Şimdi Ara

Drakensang Online İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternet bağlantısının ulaşılması güç bir hizmet olmaktan çıkarak gerek sabit gerekse mobil cihazlardan kolaylıkla elde edilen bir imkân haline gelmesi ile birlikte, bilgisayar oyunu alanında da geliştiriciler online yapımlar üzerine gerçekleştirdikleri çalışmalarına hız kazandırmış durumdadırlar. Kişilerin tarayıcılar üzerinden herhangi bir indirme gerektirmeden kullanabildiği yapımlar ilk yıllarında yalnızca metin tabanlı olarak hazırlanan ve herhangi bir görsel öğeyi barındırmayan çalışmalar olarak göze çarpmaktaydı. Zaman içerisinde geliştirilen oyun motorları ve artan internet hızları sayesinde, günümüzde çok sayıda başarılı yapım herhangi bir indirme sürecine gerek duymadan saniyeler içerisinde tarayıcıdan oynanabilir hale gelebiliyor.

Bu durum hem kullanıcıların istedikleri bilgisayar üzerinden hesaplarına erişim sağlayarak eğlenceye ulaşmak için vakit kaybetmemelerini sağlarken, aynı zamanda oyunun bilgisayar içerisindeki dosyalarında oluşabilecek herhangi bir bozukluğu ortadan kaldırarak her zaman sınırsız ve hızlı bir oyun keyfi yaşanmasını mümkün kılıyor. Drakensang Online, efsanevi dünyanın ilk online oyunu olarak takipçileri ile buluşuyor. Klasik MMORPG’lere nazaran gerek içerik gerekse görünüş açısı ile farklılıklara sahip olan Drakensang Online, sahip olduğu avantajlar sayesinde yayınlandığı günden bu yana yüz binlerce kişilik takipçi kitlesi ile büyüme ve gelişmesini sürdürüyor.

Herhangi bir ücret ödemeye gerek duyulmadan direkt oynanmaya başlanabilen Drakensang Online, bu sayede kişinin yalnızca dilediği süre zarfında eğlenceyi yaşayarak gereksiz yere aylık ücret ve benzer ödemeler gerçekleştirmemesini sağlıyor. Buna ek olarak dileyen kişiler ise oyun içerisindeki detay özellikler, karakter geliştirici eşyalar ve benzer işlemleri hız biçimde elde etmek için Durmaplay’den Bigpoint E Pin satın alabiliyorlar. Oldukça düşük ücretler karşılığında sahip olunanDrakensang Online Andermant çeşitleri sayesinde oyun severler, yapımdan aldıkları eğlence miktarını tavan noktasına çıkarabiliyorlar. Sizler de bu efsanevi dünyanın kapılarını sınırsızca açmak ve rakiplerinizin korkulu rüyası olmak için Andermantlarınızı satın alarak maceraya hemen başlayın. Drakensang Onlinee cesur savaşçılarının kendisini tecrübe etmesi için hazır beklemekte.

Drakensang Online bünyesinde hayatına başlayan kullanıcıların tercih edebileceği dört ayrı karakter sınıfı bulunuyor. Çember Büyücü, Ejderha Savaşçısı, Korucu ve Buhar Mekanikus karakterlerinden dilediğini seçen kişi, her birinin sahip olduğu farklı özellikler sayesinde savaşlarda üstünlük sağlamaya çalışırken aynı zamanda farklı silah ve zırh seçeneklerine özel yeteneklerini geliştirmeye gayret ediyor. Basit bir fantastik dünya temalı hikâye gibi başlayan yolculuk, zaman içerisinde ne denli enteresan atmosferlerde geçeceğini ve hepsi birbirinden yetenekli ve ölümcül düşmanlar ile karşı karşıya getireceğini direkt gösteriyor. Şu anda mevcut olan on iki ayrı bölge ve içerisinde bulunan yüzlerce farklı düşman ile karşılaşacak olan oyuncuların daima güncel bir savaş heyecanı yaşaması için sürekli olarak yeni bölgelerin de eklendiği Drakensang Online, sahip olduğu geniş kitleyi elinde tutabilmek için büyük bir çaba sarf ediyor ve sonucunu da alıyor..

