Şimdi Ara

Dream League Soccer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
44.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar oyunu bilmeden appstoredan yukledim ancak tam anlamiyla bagimlilik yaratti . Transfer yapilmasi ve Online Lobiden oynanmasi buyuk bir artı. Gercekten grafik ve oynanabilirlik olarak en guzel oyunlardan bir tanesi. PS3te Pes2012 ve Fifa 2012 oyunum var ancak sokakta otobuste online lobilerde bununla mac yapiyorum :) Tavsiye ederim

• Arkadaşlar karşılıklı turnuva yapsak nasıl olur? ? :)
  • Bu oyun bir tanedir ya.

şirkette elimden düşmüyor bu oyun yüzünden.

birde real football 2012 yi indirmiştim ama beğenmedim
  • peki bu oyunda çalım nasıl oluyor arkadaşlar mesela gole giderken karşı takım oyuncusu dönerek hareketler yapıp çalım atıyor,nasıl yapıyoruz bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElantraGt

peki bu oyunda çalım nasıl oluyor arkadaşlar mesela gole giderken karşı takım oyuncusu dönerek hareketler yapıp çalım atıyor,nasıl yapıyoruz bunu?

Aynen onu bende merak ediyorum çalım atma olayını çözemedim bir turlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top sürerken ekranın boş yerine iki kere tıkla ozel hareketler yapıyor oyuncu :)
  • bir ara oynayalım karşılıklı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA SPORTS FIFA Superstars
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler multiplayere girmiyor coins istiyor yahu arkadaşımla oynamak için sürekli coins mi tüketmem gerekiyor, kaç coins istiyor ayrıca ?
  • oyun çok zevkli ama ben lig sonunculuğuna demir atmış durumdayım.bu profili nasıl sıfırlarım veya yeni kariyer nasıl başlatabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metars82

oyun çok zevkli ama ben lig sonunculuğuna demir atmış durumdayım.bu profili nasıl sıfırlarım veya yeni kariyer nasıl başlatabilirim...

hocam bende ilk basta kotu basladim.. oyunu sildim yeniden yukledim.. sifirdan basladim.. cook guzel bir oyun transfer falan yapiyosun.. ayrica game center 'danda online oynanabiliniyor.. istersen ekle beni karsilikli oyniyalim.. game center nick: cagakan7

• quote:

Orijinalden alıntı: cagakan7

quote:

oyun çok zevkli ama ben lig sonunculuğuna demir atmış durumdayım.bu profili nasıl sıfırlarım veya yeni kariyer nasıl başlatabilirim...

hocam bende ilk basta kotu basladim.. oyunu sildim yeniden yukledim.. sifirdan basladim.. cook guzel bir oyun transfer falan yapiyosun.. ayrica game center 'danda online oynanabiliniyor.. istersen ekle beni karsilikli oyniyalim.. game center nick: cagakan7

benim nick: metars82 ama belirteyim çok berbat oynuyom.biraz alışayım katşılıklı oynarız.alışınca pm atarım sana.silmeden oyunu sıfırlamanın bi yolu yok sanırım.napalım bu kariyer sezonunu alışıncaya kadar devam ettireyim bari.cevap için teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagakan7

quote:

benim nick: metars82 ama belirteyim çok berbat oynuyom.biraz alışayım katşılıklı oynarız.alışınca pm atarım sana.silmeden oyunu sıfırlamanın bi yolu yok sanırım.napalım bu kariyer sezonunu alışıncaya kadar devam ettireyim bari.cevap için teşekkürler

tamm hocam.

• Yeni indirdim ilk maçımı 3-0 aldım ve çok zevkli bir oyun şu çalım işi biraz değişik ama herzaman olmuyor ya
  • logo ve forma yı nasıl değiştireceğimizi bilen var mı
  • harika bir oyun ben baya ilerledim elite division a gelince zaten oyun harika oluyor liverpool 1984 filan çıkıyor karşınıza baya harika yani
  • Game Center'da karşılıklı oynayabiliriz, Game Center nick'im: eschraph ekleyin oynayalım, dipnot: yeni başladım ona göre
  • Adamın tekiyle oynadım 5-1 ezdi beni ayrıca game centerde çok lag var
  • Bende bugün indirdim Nani'yle kaptan olarak başladım Kompany'de vardı onu alsaydım acaba ilk 3 maçımı da yenildim

• Futbol oyunu iphone da oynanmaz diye dusunurdum fakat bu guzel oyunmus. Acaba fifa 12 de bunun kadar iyi mi?
  • Resim forma falan my club da degisebiliryor. Bence de harika oyun fifa 13 kadar olmasa da

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.