Arkadaşlar benim sorun belki daha önce de tartışılmıştır fakat yoğun aramama rağmen bulamadım.Bugün buketlerde dolaşırken yabancı kanalların olduğu bölüme girdim.Dönerli çanağım olduğu için hertürlü yabancı kanalı izleyebiliyordum.Uydu döndü,tam kanal açılacakken dreambox resetlendi ve bir daha hiç bi şekilde menüye falan giremedim.Tam açılacakken kendini resetlemeye devam etti.Daha sonra servisine götüreyim dedim.Serviste yeni image atılırsa problemin çözüleceği söylendi.nitekim bi kaç işlem yaptıktan sonra ordaki televizyonda düzeldi bi kaç ayar yaptı ve geri aldım.Eve geldiğimde ise "Camd-ID not found" hatasıyla karşılaştım.Şimdi yeni image atarak düzeltmeye çalışıcam ama nasıl yapılacağı hakkında hiç bilgim yok.Yardımcı olabilecek var mı beni ?
Arkadaşım flash wizart denilen bir program var onu kullanarak atabilirsin yeni imageyi
cross kablo gerekiyormuş oda elimde yok.Fakat nasıl olur da serviste çalışan cihaz benim uyduma gelince çalışmıyor ben onu anlayamadım.Acaba kabloda mı bi problem var ? çünkü kabloyu takmadan önce herşeyiyle kullanabiliyorum cihazı.(kanallarda gezme,menü vs.)