• biraz oynadım eğlenceli oyun
  • hocam 36 lewel savaşçı idim.en fazla 40 lewel vardı ben oynadığımda şimdi 45 olmuş her neyse oyunun pvp anlayışı berbat !!yapay zekası ve grafikleri knight onlineyi aratmaz.dediğim gibi pvp yüzünden bıraktım oyunu.hem savaşçıyı batırmışlardı hemde okçular,mageler hep kaçıyordu.oyuna kaç kere sövdüğümü hatırlamıyorum sakin de olmak çok zor size bir tavsiye sakın başlamayın

• Oyunun Werian siralasinda ilk 10 dayim.betadan bu yana oynuyorum ve oyunculardan kimse iyi anlatamaz,
    ortalama pvp yapacak bir karekter icin en az 3 bin tl harcama yapmak gerekir,oyun icerisinde ucretsiz olarak sadece etrafina baka bilirsin,Dunyadaki en pahali browser oyunlarinda ilk 5 de ,oyun icerisndeki karekter arasinda ucurum gibi fark var ,Diger online oyunlardan farki herseye para yatirman gerekmesi ,boss kesmek ,item kullanmak oyun tamamen para yatirma uzerine odaklanmis ,Bu kadar para harcarsin ama suport hizmeti tamamen 0 insan yerine bile konmazsin ,elinde 6 bin tl lik decont olur ama oyuna baslarken parani hizmet satin almak icin degil hizmet kiralamak icin yatirdigina dair belgeyi imzaligin icin hukuki hak idda edemezsin.Kredi karti bilgilerin askida kalir ,hic haberin yokken borcun cikar oyuna ,44 tl borcun var derler ama sana nasil odiyecegini soylemezler 3 ayda 200 tl olarak geri odersin ,1.dereceden dolandiricik uzerine kurulmus bir oyun .ilk baslayinca guzeldir seversin ama sonu gelmez.Aciklamada andermant fiyati ucuz denmis , dunyadaki en pahali oyun icerisi gelistirme bence ,Her ay 20 tl premiyum parasi ve 180 tl ye 110 k anderment bumu ucuzluk. Oyunu tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar böyle oyun oynanır mı ya, zamanınıza yazık, Bigpoint, JoyGame, AeriaGames bu üçünü gördüğünüz an o oyunu bırakın bütün oyunları p2w

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlıktada yazdığı gibi inceleme bence çünkü incelenecek bi yanı yok leş
  • Belki hort olalabilr fakat bu oyuna başlayacak arkadaşlar sakın bulaşmayın derim. Oyun da herşey para üzerine kurulu, şimdi biraz daha iyileştirilmiş fakat para vermeden adım bile atamıyorsunuz malesef.
    Özellikle item düşürme dropları aman aman 2 yıl bir şey peşinden koşup alamayanlar oyunu bıraktı. Pvp den zevk almak istiyorsanız oyuna en az 3000 lira oda sadecetaşlar için para vermeniz gerekir.
    Ben bi hata yaptım büyüsüne kapıldık. Siz siz olun merak için bile girmeyin. Bunları söylüyorum çünkü hem zamanı hem parayı seven böyle bir oyun yok. Yaklaşık 4 yıllık bir tecrübem var.
    Ve oyun da karakter satın almak çok ucuz. Yani siz karakter yaptınız herşeyi tamam level full taşları sağlam. Verdiğiniz para 5000 lira ama satmaya kalktığınız zaman efn fazla ederi 700 liradır.
    Ve bir görev için 2 yıl uğraşanlar var. Uzak durunuz efendim ocak yakan dul bırakan bir oyundur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.