Şimdi Ara

Draven hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 haftadır draven oynuyorum 20 dakikada 150 170 arası farm yapıyorum kendi koridor'um dan çok rahat çıkıyorum ama takım savaşında hiçbir şey yapamıyorum.baltaları tutucağım diye ölüyorum hep.bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek var mı.birde çoğu zaman takım zavaşın da arkada durduğum için karşı takımın ap ve adc oynayan oyuncularına yetişemiyorum ne zaman onlara hasar vermeye çalışsam arada yok oluyorum. bende karşı takımda savaşı başlatan tank karakterlere vuruyorum en önde o duruyor çünkü bu seferde bizim takımdakiler neden tanka dalıyorsun diyor ona vurmasam bu sefer o beni rahatsız ediyor.bunun orta yolu nedir takım savaşında nasıl bir pozisyon almalıyım

• Bronzdasın. Birde tr serveri. Allah sabır versin.
    İlk üstüne atlayanı keseceksin kardeş. Adc apc focuslarsan tabi ölürsün. 2 balta çıkartacak dondureceksin. İlk gelene bosalt 2 baltayı. Kite yaparak kacmaya calıs. Q acıksa bi tane daha cıkarırsın. Bole bol kacarak oldurecen adamı. Red buff almanı tavsiye ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q yu yakalamayi ogrendigin an gege

• baltaları tutmayı biliyorum ama tf lerde biraz panikliyorum galiba.cevaplar için teşekkürler
  • Mesafeni koru zed-talon-kha tarzı direk üstüne atlayacak şampiyonlar varsa biraz daha geri çekil yani adam sana atladığında takımının ortasına düşsün.Zaten o tip bi dravenla eskitirsin onu.Onun dışında yine mesafeni koruyup vur kaç yap mesafeyi korumayı öğrendikçe dravenla o balta için tfde ölme sorunu kalkıyor.
  • Çok fazla pratik yap.Dravenin baltalarının gidiceği yönü zamanla tahmin ediyorsun zaten.Karşı adcyi sildikten sonra dikkat etmesende olur baltalara sen pozisyon almana bak bırak baltayı.
  • Teamfight'ta adc focus yapar mı ki? Daha önce burda okuduğum bi konuda herkes adc focus yapmaz kendisini kim rahatsız ediyorsa (gerekirse tank olsun) eritmeye çalışır denmişti. Draven konusunda ise nerdeyse hiç bilgim yok hiç oynamadım çünkü ama çok oynayan bi arkadaş mouse neredeyse baltalar oraya düşüyor gibi bişey diyordu ben bilmiyorum yanlış da olabilir yani baltaların nereye düşeceğini ayarlayabiliyosun sanırım tamamen rastgele bi yere düşmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Draven Tf 'lerin en zor herolarındandır Ama oynamayı öğrenip alışınca GG
  • evet mausu tıkladığın yere düşüyor baltalar.oyunda küfür olmasa takımla anlaşabilesem belki daha iyi oynayabilirim.sadece takıma suç bulmuyorum tabiki ama tf yi kaybedince bütün suçu adc ye atmakda saçma
  • Cait al öğren TFlerde uzaktan vurursun.

• tfye sonradan gir millet birbirine girişsin süprayz yap

• quote:

Orijinalden alıntı: hakman349

tfye sonradan gir millet birbirine girişsin süprayz yap

Karşıda Kha ve LB yoksa bu şekilde bi 3-4 saniye geç girerek tf ı rahatça alabiliyorsun gerçekten.Tank falan ne varsa eriyor bildiğin.İnanılmaz hasarı var Draven'in.
  • draven değil dıreyyyyyvınn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.