Şimdi Ara

Dream League Soccer (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
44.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Free transferler kısmı varmiş bende cikmiyor o katagori. Parada az geliyor transfer yapamiyorum arkadaslar bi tavsiye bi fikir lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 20 bin altın aldım ancak bi maç yaptın sonra anasayfaya geldim altın gitti nasıl geri getirebiliriz

• Arkadaslar kaydettigim attigim goller nereye kaydediyor bilen varmi ? Golun tekrarini izlediginizde en alt sagda kaydet butonu var. Oraya basiyorum isaret kayboluyor. Bir yere kaydediyor ama bulamadim.Bu arada calim ekranin bos yerine 2 kere tiklayin.Altin kazanmak istiyorsaniz reklam izleyin her reklama 30 veriyor.sikici ama ben o sekilde neymar messi ronaldo vs. Aldim. Reklamin sinirsiz olmasi guzel.

• Tuşlarını pas şut şeklinde ayarlardan değiştiremiyormuyuz ve koşu yapmak için ne yapmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 11 Ekim 2016; 2:05:40 >
  • Arkadaşlar merhaba. Pek oyun oynamayan biriyim ama denk geldi başladık ama birkaç sıkıntım var yardıum ederseniz memnun olurum

1. En son dün akşam oynamama rağmen -aradan 15 saat geçmiş- kondisyoonlar bıraktığım gibi hala. Yani bir maça daha çıkma durumum yok. Neden kondisyon düzelmez, çözüm nedir?
    2. Stad yükselt falan diyor ama para yok nasıl yapacağım?
    3. Para kazanmanın kolay yolu var mı? Reklam izliyorum ama bu bile fayda sağlamıyor?
    4. Oyuncularda yaş diye bir olgu yok mu? Parayla alıyoruz ama 33 yaşındakine mi veriyoruz 20 yaşındakine mi?
    5. Direk transfer yapmak mi daha ekonomik yoksa oyuncu geliştirmek mi?
    6. Frikik atmanın pratik noktası var mı? Gol atamıyorum.
    7. Bazen karşı karşıya şut çekeyim diyorum B pas yapıyor, A orta açıyor falan. Pratiği nedir? Karşı karşıya nasıl gol atarım?

ÖZELLİKLE ALTIN VE KONDİSYON KONUSUNDA YARDIM RİCA EDİYORUM.
  • mmmyyyggg M kullanıcısına yanıt
    1-kondisyonun artması için oyuncunun bikaç maç oynamaması gerekiyor. Bekleyerek kondisyon düzelmiyor.

2-stadı para dışında bişeyle yükseltemezsin. Para kazanmak için bol bol maç yapıp reklam izlemelisin.

3-en kolay yolu satın almak :)

4-yaş olgusu bildiğim kadarıyla yok

5-oyuncu geliştirmek çok pahalıya geliyor. Satın almak daha iyi

6-antreman yaparak kendini geliştirebilirsin. Bunun için özel antreman bölümü var.

7- A şut çeker. B pas yapar ama uzun basarsan kaleciyle karşı karşıya kaldığında yani kısa mesafede şut görevini görür. C orta açar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red- kullanıcısına yanıt
    I am playing it since it was launched. and I am Loving it
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.