Bildirim
Dream League android varmı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2018 çıktı hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
DM 2018 çıkalı 1 sene oluyor kardeşim . 2019 çıkacak onu bekliyoruz .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hortlatmak için yazdım hocam.
Online sürümü hala leş oyunun . 2 maç atıcam diye giriyorum kazandığım maçı kaybediyorum fps ve laglar yüzünden .
2019'da düzelmesi lazım . -
Ben online hiç oynamıyorum ve oyuna girerken internet bağlantısını kesiyorum çünkü oyun aşırı reklam dosyası indiriyor.
Ya adam gibi düzeltseler online girişi sen de oynarsın . Ama cidden çok kötü . Taa 2017 versiyonunda da böyleydi .
Sadece yerel wi-fi'de iyi . Okulda turnuva yapıyorduk ya da 1v1 atıyorduk -
Düzeltseler de girmeyi düşünmem. Anca reklamları engellemenin bir yolunu bulursam girebilirim. Zaten hileli oynadığım için ban yeme riskide var
Ban man yok . Ben hep apkden giriyorum online'a ban yemedim . Rakibin de apk zaten . Kadrona göre rakip geliyor . -
Ben hiç sevemedim bu oyunu. İlk çıktığında neyse hala o. Oyun fiziğini hiç değiştirmediler. -
Öyle hocam. Sadece adı 2019 oluyor. Tuşlarında biraz görünüşünü değiştiriyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X