Şimdi Ara

Dreambox Alıcam Yardım Lütfen Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.Dreambox alıp digitürk izlemek istiyorum.İstanbul da ucuza çanak cihaz falan gelip kurulum falan mx ne kadar tutar.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
    ayrıca elimde NEXT YE 15000 HD SMART Uydu Alıcısı var bunu dreambox falan olarak kullanabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykarabatak -- 16 Mart 2011; 0:30:18 >

• birincisi next de dm gibi uydu alıcısı sadece farkı dm linux tabanlı oldugu için açık kodludur ve editlenip düzenlenmesi kolaydır. yani next i dreambox olarak kullanamazsın. ucuz yolu diyorsan dm500 klon alabilrisn çanak niye istiyorsun bilmiyorum ama digitürk izlemek içni ekstra bir çanaga gerek yok yani türksatta çeken kanallar içni digerlerini izlemek istiyorsan var tabikide

ligtv diyorsan bir dm eternetle bağlanacaksın birde server alman gerekiyor.
  • hızın pek yok sonuçta yayını uydudan alıyor. serverın önemi var saglam server olmalı çanak fiyatlarını bilmem. ona bakarsın dm fiyatı 500 klon forumda biri 98 tl ye fatıyordu istanbuldada bir yer var bende ordna almıştım. pm den yazaarsan veriri myerini. server içnide tavsiye verebilrim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.