hacı bu benim kendi düşüncemdir ben trabzonsporu şiddet içerikli argümanlarda görmek istemiyorum çok itici geliyo bana.
Saygı Duyarım
yüksek çözünürlük yüklede masa üstü yapalım hemşerim
ikinci Resim bize yakışmaz.O renklerle o bıçakları bir araya koymamalıyız.En begendigim 5 ci resim.Süper olmuş.
Prınce of persıa olarak gormek cok hosuma gıttı.ayrıca yakısmaz demıs loko o adam elıne neden bıcak aldı onuda bılmek lazım oynuyan bılır oyunu.
vaay çok güzel. Telefona atiyim şunları.
Şöyle 1680 piksel ve daha büyük çözünürlüklü çalışmalar varsa onları da alalım masaüstü için.
Hocam çalışmalar gerçekten çok başarılı.. Hani orijinaller.. Yalnız olmayan bir şey varmış gibi göstermek bence pek etik bir şey değil.. Yani Prince of Persia'nın Trabzonspor'la bir alakası yok.. Hani ona forma giydirmek bence pek hoş bir görüntü değil.. Şahsen benim gözümde zorla Trabzonspor'lu izlenimi oluşturuyor.. Üstteki renktaşlarım gibi ben de; şiddet görselinin takımımızla lanse edilmesini de hoş bulmuyorum.. Onun dışında her şey güzel ama..
Ya böyle şeylr çok olağan takılmamak lazım. Bence çok güzeller.
Kardeşlerim Arkadaşlarım :)
Bu Fotolar Ne bir amaç için yada takımımı kötülemek icin değildir.
Simdi Soracak Olursanız Bu Fotoları Neden Yapmak İstedin.
1.Resim Sadece Deniz Üstünde Bir Gemi idi Trabzonsporumuzun Karadeniz Fırtınasına Özel Yaptım. 2.Resim Prınce of persıa Oyunundan Esinlendim Sevdigim bir oyun ve Kahraman olarak Göstermek amacında Söyle düsünün :) 3.Resim :D Ne Manita Ne Para Bordo Mavi Aşkım Yeter Bana :D 4.Resim e Bişe bulamadım Asaleti Yeter Galiba 5.Resim Bu Sevgilimden Ayrılınca Resim Ariyorum Ayrılık Resimleri Falan aaa bide baktım :) bu resim altım Formayı Giydirdim Dogru Trabzon Sahilinden Gün Batımını İzlemeye diye Esinlendim Böle bişe cıktı ortaya :) 6.Resim Bunu Bir Bayan Arkadasım İstedi Onun İcindi Yayınladım Onuda . 7.Resim Benfica Macına Özeldi Wallpaper Hazırlamıstım Ondan "OLİMPİYATI YAKMAYA GELİYORUZ " amaclı bir Wallapeperda Kullanmıstım. 8.Resim Karadeniz Kızını Anlattım "Sıkarım Topuklarına Misali" :D
Devamı Gelecektir :)
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Yeni Resimler Eklenmiştir !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme