock kapışması oldu ve hatırladığım en zevkli kapışmamdı :) Tam öldürmek üzereydim ki (ikimizin de canı %5 falan olmuştu) adama attığım son darbe shadowfury 1 yard gerisine düştükten sonra geldi dibime girdi, hele bir de gnome adam fare gidip dolanıp duruyordu yerinde durmuyordu geldi bana melee soktu swordunu ve öldüm... Videosunu da çktim hala duruyo Bunu anlatmaktaki amacım, bu bizim videolarda gördüğümüz kişilerin aslında o kadar da ilah falan gibi birşey olmadığı. Belki de benim için öyle bilemem... Başkasını bilmem Drakedog tartışılmaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuGhAn -- 4 Nisan 2008; 0:56:15 >
-
Warcraftmovies'de drakedog'a özel bir bölüm koymuşlardı en son...Drakedog arena livestream diye :) Güzel birşey gibi,quote:
Orijinalden alıntı: TuGhAn
Warlock'ların efsanesi diye bilinen bir adam başka dest locklar da çıtkı diye ezik ilan edilmiş resmen
Adam öyle ya da böyle 2-3 kişiyi birden alıyor mu? alıyor. Bunu yaparken de göze hitap edip izleyeni talent değiştirmeye teşfik ediyor mu? ediyor.
Adamın armory'sine de bakardım arada, 2.2k+ ratingli oldu hep, emin olun o sizin "trinketli" diye istediğiniz adamlardan çok daha fazlası çıkıyor karşısına. Hatta bir önceki videosunda arena görüntüleri falan da vardı "trinketli" adam arayanlar için...
Vale de ii dest locktur videosunu indirdim baştan sona izledim kaç kere zaten ama Drakedog'un yanında pek de ahım şahım kalmaz. Orly vardı bir de güzel locklardan, videosu da vardı bu forumda baya süre önce. Kendisi migrate etmeden önce benle aynı battlegroup'daydı ve bir ab maçında karşı takımdaydı. Ben de o sıralar dest lock olmuştum biraz pvp yapıyım diye (glad1ler ve 2-3 mavi itemim vardı) adamı sayısız kere öldürdüm, biraz da adil olsun diye bir yerde teke tek yakaladım (s2 yeni gelmişti 1-2 parçası vardı) 2 dest lock kapışması oldu ve hatırladığım en zevkli kapışmamdı :) Tam öldürmek üzereydim ki (ikimizin de canı %5 falan olmuştu) adama attığım son darbe shadowfury 1 yard gerisine düştükten sonra geldi dibime girdi, hele bir de gnome adam fare gidip dolanıp duruyordu yerinde durmuyordu geldi bana melee soktu swordunu ve öldüm... Videosunu da çktim hala duruyo Bunu anlatmaktaki amacım, bu bizim videolarda gördüğümüz kişilerin aslında o kadar da ilah falan gibi birşey olmadığı. Belki de benim için öyle bilemem... Başkasını bilmem Drakedog tartışılmaz...
Alıntıları Göster
izlemek isterdim ama paralı üyeler için ve sayılı kişi izleyebiliyor...
Ama ilerde bunu daha çok kişiye yayacak teknoloji sunulursa çok iyi olur...Merak ettiğiniz birini açıp livestream izlemek...
-
pvp trinketi takmamış, resilience olmayan max 9k hpli adamları kesip kesip video yapıyor. drakedog bir balondur :o WCM de bakarsanız daha yetenekli warlocklar varquote:
Orijinalden alıntı: imdrunkisuppose
Warcraftmovies'de drakedog'a özel bir bölüm koymuşlardı en son...Drakedog arena livestream diye :) Güzel birşey gibi,
izlemek isterdim ama paralı üyeler için ve sayılı kişi izleyebiliyor...
Ama ilerde bunu daha çok kişiye yayacak teknoloji sunulursa çok iyi olur...Merak ettiğiniz birini açıp livestream izlemek...
Alıntıları Göster
-
ilk videolarını izleyen bir insanın drakedoga balon, fıs, numara yok, çakmıyor gibi laflar atmasına imkan vermiyorum, ve yorum yapanlar arasında ilk 4 drakedog videolarını izlemeden sallayanlar olduguna da eminim, ayrıca istedigi kadar undergeared olsun, 3 kişi birden alıyosa bildigi bişeyler vardırquote:
Orijinalden alıntı: Esasiyun
pvp trinketi takmamış, resilience olmayan max 9k hpli adamları kesip kesip video yapıyor. drakedog bir balondur :o WCM de bakarsanız daha yetenekli warlocklar var
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: RFyo
ilk videolarını izleyen bir insanın drakedoga balon, fıs, numara yok, çakmıyor gibi laflar atmasına imkan vermiyorum, ve yorum yapanlar arasında ilk 4 drakedog videolarını izlemeden sallayanlar olduguna da eminim, ayrıca istedigi kadar undergeared olsun, 3 kişi birden alıyosa bildigi bişeyler vardır
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Enqq
ilk videolarını izleyen bir insanın drakedoga balon, fıs, numara yok, çakmıyor gibi laflar atmasına imkan vermiyorum, ve yorum yapanlar arasında ilk 4 drakedog videolarını izlemeden sallayanlar olduguna da eminim, ayrıca istedigi kadar undergeared olsun, 3 kişi birden alıyosa bildigi bişeyler vardır
+1
-
quote:
Orijinalden alıntı: RFyo
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Enqq
emin değilsin çünkü izledim. ortalama 300 resil ve 10k hp pool ile 3 kişi undergeared almak çok kolay almasında bişey yok warlock ve bulunduğu spec in cc si çok. zor mu yani? scubbus + fear + shadowfurry. ha yine eli çabuk vs tamam ama niye video yapıyor ki, zevk vermiyor. Onun yerine 1vs1 adam gibi bi pvp sini izleyelim daha iyi değil mi? o zaman ben de nagrandda görev yapan 3 kişi yeşil grup buliyim, 1 ini sapliyim, diğerini blind tek tek keseyim sonra. ben bunu yapmasında zevk almam kaldı ki video ya koyup rezil olayım. egosunu tatmin eder o ayrı. ama videoya koyması komik olmuş.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X