Şimdi Ara

Dreambox 500s Hakkında Herşey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
11.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: conqueror23

Herkese selamlar.
    Dreambox konuları çok karışmış.
    Bu konu altında dreambox 500s ile ilgili sorunlarınız neyse yazın
    teknik ve donanım konusunda yardımcı olmaya çalışıcam ve sorunlarınızı halledicez.

Sana tamamen katılıyorum conqueror23

Konu o kadar çok karışmışki bu yazıyı birkaç başlık altına yazdım.Başlıkların açılışı çok eski büyük olasılıkda bahsedilen ürünlerde eski teknoloji ee sonuna bakıyosun bu seferde bişey anlamıyorum

Öncelikle ben db olayının tamamen acemisiyim.(Gerçi daha birkaç aylık vaktim var bir ürün almak için ama olsun...)
    Db yi alırken nelere dikkat etmeliyiz(bununla ilgili varsa bir link lütfen)İyi bir TV'im var ve görüntüsününde ona göre olmasını isterim cihazın hızı, anlaşılabilirliği varsa güncellemesi kolay olsun.Birde herşey dahil 600TL limitim var.Öncelikle alacağım ürünü belirlemek istiyorum sonra nereden alacağımı araştırabilirim.

Bu durumda işin acemisi olan bu arkadaşınıza neyi tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_34

quote:

Herkese selamlar.
    Dreambox konuları çok karışmış.
    Bu konu altında dreambox 500s ile ilgili sorunlarınız neyse yazın
    teknik ve donanım konusunda yardımcı olmaya çalışıcam ve sorunlarınızı halledicez.

Sana tamamen katılıyorum conqueror23

Konu o kadar çok karışmışki bu yazıyı birkaç başlık altına yazdım.Başlıkların açılışı çok eski büyük olasılıkda bahsedilen ürünlerde eski teknoloji ee sonuna bakıyosun bu seferde bişey anlamıyorum

Öncelikle ben db olayının tamamen acemisiyim.(Gerçi daha birkaç aylık vaktim var bir ürün almak için ama olsun...)
    Db yi alırken nelere dikkat etmeliyiz(bununla ilgili varsa bir link lütfen)İyi bir TV'im var ve görüntüsününde ona göre olmasını isterim cihazın hızı, anlaşılabilirliği varsa güncellemesi kolay olsun.Birde herşey dahil 600TL limitim var.Öncelikle alacağım ürünü belirlemek istiyorum sonra nereden alacağımı araştırabilirim.

Bu durumda işin acemisi olan bu arkadaşınıza neyi tavsiye edersiniz?

Teşekkür ederim hocam görüşün için.
    Bende karışıklığı ortadan kaldırmak için ve güncel konulara değinmek için açtım bu konuyu.

Alırken işiniz, alacağınız ürünün ne olacağına tam karar verip cihaz hakkında biraz bilgi toplamak olmalı.
    HD cihaz alacaksınız deyimlerinize göre.
    En sağlamlardan biri Dreambox 800 HD'dir kullanımı, kurulumu, teknik ve donanım konusunda en basit cihazlardandır hatta en basitidir.
    Çok model var ama en fazla tutan en fazla kullanılan bundan dolayı en fazla yazılımı ve her türlü sorusuna cevap bulabileceğin cihaz budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydar111 -- 24 Ekim 2010; 14:29:57 >

• quote:

Bende karışıklığı ortadan kaldırmak için ve güncel konulara değinmek için açtım bu konuyu.

Alırken işiniz, alacağınız ürünün ne olacağına tam karar verip cihaz hakkında biraz bilgi toplamak olmalı.
    En sağlamlardan biri Dreambox 800 HD'dir kullanımı, kurulumu, teknik ve donanım konusunda en basit cihazlardandır hatta en basitidir.
    Çok model var ama en fazla tutan en fazla kullanılan bundan dolayı en fazla yazılımı ve her türlü sorusuna cevap bulabileceğin cihaz budur.

Anlaşıldı ben şu Dreambox 800 HD yi gözüme kestirdim gayet açık ve net olarak tek adres göstermişsin conqueror23.Söylediğin özellikler ise benim için önemli çünkü kurulduktan sonra sürekli onunla uğraşmak istemem eğer uğraşıcaksam arada bir ve kolay olmalı.
    Verdiğin bilgiler için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: FenerLee_34

quote:

Anlaşıldı ben şu Dreambox 800 HD yi gözüme kestirdim gayet açık ve net olarak tek adres göstermişsin conqueror23.Söylediğin özellikler ise benim için önemli çünkü kurulduktan sonra sürekli onunla uğraşmak istemem eğer uğraşıcaksam arada bir ve kolay olmalı.
    Verdiğin bilgiler için teşekkürler.

Rica ederim hocam.
    Benim tavsiyem 800 HD'dir her zaman hocam. Yardımını çok kolay bulabileceğin cihazdır.
    Önemli nokta; her zaman yardım konusunda çok seçenekli bir cihaz almaktır.

