Bildirim
Mi box s'te D-SMART GO kullanabilen varmı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanırım 15 gündür H96 Pro Plus cihazımda kullanamıyorum. Uygulama üye girişi ekranında takılı kalıyor.
Google Chrome üzerinden Dsmart go web i açıp oradan giriş yapıyorum, şimdilik bu şekilde idare ediyoruz. Dün gelen güncelleme de sorunu çözmedi maalesef. -
Artık chromecast desteği var, telefondan kanalı aç, chromecast simgesine dokunup tv 'de izle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cevaplar için teşekkürler ...quote:
Orijinalden alıntı: emre1393
Artık chromecast desteği var, telefondan kanalı aç, chromecast simgesine dokunup tv 'de izle.
chromecast desteğini biliyorum fakat ben uygulamayı sürekli olarak kullanmak istiyorum sağlam bir iptv bulana kadar dsmart mega paketiyle idare edicem. Sürekli uydu box arasında geçiş yapmamak için go uygulamasını kullanmak istedim. Bu arada iptv öneriniz varsa alabilirim. -
Hocam yükleyebildinmiquote:
Orijinalden alıntı: FeRMaNNN21844
cevaplar için teşekkürler ...
chromecast desteğini biliyorum fakat ben uygulamayı sürekli olarak kullanmak istiyorum sağlam bir iptv bulana kadar dsmart mega paketiyle idare edicem. Sürekli uydu box arasında geçiş yapmamak için go uygulamasını kullanmak istedim. Bu arada iptv öneriniz varsa alabilirim.
Alıntıları Göster
Canlı tv izle bölümü çalışmıypr mi tv stick de :(
play store üzerinden indirmiştim tüm özellikleri sorunsuz çalışıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X