Şimdi Ara

Dreambox 500s Hakkında Herşey (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
11.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • singaller nasil evde snr, agc. ber, kanal actiginda kanal bilgilerinin altinda gosterir
  • Snr %90
    BER: 0

Agc diye bişey göremedim info kısmında
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhdrhntbk

Snr %90
    BER: 0

Agc diye bişey göremedim info kısmında

baya iyi singal antene alakali degil o zaman .. hocam cihazin yaninda dreambox ,sun telsiz telefon veye modem gibi parazit yapacak seyler varmi varsa uzaklastir oda etkiler kanallarin acmasini
  • n/a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirhan.hukukcu -- 30 Ocak 2011; 18:53:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Arkadaşlar bende Dreambox 500-S var. Şifreli kanalları ilk aldığımda ayna gibi kusursuz gösteriyordu. 2-3 hafta sonra takılmalar olmaya başladı ara sıra. Şu an saat geç fakat 1-1,5 saattir şifreli kanallar donuk durumda. Maç esnasında da donmuyordu, arada donmaya başladı şimdi de. Ama Galatasaray maçlarında 90 dakika kesintisiz izliyorum anlamadım takımımı nereden biliyo alet

Şimdi diyorlar ki "Serverdandır". Tamam da ne yapmak lazım, çözümü yok mu bunun ?

server aldigin kisiye gidip hesap soracan baska cozumu yok seninle alakali degil yani sorun
  • n/a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirhan.hukukcu -- 30 Ocak 2011; 18:52:41 >
  • Merhaba, dreambox 500s kullanıyorum. kanalların yerlerini nasıl değiştirebilirim? bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  • cızırtı için benim çözümüm de şu dm500 ü hem scart hem de 3lü composit (video, 2 tane ses) ile bağladım. Sorun çözüldü.

edit lnb outu karasal anten yerine bağlama çözümü daha iyi sonuç verdi, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 1 Şubat 2011; 0:11:23 >
  • Ustalar acil yardım lazım, ben 20 gün önce hepsisat tan dm500s aldım, geldi kurdurdum neyse sorun yok kullanmaya başladım. Ancak geçen hafta tüm kanallar gitti, aradığımız servise ulaşılamıyor hatası vermeye başladı. Neuse hepsisat a gönderdim tamir ettiklerini söylediler ve dün geri gönderdiler.Neyse ben yeniden kurdurdum ve bu arada diseqc ide değiştirdim goldmaster rm8 taktırdım, ancak bu seferde üc uyduyuda gösteriyor(türksat, hotbird ve eutelsat) ancak kanal seçiyor, yani bazı kanalları açıyor bazılarını açmıyor, açmıyan kanallarda aradığınız servis yok uyarısı çıkıyor, neden acaba? bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tramvatik

Merhaba, dreambox 500s kullanıyorum. kanalların yerlerini nasıl değiştirebilirim? bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Direk soruyu sormak yerine kitapçığına baksaydınız orada resmli olarak anlatıyordu. Ayrıca forumun sayfalarını gezme zahmetinde bulunsanız bu cihazın herşeyini öğrenmiş olurdunuz. Elma, armut ağzıma düş devri btti artık. Biraz araştırmacı olunuz.
  • arkadaşlar dream box için alıcan server ı bilgisayarıma bi yardımı olur mu
    yarıyorsa kullanırım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

quote:

Merhaba, dreambox 500s kullanıyorum. kanalların yerlerini nasıl değiştirebilirim? bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Direk soruyu sormak yerine kitapçığına baksaydınız orada resmli olarak anlatıyordu. Ayrıca forumun sayfalarını gezme zahmetinde bulunsanız bu cihazın herşeyini öğrenmiş olurdunuz. Elma, armut ağzıma düş devri btti artık. Biraz araştırmacı olunuz.

Bunu yazmak yerine arkadaşa yardımcı olsa sanki daha kolay olurdu. Bende de dreambox var fakat kitapçık yok ortalıkta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Orijinalden alıntı: ettu

quote:

Bunu yazmak yerine arkadaşa yardımcı olsa sanki daha kolay olurdu. Bende de dreambox var fakat kitapçık yok ortalıkta.

birazcik arasa bulacak bunun hakkinda bir dunya yazi yazilmis bence dogrusunu yapmis ettu.... cozum ise kanal ustundeyken menu tusuna basiyorsun kaydirma kipini etkinlestir okadar

• merhaba arkadaşlar.
    dreamboxa yeni yazılım yüklendi bugün.kanallar açılıyordu.fakat az önce farklı modem kurdum.
    önceki modemde ip 192.168.2.1 idi.şimdi ise 192.168.1.1

şimdi ise bazı kanalları açamıyor.makineye baktım 192.168.1.251 ip almış.modemin arayüzünden de bakıyorum aynısı.ama kanallar açılmıyor.
    internette aradım,yapılanları yaptım,ama olmadı.yardım için teşekkürler.
  • merhaba cihazın modeli 500s bi problemim var serverdan glen kanallar ile bazı kanallar donarak geliyor kareli kareli görüntüler olusuyor sık aralıklarla düne kadar problem yoktu sanırım transporter arama yaptım onun üstüne oldu sorunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

merhaba arkadaşlar.
    dreamboxa yeni yazılım yüklendi bugün.kanallar açılıyordu.fakat az önce farklı modem kurdum.
    önceki modemde ip 192.168.2.1 idi.şimdi ise 192.168.1.1

şimdi ise bazı kanalları açamıyor.makineye baktım 192.168.1.251 ip almış.modemin arayüzünden de bakıyorum aynısı.ama kanallar açılmıyor.
    internette aradım,yapılanları yaptım,ama olmadı.yardım için teşekkürler.

dostumyeni yazılımı kurudkdan sonra cccam plugins yükleyip serverini gerekli yere attınmı ?

alfonso93 kırılmlaları karelenmeleri çanak ayarından yapar sadece belli bazı kanlalrda yapıyor ise çanak ayarın hafif kaymış olabilir.
  • tamamdır sorun halloldu.blue panelden cccam ı seçmem gerekiyormuş.
  • en ucuz dreambox 500s kaç lira?
  • Sorunum şudur dreambox ı access point e bağlayınca ip almıyor access point den. elimde 2 adet access point var 1. 2. side philips marka modelleri ise snr 6500 diğeri snk 5600 nasıl yapacağım hakkında bilgisi olan var mı access point ara yüzündeki adımları hangisini denedi isem olmadı adsl modemim ise pikatel marka airmax 101
  • quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

en ucuz dreambox 500s kaç lira?

http://forum.donanimhaber.com/m_46652580/tm.htm

buna bak derim fiyat bence iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.