naptın strenç yavvv çocuklar kısa metraj film çekmicekler bu söylediklerinden aklıma gelenlerden şunları not alabilirim bak: üniversiteye hazırlanmak, işkolik olmak, nikaha geç kalmak net ve kısa olaylar sibupleee
hiçbişi anlamadım ondan
quote:
Orjinalden alıntı: kedicik
niye ağlıyon sonix...noldu?
"Sıçma pozisyonunda bağırsakta oluşturulan dışkının dışarı çıkmama direncine karşılık vücudu ıkınma hareketleriyle dramatikleştirme pozisyonu" her türlü dramatizmi akıllara getirebilmektedir.Tüm amaç rahatlamak...
meksika sınırından abdye geçmeye çalışan birini canlandırabilirler mesela, dikenli tellerinden arasından geçerken yaptıkları çok komik oluyo
edebi metinler dersi için oyun vercem ben bu gruplara onu oynamadan önce bi nevi altyapı çalışması...jest ve mimiklerini geliştirmelerini sağlamaya çalışıyom...sınıf içi çalışma yani...
prison break hastalığım sebebiyle hapisten kaçış olayını daha önce not almıştım meksika sınırı kasar hehe
quote:
naptın strenç yavvv çocuklar kısa metraj film çekmicekler bu söylediklerinden aklıma gelenlerden şunları not alabilirim bak: üniversiteye hazırlanmak, işkolik olmak, nikaha geç kalmak net ve kısa olaylar sibupleee
VAlla ben tek bir mimiğimle tüm bunları bir anda yansıtabilirm.
1.grup Annesinin ölüm haberini yeni almış birini 2.grup Üni sınavında istediği yeri kazanmış birini 3.grup Sevdiği kıza açılmak üzere kızın gelmesini heyecanla bekleyen birini oynasın.
Bunlar da çok kısa dersen bozuşuruz valla.
eferim işi kapmaya başladın strenç saolasın
quote:
eferim işi kapmaya başladın strenç saolasın
Bu ayki maaşının yarısı benim.
hesap numaranı yolla
quote:
Orjinalden alıntı: kedicik hesap numaranı yolla
Yollarım valla.
Dramanın birini de şöyle yapabiliriz bak.("Biz"!)
Eve yeni bir plazma alınmıştır ve plazmayı evin genci duvardan düşürüp kırmıştır.Hem babasının gelişini beklerkenki halleri hem de geldikten sonraki sinir harbi yansıtılabilir.
hımm evet bu konuyu şöyle toparlayabiliriz: evdekilere güç gösterisi yaparak caka satmaya çalışan gencin plazmayı kırmasıyla hazin akıbeti , plazma senden önemlimi diye düşünen baba portresi, ütopik hayallere dalan zavallı genç falan filan
quote:
hımm evet bu konuyu şöyle toparlayabiliriz: evdekilere güç gösterisi yaparak caka satmaya çalışan gencin plazmayı kırmasıyla hazin akıbeti , plazma senden önemlimi diye düşünen baba portresi, ütopik hayallere dalan zavallı genç falan filan
Niye "Anne" yok?Hani kadın-erkek eşitti.
Yoksa bu hayatta kayda dair şeyler hep erkeklerle mi ilgili?
ben kadın erkek eşitliğine inanmamki ben zeki olanın üstünlüğüne inanırım mesela benim kocam benden zekidir(ben çok zeki o çok çok zeki ) ve benim bununla bi sorunum yoktur o benden üstündür...gerçekçi olursan çok üzülmezsin
quote:
ben kadın erkek eşitliğine inanmamki ben zeki olanın üstünlüğüne inanırım mesela benim kocam benden zekidir(ben çok zeki o çok çok zeki ) ve benim bununla bi sorunum yoktur o benden üstündür...gerçekçi olursan çok üzülmezsin
Sen hayatı böyle teraziye koyarak yaşıyorsan işin var valla.Maaşının yarısını almaktan vazgeçtim.Öğrencilerine bu kıstaslarla bir şeyler öğreten bir kişinin kazandığı parayı istemem.
"Daha", "en" kavramları olmayacak.Karşılaştırmalar olmayacak.Her insanın özel ve kendine has olduğu kabul edilecek.A'nın B'den zeki, zengin, başarılı olması A'nın B'den "daha" kayda değer bir hayat yaşadığını göstermez.
Kadın-erkek mevzusuna gelince bence de kadınla erkek eşit değil.Kadınla erkek farklı...
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Niye "Anne" yok?Hani kadın-erkek eşitti.
Yoksa bu hayatta kayda dair şeyler hep erkeklerle mi ilgili?
dünyayı erkekler şekillendirmiş,güç bizde tabiki erkeklerle ilgili olacak
kavramlara çok takılıyosun strenç sözlerimin arkasında yatanları anlamaya ve kendince tahlil etmeye çalışıyosun ama yanlış yapıyosun çnkü beni tanımıyorsun "kendince" yaptığın çıkarımlarda gerçeğe çok yakın olmuyor çnkü ipi yanlış tarafından tutuyorsun... senin zannettiğin gibi kıstaslarım yok öyle olsaydı eşime hala aşık olmazdım ben dahil kimsenin mükemmel olmadığını düşünürsek yani uzun lafın kısası kafanı benim söylediklerime fazla yorma hehe
quote:
kavramlara çok takılıyosun strenç sözlerimin arkasında yatanları anlamaya ve kendince tahlil etmeye çalışıyosun ama yanlış yapıyosun çnkü beni tanımıyorsun "kendince" yaptığın çıkarımlarda gerçeğe çok yakın olmuyor çnkü ipi yanlış tarafından tutuyorsun... senin zannettiğin gibi kıstaslarım yok öyle olsaydı eşime hala aşık olmazdım ben dahil kimsenin mükemmel olmadığını düşünürsek yani uzun lafın kısası kafanı benim söylediklerime fazla yorma hehe
Yapmayın etmeyin.Benim nickimin üstüne tıkla ve soldaki "demek istediğim bölümü"ndeki ilk cümleyi oku.Kişileri önemsemem ben.Senin kim olduğun ne olduğun ne düşündüğün beni ilgilendirmiyor...Banane...Ben bir cümle okuyorum ve o cümledeki fikri ele arıyorum.Ha "ben öyle demek istemedim, şunu demek istedim" diyebilirsin.Ya da hiç bir şey demezsin bırakırsın beni kendi halimde oyalanırım.
TAhlil etme mevzusuna gelince Elbette tahlil edeceğim.Ama düşündüğün gibi "kişiyi" değil...Kedicik şöyle-böyle vs bir insan diye kafamda bir şey canlandırmıyorum.Neyim ben Paparazi mi?Karşımda bir insan var ve bu insanın bir fikri var.Fikirlerle işim...
Yaptığım tanımlamlarla seni tanımlamıyorum.Bir fikri tanımlıyorum.
Ha "Maaşının yarısını istemem artık" vs kısmı sadece takılmaktan ibaretti.