Şimdi Ara

Yeni dreambox 500s sorunu - ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun gidip karaköyden bir dreambox 500s klonu aldım. herhangi bir cam kullanma amacım yok. Sadece notebook dan dreambox taki görüntüyü izleyebilmek ve kaydedebilmek istiyorum. (istiyordum)

Cihazı ilk taktığımda sorunsuz olarak kanalları gösterdi. 3 dk sonra ekranda parazitler oluştu ve siyah beyaz a döndü. Aldığım arkadaşı arayıp sorunu söyleyince fişini çekip 5 dk bekleyip açmayı önerdi. Gerçekten işe yaradı. Ancak aleti kapatıp diğer tv ye götürüp açtığımda bu defa da ekran simsiyah bekliyor. Modemden gördüğüm kadarı ile ip de almadı.

Aldığım arkadaş pazartesi değiştiririz sorun değil dedi ama neden böyle bir problem oluştu anlamadım. Hiçbir firmware yükleme vs girişimim olmadı. Bugun misafirlerimiz olduğu için kullanabilmek istemiştim. Fikri olan arkadaşım var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugerbasi -- 5 Temmuz 2010; 13:35:51 >

• Sanırım genelde olabilecek bir problem değil ve kolay çözümü yok. paşa paşa kurye bedeline katlanıp cihazı karaköye göndereceğim. kendim gidip gelsem (ümraniye deyim) çok daha fazla para gidecek.
  • Öğlen arasında Karaköy e geçtim. Cihazı aldığım arkadaş yenisi ile değiştirdi. Akşam eve gidip deneyeceğim. Umarım bir daha aynı sorun oluşmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.