Şimdi Ara

Draven,varus,ashe,mf,jinx..>vayne TOPLANIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Not2: Şuana kadar gördüğüm vayneler için konuşacağım
    Not3: Tr'deyim

Öncelikle mainim adc ve vayne aşırı çok seven bir kişiyim. Son 1 aydır tr de vayne çok kitleniyor. Adc'diyince Tr'de hemen vayne al, vayne oyun taşıyor, vayne hyper carry konuşma bölümünde geçiyor.
    "Öhüm.. Ne de olsa hyper carry"
    Arkadaslar öğrenin artık bir hero ne olursa olsun her şey oyuncuya bağlıdır.
    Baslıkta verdigim vayneden iyi olan herolar demiyorum. Sadece bronz ve silver da bu heroların kitlenmesini istiyorum çünkü çoğu kişi farm yapmayı, tf de pozisyonunu bilmiyor. Fakat draven varus ashe gibi herolar 1-2 kill alsada takım yararına bir şeyler yapabilir.

OKUYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM TABİKİ HATAM VARSA DÜZELTİN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizi bronze elo bilgilerinle aydınlattığın için teşekkür ederim.
  • Allah aşkına tfde pozisyon almayı bilmeyen adam ashele varusla napacak daha kotu bir yerden sonra şampiyon kendi oynuyor zaten senin birşey yapmana gerek kalmıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 7 Kasım 2013; 20:25:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Allah aşkına tfde pozisyon almayı bilmeyen adam ashele varusla napacak daha kotu bir yerden sonra şampiyon kendi oynuyor zaten senin birşey yapmana gerek kalmıyor .

kardesim sana bronz 5 demek istiyorum. Skill ve combolarını düşünürmüsün ? Biraz aklınızı çalıştırın hiç yoktan takıma vayneden daha yarar sağlar

Bu arada Gold 1 EUW

• Vayne, Jinx'i çok fena eziyor
  • Vayne iyi ama duruma göre diğer adc ler daha iyi iş cıkarabiliyo. Varus,Tristana,Corki vs bunları anca main ADC olanlar oynayabilir. Vayne kime versen oynar bu yüzden ADC kaldıysa birine ve maini değilse hyper carry alıyor ki işi kolaylaşsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeaseG.aa

Vayne, Jinx'i çok fena eziyor

hocam ben skillerini düşünerek açtım bu konuyu zaten. Ezip ezmemesi önemli değil önemli olan oyunculu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riostatik

quote:

Allah aşkına tfde pozisyon almayı bilmeyen adam ashele varusla napacak daha kotu bir yerden sonra şampiyon kendi oynuyor zaten senin birşey yapmana gerek kalmıyor .

kardesim sana bronz 5 demek istiyorum. Skill ve combolarını düşünürmüsün ? Biraz aklınızı çalıştırın hiç yoktan takıma vayneden daha yarar sağlar

Bu arada Gold 1 EUW

Aynen kardeşim bronz 5'im ben.

Skilleri düşünelim gel.

Ashe herhangibi kaçma skili var mı yok stunu fight başlarken atıyorsun.Vayne ? ulti+q untarget oluyor e ile stunlayabilir veya rakibi senden uzaklaştırabilirsin.
    Vayne oynayamayan adamada draven önermekte güzel kafaymış challanger kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 7 Kasım 2013; 20:35:52 >

• Vayne oynamasi gayet kolay o sampiyonlara gore. O skillset ile noob bile olsan plata kadar cikarsin rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 7 Kasım 2013; 20:40:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Vayne iyi ama duruma göre diğer adc ler daha iyi iş cıkarabiliyo. Varus,Tristana,Corki vs bunları anca main ADC olanlar oynayabilir. Vayne kime versen oynar bu yüzden ADC kaldıysa birine ve maini değilse hyper carry alıyor ki işi kolaylaşsın

yanlıs anlısıldım. Vayne çok güçlü oyunu cevirebilecek bi hero bundan şüphem yok ama smurfu kasarken takım pozisyonunu tam bilmeyen bi vayne hemen yatıyor. Varus hiç yoktan r atsa e atsa takımın yararına

Smurf Silver 2 de. Oyunların çoğu böyle vayne alır oyunu batırır hesabı

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

Vayne oynamasi gayet kolay o mobillik ile o hasar potansiyeli ile noob bile olsan plata kadar cikarsin rahat.

kesinlikle hayır hocam böyle değil. Vayne kırılgan bir herodur. Dediklerimi tekrar ederek nerde duracagını bilmeyen tam olarak farm yapmasını bilmeyen ve kill alamayan bir vayne sizi taşıyamaz düşürür

• İyide bronzda adam pozisyon almayı bilmiyorda, karşıdakilerde adc focuslanmayı yada skillshot tutturmayı bilmiyor. Birşey değişmez bence :D
  • quote:

quote:

Vayne oynamasi gayet kolay o mobillik ile o hasar potansiyeli ile noob bile olsan plata kadar cikarsin rahat.

kesinlikle hayır hocam böyle değil. Vayne kırılgan bir herodur. Dediklerimi tekrar ederek nerde duracagını bilmeyen tam olarak farm yapmasını bilmeyen ve kill alamayan bir vayne sizi taşıyamaz düşürür

O soyledigin butun adcler icin gecerli.

• quote:

quote:

quote:

Bu arada Gold 1 EUW

Skilleri düşünelim gel.

Ashe herhangibi kaçma skili var mı yok stunu fight başlarken atıyorsun.Vayne ? ulti+q untarget oluyor e ile stunlayabilir veya rakibi senden uzaklaştırabilirsin.

sebepsizce güldürdün beni r q çok iyi ondan şüphemiz yok. Fakat silverdeki bir ashe r'si ne kadar oyun değiştiriyor veya draven r'si tam olarak tutunca ha kısacası vayne tam tamına oyunculuk isteyen bir herodur

• quote:

Orijinalden alıntı: Slithereen

bizi bronze elo bilgilerinle aydınlattığın için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

O soyledigin butun adcler icin gecerli.

flood olucak ama hiç yoktan hocam varus bir r e q atsa fena olmaz. Atamaması için klavyesinin bozuk olması gerekir yani vayne tam oyunculuk istiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada Gold 1 EUW

Skilleri düşünelim gel.

sebepsizce güldürdün beni r q çok iyi ondan şüphemiz yok. Fakat silverdeki bir ashe r'si ne kadar oyun değiştiriyor veya draven r'si tam olarak tutunca ha kısacası vayne tam tamına oyunculuk isteyen bir herodur

Dahada birşey yazmıcam kendinle çelişiyorsun sürekli.

Ashe ultisi skillshot bronzdaki adam nasıl o ultiyi efektif kullanır vayne'ın ultisini iyi kullanman için klavyen ve mouse'un olması yeterli , vayne cok iyi oynamak için yetenek gerektirebilir ama herkes vayne'ı ortalama oynayabilir çünkü kolay bir hero hadi sana kolay gelsin kardeş kafan güzelmiş güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 7 Kasım 2013; 20:50:03 >

• ben en iyi twtich oynuyorum neden kimse tw oynamıyor sorunu nedir acaba?
  • MF forever

• işte senin gibi düşünenler yüzünden kaç insan sıralamadan düşmüştür bilemem. Çelişmiyorum tartısma olmasını istemiyorum sen yoluna bn yoluma

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.