Bildirim
DreamBox 500s Arıza Lütfen Yardım!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cihazın çökmüş... Sanırım stndby a almadan direk fişten çektin..ara sıra olur böyle benimde başıma geliyor
rs232 kablo ile ....dreamup kullanarak image yüklemen gerekir
kolay bir işlem sıkıntı yapmana gerek yok
burda sıkıntı yaratabilecek tek şey server kullanıyor isen... server bilgilerinin elinde olmaması ...
serveri cihaz kurulumundan sonra tekrar yerine koyman gerekecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 16 Ağustos 2009; 15:13:32 > -
ltf yardım edin.
sadece yeşil led yanıyor. rs232 ile yeniden image attım. imajı alıyor. kabloyla bağlantıda sorun yok. aslında makina açık. tv tepki veriyor ama mavi bi ekran. kumanda işlemiyor. -
Kullandığınız image nedir ? -
hocam benimde daha az önce başıma geldi 2 saatlik kayıt yapmıştım sonra aynen seninki gibi oldu image falan atmadım ama sadece adaptörü söktüm 20 dk falan bekledim cihaz rami sildi şimdi düzgün -
Sorun adaptörden de olabilir. İsterseniz 2. bir adaptör ile deneyin. Nasıl olsa bir gün adaptör lazım olacak yedeğiniz şimdiden olsun. -
nihat1551 arkadaşım cihazım çöktü sürekli yeşil ışık yanıyor ve server yedeklemedim server i kurtarma imkanım varmı yardımcı olursanız sevinirim. -
Aynı şey benimde başıma gelmişti, yeni adaptör aldım sorun çözüldü, adaptördendir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X