Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
187.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bir arkadaşa daha sanki böyle birşey olmuştu içini açıp tuneri yerinden çıktığını görünce hafif bastırıp yerine oturtmuştu düzelmişti diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam siz de bir deneyin isterseniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: megakern

Degerli ustalar!

1,5 yil önce bir dreambox 800 HD (Clone) aldim ve son günlerde sürekli yazilim sorunu gösteriyor ve "Restart" yapiyor. Bugün nedense "Fabrika dönüsüm" tusana basarak tamamen kaybettim!

DB 800HD SIM 2.01 cihazina uygun en son IMAGE programini ve yükleme seklini izah ederseniz cok sevinirm.

Yardimlar icin tesekkürler

Senin cihaz için uygun olan konu aşağıdaki linktedir. Kısaca 2 seçenek var. Ya web arayüzü ile ya da dream up programı ile. Ayrıntılar aşağıda.

http://forum.donanimhaber.com/m_36503980/tm.htm

• arkadaşlar dm 800 hd se cihazıma newnigma 3.2.2 image attım.kanal listesinide düzenledim gayet güzel çalışıyor.yalnız bazı Turksat kanallarında 5 saniyede bir çoğundada 10 saniyede bir ses böyle bi gidip gelio hani codec sorunu gibi yani.nası düzeltebiliriz.ac3 le ilgili ayarlar vardı menüde onlarıda açıp kapadım ama hallolmadı.

birde tam stabil olarak piconları infobarda nasıl göstericez.cihazın oled'de göstermeyi başardım fakat tvde infobarda gözükmüyor.hdd ana dizinin piconhd ve piconlcdSE diye klasör yaptım ikisinin içinde piconlar.lütfen bilen arkadaşlar yardımlarını esirgemesin
  • hatali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megakern -- 24 Eylül 2011; 16:41:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

quote:

Orijinalden alıntı: megakern

Degerli ustalar!

1,5 yil önce bir dreambox 800 HD (Clone) aldim ve son günlerde sürekli yazilim sorunu gösteriyor ve "Restart" yapiyor. Bugün nedense "Fabrika dönüsüm" tusana basarak tamamen kaybettim!

DB 800HD SIM 2.01 cihazina uygun en son IMAGE programini ve yükleme seklini izah ederseniz cok sevinirm.

Yardimlar icin tesekkürler

Senin cihaz için uygun olan konu aşağıdaki linktedir. Kısaca 2 seçenek var. Ya web arayüzü ile ya da dream up programı ile. Ayrıntılar aşağıda.

http://forum.donanimhaber.com/m_36503980/tm.htm

tesekkürler usta

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarrx

arkadaşlar dm 800 hd se cihazıma newnigma 3.2.2 image attım.kanal listesinide düzenledim gayet güzel çalışıyor.yalnız bazı Turksat kanallarında 5 saniyede bir çoğundada 10 saniyede bir ses böyle bi gidip gelio hani codec sorunu gibi yani.nası düzeltebiliriz.ac3 le ilgili ayarlar vardı menüde onlarıda açıp kapadım ama hallolmadı.

birde tam stabil olarak piconları infobarda nasıl göstericez.cihazın oled'de göstermeyi başardım fakat tvde infobarda gözükmüyor.hdd ana dizinin piconhd ve piconlcdSE diye klasör yaptım ikisinin içinde piconlar.lütfen bilen arkadaşlar yardımlarını esirgemesin

Ben bu imajı kullanıyorum. rapidshare.com/files/2068464080/sim2.10-newnigma2-release-dm800se-v3.2.2-v2.nfi

Harddiski sıfırladim receiverdan daha sonra ana dizinde piconHD diye klasor oluşturdum ve icine attım dosyaları.

Sesle ilgili böyle bir problemle de karşılaşmadım. Şu ana kadar güzel gidiyor.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 24 Eylül 2011; 22:03:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 52cent

motorlu canak kullananlar nasil 1 ayar yapacak acaba? biraz detayli anlatirsaniz sevinirim.
    bide ayni burda gösterilen hatayi veriyor acaba bunun cözumu nedir? ne problemi bu?
    http://www.youtube.com/watch?v=DwepdlH4qx4&feature=related

Burada gösterilen hatayı bende youtube pluginde alıyorum newnigma imaj da,
    newnigma da youtube plugini sorunsuz çalıştıran varmı acaba?
  • Arkadaşlar bu konuda oldukça yeniyim yardımlarınızı esirgemeyiniz lütfen. 1. Sayfadaki newnigma 3.2.2. imajını yükledim. Kanalları aratdım alfebetik liste şeklinde kanalları buldum ve izliyorum. Fakat oldukça karışık geldi. Sadece türksat kanllarını izliyorum şimdilik. Kullanacağım kanal listesi, buket bulabilirmiyim. Ayrıca bu imaja biss key nasıl girilecek?
  • Arkadaşlar bu DTS olayını bir türlü halledemedim. New enigma 3.2.2 yükledim hersey normal forumda arkadaşın tarif ettiği şekilde 4 dosyayı gonderdim. ama zip in icinde birde besinci dosya vardı ama sonra baktım o zaten yüklü bir defa çalıştırınca bir seri no veriyor daha sonra dort dosyayı da plugin manual install olarak kuruyorum reboot yapıyorum ama dts sesi hala cozemiyor bu isi halledebilen arkadaşlar nerede hata oldugunu soylerse cok makbule gececek veya bu dts i cozen bir image yokmu ferrari li bir image gordum ama bizimki sim 2 oldugundan olmuyordur diye dusundum. Su anda peter pan yukledim ondada olmuyor newenigma daha stabil gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat081

4 uydulu hazır kanal listesi. Yükledikten sonra tuner ayarlarınızı yapmayı unutmayınız.

http://www.multiupload.com/GCV8ZXGRCN

Cihaza yükleme ve kendi listenizi düzenlemek için. (ip ayarlarını cihazınıza göre düzenleyiniz)

http://www.multiupload.com/8TB6KXSLO1

@SamiTopcu

Bu mesaj faydalı olacaktır.