• Ustalar bende Dreambox500 var henüz acemisiyim alalı 2 ay oldu

2 ay önce uyduları taratılmıştı, 2 aydıa yeni kanallar gelmiş ama ben taratmayı bilmiyorum

Cihazın hangi menüsünden girecem -aratma frekansları vb teknik bilgileri verebilirseniz sevinirim
    (Türkksat Hotbird ve Eutelsat için)
  • slm arkadaslar bende sıze bısey danısacagım. suan bende 2 canak var bırı hotbırd dıgerı turksat ama ekstradan 2 adet lnb aldım ve bı aparat yardımı tek canakta 3 lnb ıle goruntu almanın pesımdeyım
    sızce bıkac forumda duyduklarıma dayanarak 1 lnb hotbırd, 2.lnb astra, 3.lnb yı ıse 6 decere yonune cevırmeyı dusunuyorum 5 derecede bukunan bı uydu vardı adını sımdı hatırlayamadım hem ondan yararlanabılmek hemde 7 derecedekı dıgıturkten faydalanmak maksatlı boyle bısıy dusunuyorum sızın dusuncenız veya goruslerınız nelerdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkz585

Ustalar bende Dreambox500 var henüz acemisiyim alalı 2 ay oldu

2 ay önce uyduları taratılmıştı, 2 aydıa yeni kanallar gelmiş ama ben taratmayı bilmiyorum

Cihazın hangi menüsünden girecem -aratma frekansları vb teknik bilgileri verebilirseniz sevinirim
    (Türkksat Hotbird ve Eutelsat için)

MENÜ-KURULUM-SERVİS ARAMA-OTOMATİK TRANSPORDER TARAMA

Buradan istediğiniz uyduyu seçerek sinyal kilitlendikten sonra tarama yapabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: karul53

slm arkadaslar bende sıze bısey danısacagım. suan bende 2 canak var bırı hotbırd dıgerı turksat ama ekstradan 2 adet lnb aldım ve bı aparat yardımı tek canakta 3 lnb ıle goruntu almanın pesımdeyım
    sızce bıkac forumda duyduklarıma dayanarak 1 lnb hotbırd, 2.lnb astra, 3.lnb yı ıse 6 decere yonune cevırmeyı dusunuyorum 5 derecede bukunan bı uydu vardı adını sımdı hatırlayamadım hem ondan yararlanabılmek hemde 7 derecedekı dıgıturkten faydalanmak maksatlı boyle bısıy dusunuyorum sızın dusuncenız veya goruslerınız nelerdır ?

Yapabilirsiniz tabiki hocam. Ama manuel yapmayı düşünüyorsanız işiniz yaş. Uydu bulucu cihazınız flan yoksa saatlerinizi alabilir.
    Ama böyle birşey elbet mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydar111 -- 26 Ekim 2010; 19:36:51 >

• yok ustad manuel olarak dıılde bı utducu yardımıyla halledıcem herlade onlarda basıt bı cıhaz var onunla catır catır frekans buluyolar
  • quote:

yok ustad manuel olarak dıılde bı utducu yardımıyla halledıcem herlade onlarda basıt bı cıhaz var onunla catır catır frekans buluyolar

O zaman sorun yok hocam. Yanlız LNB sırası şöyle olmalı.

Yüzün çanağa dönük iken;

Soldaki LNB Astra 19.2 - Ortadaki LNB Hotbird 13 - Sağındaki LNB Eutelsat 7
  • Saol ustad ilgin alakan için
  • quote:

Saol ustad ilgin alakan için

Yaptıktan sonra burda paylaşırsan yaptıklarını bikaç fotoğrafla yapacak olan yada bilmeyen arkadaşlara da yardımcı olabilirsin arkadaşım.
  • Herkese kolay gelsin arkadaşlar 3-4 sene önce pvr 600 dm almıştım hala aldığım günkü ayarlar ile kullanıyorum güncellemem gerekirmi ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkadraz

Herkese kolay gelsin arkadaşlar 3-4 sene önce pvr 600 dm almıştım hala aldığım günkü ayarlar ile kullanıyorum güncellemem gerekirmi ne yapmam lazım

Sorun yoksa debeştirmeye gerek yok hocam.

Kanal listen eskiyse onu güncelleştirebilirsin.
  • merhaba birşey sorucaktıkm bu db olayına girmek istiyorum ancak bana tam olarak detaylı nasıl çalıstını ne işe yaradığını anlatıcak birisi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayberk4570

merhaba birşey sorucaktıkm bu db olayına girmek istiyorum ancak bana tam olarak detaylı nasıl çalıstını ne işe yaradığını anlatıcak birisi varmı?

Detayları sana mesajda anlattım hocam.
  • Arkadaşlar lütfen yerli platformlar hakkında açıklama yapmayınız. Sorusu olanlar aranızda PM ile hallediniz. Yoksa konu kapatılabilir.
  • Hocam ben bu cihazla NTV spor nasıl izlicem maçlarda şifre giriyor nette doğru düzgün birşey yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

Arkadaşlar lütfen yerli platformlar hakkında açıklama yapmayınız. Sorusu olanlar aranızda PM ile hallediniz. Yoksa konu kapatılabilir.

Aynen arkadaşlar bunları özel mesajdan sorun ve bu yazdıklarınızıda editleyin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snatch1903

Hocam ben bu cihazla NTV spor nasıl izlicem maçlarda şifre giriyor nette doğru düzgün birşey yok ?

casntant.cw dosyasını var/keys klasörünün içine atacaksın.

Maçlarda önce dha feed kanalını açacaksın, dha feed açılınca direk ntv spora geçeceksin tamamdır.

Dosya bu;

http://hotfile.com/dl/98792063/9a550c8/constant.cw.html
  • allaha şukur çalısan bi constant.cw linki. teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.