Küçük Emrah filmlerini oynayın. O kaşlar bakışlar yeter..
quote:
Orijinalden alıntı: kedicik
üret bakim sonix boş durma düşün düşün.......
Alıntıları Göster
lise son sınıf 17-18
quote:
eee ne anlatacaklar bale yaparak fındıkkıran mı:P
Alıntıları Göster
Kadermi yazmış silinsin tüm günahlarım Drama yollarında köprü istikametindeyim
quote:
lise son sınıf 17-18
Alıntıları Göster
Bende ilk okul felan sanmıştım
quote:
lise son sınıf 17-18
Alıntıları Göster
buldum
kavga etsinler
söz yok.sadece hareket
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyü
Kadermi yazmış silinsin tüm günahlarım Drama yollarında köprü istikametindeyim
Alıntıları Göster
isterseniz şöyle olayı anlatiim belki daha çok yardımcı olabilirsiniz: sınıfı üç gruba ayırıyorum her grup içinden bi oyuncu seçiyor.oyuncu kendi grubuna benim hazırladığım kağıtlara yazılıp katlanmış drama örneklerinden rastgele birini seçiyor ve kendi grubuna anlatmaya çalışıyor. ancak anlatırken sessiz sinema gibi değil kafasından bi olay örgüsü kurgulayıp onu dramatize ediyor...şimdi bana olay bulun
quote:
isterseniz şöyle olayı anlatiim belki daha çok yardımcı olabilirsiniz: sınıfı üç gruba ayırıyorum her grup içinden bi oyuncu seçiyor.oyuncu kendi grubuna benim hazırladığım kağıtlara yazılıp katlanmış drama örneklerinden rastgele birini seçiyor ve kendi grubuna anlatmaya çalışıyor. ancak anlatırken sessiz sinema gibi değil kafasından bi olay örgüsü kurgulayıp onu dramatize ediyor...şimdi bana olay bulun
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
Üniversite sınavlarına hazırlanan bir gençle başlayabilirsin.Bu genç bir taraftan ders çalışırken bir taraftan pencereden bakar ve çimlerde oturmuş muhabbet eden eğlenen arkadaşlarını görür.Onlara imrenir.Diğer tarafta geleceğini hayal eder.2 yıl sonra üniversitede okuyacağı zamanları hayal eder.Üniversite dönemlerinideki hayali oynayan kişi de ileride bulacağı iş konusunda endişelenmektedir.Son grupta ise işini ve hayatını kurmuş kişi lise ve üniversite dönemlerini özelemektedir.
1.Grup-Liseli genç 2.Grup-Ünideki genç 3.Grup-İş güç sahibi evli genç...