Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
187.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SamiTopcu

öyle yaptım zaten. 192.168.1.4 ıp aldı. Tarayıcıya yazınca dreambox webcontrol geliyor. Ekrana gelen görüntü bir önceki mesajımda var

basılı tuttuğunuzda gelmemesi gerek stop yazması lazım ip geldiğinde, direk explorera yazdığınızdada yükleme sayfası açması lazım. eğerki hala olmuyorsa üstündeki imageda sorun vardır, driverları yükleyip usb den image atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray156

quote:

Orijinalden alıntı: SamiTopcu

öyle yaptım zaten. 192.168.1.4 ıp aldı. Tarayıcıya yazınca dreambox webcontrol geliyor. Ekrana gelen görüntü bir önceki mesajımda var

basılı tuttuğunuzda gelmemesi gerek stop yazması lazım ip geldiğinde, direk explorera yazdığınızdada yükleme sayfası açması lazım. eğerki hala olmuyorsa üstündeki imageda sorun vardır, driverları yükleyip usb den image atabilirsiniz.

Hızlı cevap için teşekkürler. Nerede hata yaptığımı buldum. IP adresini aldıktan sonra ben tekrar fişi çekip takıyordum. ( Ekranda Stop yazmıyordu) dolayısıyla cihaz açıkken tarayıcıya ıp adresini yazınca web kontrol menüsü geliyomuş. Tesadüfen kanal değştirmenin PC üzerinden de yapılabildiğini öğrenmiş oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat081

quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

kaardeşler birde şu newnigma 3.2.2 de biss nasıl girilir yardımcı olursanız sevinirim(trt3-ntvspor-tv8) için

PM attım.

Cevap üzerinden zaman geçmiş ama bende öğrenebilirmiyim biss keyin nasıl girileceğini acaba
  • @eray156

Paylaşmış olduğun newenigma 3.2.2 sürümünde piconları harddiskten gösterme sırasında problem yaşadın mı?

Tspanel'den System backup yaptığında sistem çöküyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

@eray156

Paylaşmış olduğun newenigma 3.2.2 sürümünde piconları harddiskten gösterme sırasında problem yaşadın mı?

Tspanel'den System backup yaptığında sistem çöküyor mu?

piconlarda sorun yok ancak backup deneyemedim henüz
  • Picon olayını çözdüm. Cihazi kapattiktan sonra tekrar picon yolu olarak harddiski gostermek gerekiyor.

Ama digerinde yeşil ekran oluyor direk.

Yine de icvs imajdan sonra bu iyi oldu.

Cevap için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 21 Eylül 2011; 12:53:37 >
  • stand by konumunda fanın çalışması gereklimi ?

sami kardeş aynı durum bende oluştu mozilladan ipi girince web control penceresi açıldı internet explorer ile girdiğimde ise yükleme sayfasına ulaştım not....
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrreee

stand by konumunda fanın çalışması gereklimi ?

sami kardeş aynı durum bende oluştu mozilladan ipi girince web control penceresi açıldı internet explorer ile girdiğimde ise yükleme sayfasına ulaştım not....

mozilladan ıp girerken sadece 192.168.1.78 (78= dm nin ıp si) girin.Yani ıp nin başına http flan yazmasın.sonrada yenile tuşuna basın gelecektir.
  • Selam lar ben yukledim herseyi yaptim.Ama hala tuner bos diyor kanal,tuner ayarlarinizi kontrol edin dyior. clone Dm800 hd se cihazim. nasil yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

bende de aynı uydular var yanlız sıralama degişik ama yapacagin şey aynı ve basit.

kumandadan menü tuşuna bastıktan sonra aşagıdakileri takip et.
    1-kurulum
    2-uydu yapılandırma
    3-Tuner Ayarı

dedikten sonra altaki gibi ekran gelmesi lazım , belki yapılandırmamiş vs yazabilir sende kumandadan OK tuşuna bas ,
    sana önceki kanal açılsın mı gibi şeyler sorabilir evet diyebilirsin tekrar aynı görüntü gelir ve yine OK tuşuna bas

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları

bu ekrandan sonra alttaki gibi ekran gelicek ayarlari bu şekilde olucak.

Yapılandırma tipi : Basit
    Kip: A/B/C/D yapinca zaten hemen altta geliyor.
    Port A: kısmında Türksati buluyorsun
    B , C ve D'de hangi uydularin varsa seçiyorsun. Sonra tamam deyip ciktiktan sonra sorun olmamasi gerekiyor.

Bende ki Sıralama bu şekilde kendine göre ayarlaman gerekicek.

Burada anlatıldığı gibi kendine göre ayar yaptın mı?

• Evet. ama bende tuner bos diyor. Kanal uydu hic birsey göstermiyor. Kuruluma giriyorum orada tuner ayarlariniza bakin diyor tuner ayarlarina giriyorum tuner bos, uyudu yapilandirmada hic bir sey yok. Acaba tuner mi arizali
  • dreambox hd 800 kullanıyorum.Yaklaşık bir yıldır kurcalamadan çok güzel server çalışıyordu

iki hafta önce server çalışmaz oldu bende fabrika ayarlarına döndüm...sonra etc dosyasına cccam dosyasına serveri yapıştırdım

usr-bin , usr-script , usr-uninstall dosyalarının içine önceden dreamboxtan aldığım cccam dosyalarını tekrardan attım.

