Şimdi Ara

dreadmare dropunu bilen varmı'diğer yeni yaratıklarda olabilir'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dreadmare kestik geçen hp pot çıktı.dreadmarein ballrogun falan ne düşürdüklerini ne kadar sıklıkta düşürdüklerini falan bilen varmı.

• sanırım siyah shellerden düşüyor cok pahalı item test serverında vardı
  • Kaç vuruyor veya hiç kimseye vurdu mu, kaç vurduğunu sordun mu. Ayrıca mage'lerle mi kestiniz ve kaç dakika sürdü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicoo

dreadmare kestik geçen hp pot çıktı.dreadmarein ballrogun falan ne düşürdüklerini ne kadar sıklıkta düşürdüklerini falan bilen varmı.

balrog eslantta düşüyor sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyyar_mezarr

quote:

dreadmare kestik geçen hp pot çıktı.dreadmarein ballrogun falan ne düşürdüklerini ne kadar sıklıkta düşürdüklerini falan bilen varmı.

Balrog zaten eshlantta boss değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Extacy37

quote:

Orjinalden alıntı: seyyar_mezarr

quote:

Balrog zaten eshlantta boss değil

boss olmadığını biliyorum arkadaş nerde olduğunu sormuş zaten

• bizim clan dreadmare kesmeye çalışmışlar (tek 70lwl warrior + massive +heal hel kaç tane bilmiyorum )
    defansını tam hatırlamıyorum ama 1250-1400 arası bişeydi ve de dreadmare ona 1000-1300 arası vuruyormuş.

sorduğumda bu damagelere karşı yatmam dedi ama dreadmare de yatmaz dedi
    yani işin açıkçası tek warrior yetmez en az 2 warrior şart vede % olmak zorunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • chipoteria lardan [doğru mu yazdım bilmiom ] mirage dagger düşüyor.
    bi de titanların orada keçi gibi şeler var yaratık onlar da high class drop veriyor darkmare gibi ama rare olabiliyor
  • moradonda bigün boss event oldu olympiada yrrken ynımda dreadmare dogdu tek attı bana.lan dedm adammısın ksicem sni gttm bi nova attm kfasına yne tek attı.lan dedm adammısın gttim bi pillar caktım yne tek attı.lan dedm adammısın ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: baphome#8224;

moradonda bigün boss event oldu olympiada yrrken ynımda dreadmare dogdu tek attı bana.lan dedm adammısın ksicem sni gttm bi nova attm kfasına yne tek attı.lan dedm adammısın gttim bi pillar caktım yne tek attı.lan dedm adammısın ...

okan yalanını yiyem şu 1. olympianın gmi uyuyo sürekli daa hiç görmedm boss event ki bırak dread mareyi sende nerde o cesaret bu da 2 gif kasam biraz

• quote:

Orjinalden alıntı: midnattsol

quote:

moradonda bigün boss event oldu olympiada yrrken ynımda dreadmare dogdu tek attı bana.lan dedm adammısın ksicem sni gttm bi nova attm kfasına yne tek attı.lan dedm adammısın gttim bi pillar caktım yne tek attı.lan dedm adammısın ...

okan yalanını yiyem şu 1. olympianın gmi uyuyo sürekli daa hiç görmedm boss event ki bırak dread mareyi sende nerde o cesaret bu da 2 gif kasam biraz

ya emo bkere oldu ya btn serverlarda olympiadada moradonda oldu ondan bahsediom senn görmş olman lazm ya bulcanlarda kasıodn o ara

• quote:

quote:

quote:

ya emo bkere oldu ya btn serverlarda olympiadada moradonda oldu ondan bahsediom senn görmş olman lazm ya bulcanlarda kasıodn o ara

nihahah ben bulcanlarda kasıosam senin olympiaya başlamana daa 1 ay falan vardı demektir

• quote:

quote:

quote:

quote:

nihahah ben bulcanlarda kasıosam senin olympiaya başlamana daa 1 ay falan vardı demektir

muahauhauh der susarım bakınız sustum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baphome#8224; -- 12 Ağustos 2006; 1:43:46 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

muahauhauh der susarım bakınız sustum.

dicek lafın yok suscaksn tabi hehe hiç untmuom emre şu aposa alsana bee emre şu deruya alsana bee

• Dread Mare lerden Mythril,Dragon Flight,Ron's ve xxx (Priestların Adını unuttum) Armorları düşüyor. vede Exceptional itemlar Healer bir tanıdığım kesmiş bir warriorla.

Not : Duyduğum böyle göz önünde görmedim..
  • quote:

areste orko diye bi warrior var tanırsınız belki lvl 70 o cz de boss event da dread marenin altına girmişti bana dediki 4k vurdu adamda en az 1.5k def. var
  • quote:

Orjinalden alıntı: isimsiz11111

sanırım siyah shellerden düşüyor cok pahalı item test serverında vardı

Onlar black chitin yakında premum store gelicek ve knight cash ile alınıcak bu k2ye .
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanYouBelieveThis

Dread Mare lerden Mythril,Dragon Flight,Ron's ve xxx (Priestların Adını unuttum) Armorları düşüyor. vede Exceptional itemlar Healer bir tanıdığım kesmiş bir warriorla.

Not : Duyduğum böyle göz önünde görmedim..

aynen katılıyorum sana kardeşim o siyah chitin diye tabir ettiğimiz itemlar çok sağlam +7 Mythril set (rogue için olanı) +8 shell setten daha iyi onlar piyasaya bir düşse +7 set almak isterim fakat çok pahalı olurlar
  • BEYLER BEN TEST DE KESDİM SS DUSTU BİR TANE GOLD SHELL DUSTU

YANİ GENELDE DAHA PAHALI İTEM LER DUSUYOR

BİR ARKADASADA DOL DUSMUS
  • bi 70 warior bi 70 assain 2 de healerla kestik"massivesiz asla tabi".wariora 1-2 k arası vuruyodu.warior dreadmareye 1.5 k vuruyordu ve pot çıktı.sakat hayvan ama tam ölcek assainı yatırdı warior zar zor tek kesti"canı çıkıyodu:)"ama özetle 2 tank kolay kesiyor ama pot çıktı sonuçta.balrog falan çok kolay ölüyor titanda ayn şekilde.sanırım en bereketlisi titan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.