Şimdi Ara

DreamBox 500s Arıza Lütfen Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazım dondu Sürekli yeşil ışık yanıyor kumandaya tepki vermiyor..Fişini çekip geri taktım sonuç gene aynı stand by durumuna bile geçmiyor yeşil ışık yanıyor sürekli ve görüntü yok..Flashwizard ile cihazada bağlanamıyorum Ne yapmam lazım

• cihazın çökmüş... Sanırım stndby a almadan direk fişten çektin..ara sıra olur böyle benimde başıma geliyor

rs232 kablo ile ....dreamup kullanarak image yüklemen gerekir

kolay bir işlem sıkıntı yapmana gerek yok

burda sıkıntı yaratabilecek tek şey server kullanıyor isen... server bilgilerinin elinde olmaması ...
    serveri cihaz kurulumundan sonra tekrar yerine koyman gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 16 Ağustos 2009; 15:13:32 >
  • ltf yardım edin.
    sadece yeşil led yanıyor. rs232 ile yeniden image attım. imajı alıyor. kabloyla bağlantıda sorun yok. aslında makina açık. tv tepki veriyor ama mavi bi ekran. kumanda işlemiyor.
  • Kullandığınız image nedir ?
  • hocam benimde daha az önce başıma geldi 2 saatlik kayıt yapmıştım sonra aynen seninki gibi oldu image falan atmadım ama sadece adaptörü söktüm 20 dk falan bekledim cihaz rami sildi şimdi düzgün
  • Sorun adaptörden de olabilir. İsterseniz 2. bir adaptör ile deneyin. Nasıl olsa bir gün adaptör lazım olacak yedeğiniz şimdiden olsun.
  • nihat1551 arkadaşım cihazım çöktü sürekli yeşil ışık yanıyor ve server yedeklemedim server i kurtarma imkanım varmı yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Anfi Bağlantı yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı şey benimde başıma gelmişti, yeni adaptör aldım sorun çözüldü, adaptördendir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.