Şimdi Ara

Dream box 500-S arızası, acaba serverdenmi sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay oldu olmadı alalı, Ankara-Ulus, Konya sokaktan dream box aldım. İkinci haftasında sorun çıkardı. Götürdüm, hallederiz dedi verdi elemana dışarı çıktı başka dükkana. Yani çoğu esnafın komisyon üzeri çalıştığı belli. Bu arada aparat filan takalım birde dedi, tamam dedim. Sorunu ise normal kanalları gösteriyor ama şifreli kanalları göstermiyordu. Neyse yaptırdı verdi. Aparat takıldı vs herşey normal.

1 hafta sonra yine şifreli kanalları göstermemeye başladı. Telefon açtım durumu anlattım. Demezmi oynamışsındır bozmussundur. Dedim siz müşteri ile nasıl konuşuyorsunuz öyle, ne demek oynamışsınız bozmussunuz. Ne idüği belli olmayan üstelik yazılımını dahi başka yerden yüklettiğin cihaz hakkında nasıl bu kadar eminsinde oynamış bozmussundur diyorsunuz şeklinde durumu anlattım. Getir yarın hallederiz dedi.

Şimdi benim sorum şu, aynı durumu tekrar yaşamamak için cihazın yedeğini almalıyım, alırsam bir işe yararmı? nasıl almalıyım? Bu tür sorunlar server ilemi alakalıdır? Yani ne bileyim bana verdiği server bilgilerini başkasınada verirse çakışır ve çalışmazmı? İlgileneceklere teşekkür ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 26 Şubat 2010; 5:39:49 >

• usta o cihazla değil serverin dandik olması ile alakalıdır :)))

cihazın nete bağlı olduğundan eminsen serverin kötüdür ....
  • +1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

usta o cihazla değil serverin dandik olması ile alakalıdır :)))

cihazın nete bağlı olduğundan eminsen serverin kötüdür ....

Araştırdığım kadarı ile komisyon üzeri çalıştığı yerde aynı bilgileri çoğu kişiye veriyor. Nasılsa serveri yöneten kişi bunu anlamaz yada birşey demez diyerek. Sonra serveri yöneten kişide aynı bilgileri kullanan kişileri serverden kickliyor. Yani serverin dandik olması ile alakası yok bana göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi Box s 5+1 ses problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.