• Tuner ayarında turksat 42 derece w3a göstermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: suisse

quote:

Orijinalden alıntı: selvir

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eray156

quote:

Normal usb kabloylami baglanayim. Yada herhangi bir kablosu varmi cok tesekkur ederim.

evet normal usb ama bir tarafı mini usb cep telefonu-fotoğraf makinesi vs kablonuz uyabilir.
    1. sayfada driver vs mevcut

Hereseyi hazirladim, peki bunun nasil yapailacaginin bir resimli anlatimi veya herhangi bir anlatimi var mi Eray kardesim, sirasiyla, Cok yarimci oldun tesekür ederim

ilk mesajından anladığım kadarıyla senin menüden kuruluma girip uydu kurulumundan tuner ayarlarını seçip bu ayarları yapman gerekiyor sadece. imajla alakası yok

Sorun orda zatenn Tuner bos diyor,Kurulumda bisey yazmiyor.Tuner ayarlarina bakin diyor, tuner ayarlarina bakiyorum, tuner choose Bos tuner diyor.

Arkadasim ayni sorun bendede vardi aleti acip tunerin yerinden cikmis mi bak bir?

• Arkadaşlar selamlar Bu ürünü yurtdışından paypal kabul eden bir siteden almak istiyorum , tavsiye edebileceğiniz bir site var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozen74

Arkadaşlar bu DTS olayını bir türlü halledemedim. New enigma 3.2.2 yükledim hersey normal forumda arkadaşın tarif ettiği şekilde 4 dosyayı gonderdim. ama zip in icinde birde besinci dosya vardı ama sonra baktım o zaten yüklü bir defa çalıştırınca bir seri no veriyor daha sonra dort dosyayı da plugin manual install olarak kuruyorum reboot yapıyorum ama dts sesi hala cozemiyor bu isi halledebilen arkadaşlar nerede hata oldugunu soylerse cok makbule gececek veya bu dts i cozen bir image yokmu ferrari li bir image gordum ama bizimki sim 2 oldugundan olmuyordur diye dusundum. Su anda peter pan yukledim ondada olmuyor newenigma daha stabil gibi geldi bana.

oozon kullan hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar selamlar Bu ürünü yurtdışından paypal kabul eden bir siteden almak istiyorum , tavsiye edebileceğiniz bir site var mı ?

Herhangi bir satıcı ile irtibat kurarsanız paypal ile ödemek istediğinizi söylerseniz size paypal komisyonu olduğunu söyleyip onu ilave etmenizi isyeyecektir.
    Benim tavsiyem sanal kart kullanarak alın böylece komisyon vs ödemezsiniz ayrıca paypalın yüksek kurundan da ödememiş olursunuz, ben öyle yaptım.
  • Arkadaşlar yeni açıklanan sim2-dm800se-ssl-84 yükleyen oldu mu acaba yeni donanımlarda vs daha iyi destek olacağı bildirilmiş.

Yükleme detayları;
    http://www.sat-universe.com/showthread.php?p=831774

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msenoz -- 26 Eylül 2011; 21:29:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msenoz

Arkadaşlar yeni açıklanan sim2-dm800se-ssl-84 yükleyen oldu mu acaba yeni donanımlarda vs daha iyi destek olacağı bildirilmiş.

Yükleme detayları;
    http://www.sat-universe.com/showthread.php?p=831774

kardeş ben yüklemedim ama sen yüklediysen bize de yardımcı olursan çok seviniriz(nasıl olacağı konusunda)
    şimdiden çok tşk
  • quote:

quote:

Arkadaşlar selamlar Bu ürünü yurtdışından paypal kabul eden bir siteden almak istiyorum , tavsiye edebileceğiniz bir site var mı ?

Herhangi bir satıcı ile irtibat kurarsanız paypal ile ödemek istediğinizi söylerseniz size paypal komisyonu olduğunu söyleyip onu ilave etmenizi isyeyecektir.
    Benim tavsiyem sanal kart kullanarak alın böylece komisyon vs ödemezsiniz ayrıca paypalın yüksek kurundan da ödememiş olursunuz, ben öyle yaptım.

sanal kart ile alınca paypal niye komisyon kesmesin ki anlamadım ?
  • quote:

quote:

quote:

sanal kart ile alınca paypal niye komisyon kesmesin ki anlamadım ?

çünkü sanal kartla direkt ödüyorsun paypal ile değil.

• yaw ozon da yukledim ama gene bir turlu dts lerde ses gelmiyor 1.00r8 versiyonunuda yukledim gene olmuyor. telnet le denedim olmadı. Yaptıklarımı soyliyim de hata yapıyorsam onu belirtiverin bir zahmet verdiginiz dosyada 5 dosya var
    enigma2-plugin-extensions-genuinedreambox_experimental-git20101209-r0_dm800se.ipk yu yuklemiyorum cunku zaten var diye
    oncelikle plugin menusunden dreambox geniuine e ok yapıyorum sonra seri no cıkıyor ordan exit yapıp verilen kalan dort dosyayı sırasıyla install yapıyorum
    olmuyor telnet le yuklemek istedigimdede hata veriyor. Varmı hatalı yaptığım bir yer.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.