şu an blu panelden baktığım zaman cccam gözüküyor ama server kanalları çözmüyor
    başkasının dreamboxunda aynı server bilgileri yüklendiğinde server çalışıyor.

acaba cccam yeniden mi yüklenmeli....cccam yeniden yüklemem için hangi işlemleri yapmalıyım ve yükleyecem cccamı nerden almalıyım...saygılar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

bende de aynı uydular var yanlız sıralama degişik ama yapacagin şey aynı ve basit.

kumandadan menü tuşuna bastıktan sonra aşagıdakileri takip et.
    1-kurulum
    2-uydu yapılandırma
    3-Tuner Ayarı

dedikten sonra altaki gibi ekran gelmesi lazım , belki yapılandırmamiş vs yazabilir sende kumandadan OK tuşuna bas ,
    sana önceki kanal açılsın mı gibi şeyler sorabilir evet diyebilirsin tekrar aynı görüntü gelir ve yine OK tuşuna bas

bu ekrandan sonra alttaki gibi ekran gelicek ayarlari bu şekilde olucak.

Yapılandırma tipi : Basit
    Kip: A/B/C/D yapinca zaten hemen altta geliyor.
    Port A: kısmında Türksati buluyorsun
    B , C ve D'de hangi uydularin varsa seçiyorsun. Sonra tamam deyip ciktiktan sonra sorun olmamasi gerekiyor.

Bende ki Sıralama bu şekilde kendine göre ayarlaman gerekicek.

Burada anlatıldığı gibi kendine göre ayar yaptın mı?

Evet. ama bende tuner bos diyor. Kanal uydu hic birsey göstermiyor. Kuruluma giriyorum orada tuner ayarlariniza bakin diyor tuner ayarlarina giriyorum tuner bos, uyudu yapilandirmada hic bir sey yok. Acaba tuner mi arizali

• Cccam info plugin var onu yükle. addons kısmından.
    birde önceki sayfalarda cccam sorunu yaşayan biri vardi. cihaz içindeki cccam dosyasını düzeltterek server bilgilerini gir. yani upload etmeden işlemi gercekleştir.
    birde tam tersini yap. hangisi olursa yani pc'de düzenle sonra upload et.

eger yine olmazsa image'yi tekrar yükle.
  • Arkadaslar söyle alatayim. 10 gün önce Cinden (Clone) Dm800 hd se receiver aldim. Ve burada bir arkadasa server attirdim (isvicredeyim).

1 hafta sorunsuz calisti.sonra bir aksam kendiliginden gitti hersey.Sonra arkadasa verdim dedi olmuyor,Tuner i bozuk olabilir dedi.Herneyse ben tekrar Burdan sizin siteden clone NewNigma2 image for sim 2.10 DM800se bunuda yükledim. Ama yukledikden sonra yine olmuyor. Her zaman bos tuner diyor tuner ayarlariniza bakin diyor.

Simdi ne yapmam gerekiyor boyle bir kactane nfi yukledim ama hepsindede bos tuner diyor.Anliyacaginiz simdi bu benim elimde mi patladi yada ne yapabiliriz.

Ayrica kurulumdada kurulum ayarlarindada hic bir sey yok Bos yaziyor ,kanal bulunamadi yaziyor. tuner ayarlariniza bakin diyor. Yardimlariniz icin simdiden Tesekkür ederim.

Selamlar Eren
  • quote:

Orijinalden alıntı: suisse

Arkadaslar söyle alatayim. 10 gün önce Cinden (Clone) Dm800 hd se receiver aldim. Ve burada bir arkadasa server attirdim (isvicredeyim).

1 hafta sorunsuz calisti.sonra bir aksam kendiliginden gitti hersey.Sonra arkadasa verdim dedi olmuyor,Tuner i bozuk olabilir dedi.Herneyse ben tekrar Burdan sizin siteden clone NewNigma2 image for sim 2.10 DM800se bunuda yükledim. Ama yukledikden sonra yine olmuyor. Her zaman bos tuner diyor tuner ayarlariniza bakin diyor.

Simdi ne yapmam gerekiyor boyle bir kactane nfi yukledim ama hepsindede bos tuner diyor.Anliyacaginiz simdi bu benim elimde mi patladi yada ne yapabiliriz.

Ayrica kurulumdada kurulum ayarlarindada hic bir sey yok Bos yaziyor ,kanal bulunamadi yaziyor. tuner ayarlariniza bakin diyor. Yardimlariniz icin simdiden Tesekkür ederim.

Selamlar Eren

sök tak tuner olduğu için gevşemiş olabilir. açıp tuneri söküp tekrar takmayı deneyin herşeyden önce...

• quote:

quote:

Arkadaslar söyle alatayim. 10 gün önce Cinden (Clone) Dm800 hd se receiver aldim. Ve burada bir arkadasa server attirdim (isvicredeyim).

Selamlar Eren

sök tak tuner olduğu için gevşemiş olabilir. açıp tuneri söküp tekrar takmayı deneyin herşeyden önce...

Selam evet 2 defa söküp taktim ama , fark eden bisey olmadi yine aynisi,Teseküürler yinede saolasin, Ama baska bir cözümü varmi ?

• quote:

quote:

quote:

Selamlar Eren

Selam evet 2 defa söküp taktim ama , fark eden bisey olmadi yine aynisi,Teseküürler yinede saolasin, Ama baska bir cözümü varmi ?

tesisatta başka bir receiver deneyin bakalım birde, disecq te arızalı olabilir...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar Eren

tesisatta başka bir receiver deneyin bakalım birde, disecq te arızalı olabilir...

Evet su anda eski dm 500 takili o calisiyor. tesisatta da sorun yok.

• birde driverlarını yükleyip usb kablo ile image atmayı dene bakalım son olarak
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.