Şimdi Ara

Mi box s'te D-SMART GO kullanabilen varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefona yüklediğim güncel apkyi apk çıkarıcı ile çıkarıp boxa yükledim fakat açtığımda D-smart go yazısında yükleniyor kısmında kalıyor açılmıyor. Bu uygulamayı bu boxta veya herhangi bir tv boxta kullanabilen varmı ?

• Sanırım 15 gündür H96 Pro Plus cihazımda kullanamıyorum. Uygulama üye girişi ekranında takılı kalıyor.
    Google Chrome üzerinden Dsmart go web i açıp oradan giriş yapıyorum, şimdilik bu şekilde idare ediyoruz. Dün gelen güncelleme de sorunu çözmedi maalesef.
  • Artık chromecast desteği var, telefondan kanalı aç, chromecast simgesine dokunup tv 'de izle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Artık chromecast desteği var, telefondan kanalı aç, chromecast simgesine dokunup tv 'de izle.
    cevaplar için teşekkürler ...

chromecast desteğini biliyorum fakat ben uygulamayı sürekli olarak kullanmak istiyorum sağlam bir iptv bulana kadar dsmart mega paketiyle idare edicem. Sürekli uydu box arasında geçiş yapmamak için go uygulamasını kullanmak istedim. Bu arada iptv öneriniz varsa alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeRMaNNN21844

cevaplar için teşekkürler ...

chromecast desteğini biliyorum fakat ben uygulamayı sürekli olarak kullanmak istiyorum sağlam bir iptv bulana kadar dsmart mega paketiyle idare edicem. Sürekli uydu box arasında geçiş yapmamak için go uygulamasını kullanmak istedim. Bu arada iptv öneriniz varsa alabilirim.

Alıntıları Göster
    Hocam yükleyebildinmi

• Canlı tv izle bölümü çalışmıypr mi tv stick de :(

• play store üzerinden indirmiştim tüm özellikleri sorunsuz çalışıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.