beni yoruyon strenç yavv (hala dil çıkaran smiley bulamadım) zaten vermicektim
topikte açarmış benim ablam
kadın=tehlikeli eğitimli kadın=daha da tehlikeli eğitimli+ne istediğini bilen kadın=çok tehlikeli=strange_passenger
quote:
Orjinalden alıntı: kedicik
beni yoruyon strenç yavv (hala dil çıkaran smiley bulamadım) zaten vermicektim
Al sana dil çıkaran smile
/>
------
Seç beğen al.
Ayrıca yorulma bence.Bana cevap vermen beni şarz eder sadece.ZAten aranıyorum bu tür konularda konuşmak için.
quote:
Orjinalden alıntı: Arheneus
kadın=tehlikeli eğitimli kadın=daha da tehlikeli eğitimli+ne istediğini bilen kadın=çok tehlikeli=strange_passenger
Ben kadın mı oldum şimdi?
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
iyi tarafından bak ne istediğini bilen eğitimlisin
yok yav bunda dil mil görünmüyo sadece kırmızı bi surat görünüyo beğenmedim yav niye ben yaaa niye beeeen niye kobay olarak kullanılıyom yaaaa :P (klasik dil çıkarma eylemini kullandım)
quote:
Orjinalden alıntı: biruzéc
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
iyi tarafından bak ne istediğini bilen eğitimlisin
Kadın diyor bana.Bunun iyi tarafı mı olur ya?
Ne kobayı?Ailevi bir mesele mi?
bir parmak sürçmesi olmuş pardon stranger
ne ailevi meselesi yaa neyse sana bişi demicem..sana vuran vurmuş zati kadın=strenç
quote:
bir parmak sürçmesi olmuş pardon stranger
Estağfurullah.Takılıyoruz işte.Alıngan olursak kedicik ve kardeşi biruzec gibi işimiz var.
/>
bu gereksiz mesajlar kısmına giriyorum iki gündür, çizdim kafayıharbiden gereksizmiş
quote:
Orjinalden alıntı: kedicik
ne ailevi meselesi yaa neyse sana bişi demicem..sana vuran vurmuş zati kadın=strenç
vurmadık kedi,sıyırdı sadece. ben ayrıca hala tecavüzcü coşkun sahnelerini öneriyorum